2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Hoş geldin, maşallah canım yaaa rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin. Bilgilerinı yazar mısın? Senide listeye ekliyeyim :)

Kizlarr benim dunden beri yuruyup dolasinca cok carpintim oluyo. Bogazimda kus cirpiniyo sanki. Boyle bisey yasayan oldu mu.
Canım bende kasık ağrıları ve patlıcakmışım gibi gaz vardı. Acaba senide gaz sıkıştırıp çarpıntı yapmasın. Benim sırtıma bıçak saplanıyor gibiydi

Kaç gün oldu transfer olali canim benim çok oldu ama bı ilactan dolayı oldu hemen biraktk onu böyle kalbim dışında atiyodu sanki tansiyonum yukseliyodu
3 gun bitti cnm hangi ilac acaba
Estrofem leucositim progestan fitil ve igne bide kan sulandirici kullaniyorum.
Canim hayirli olsun tedavin. Ins bu tedavinde yuzun guler. Hersey gonlunce olsun. Bundan onceki basarisiz denemeler icin herhangi arastirma testleri yapildimi canim. Genetik bagisiklik vs
Sagol cnm. Bizlere genetik yapilmisti sorun cikmadi ameliyat oldum bisi cikmadi. Pko var bende sebep bulamadik
Canım bende kasık ağrıları ve patlıcakmışım gibi gaz vardı. Acaba senide gaz sıkıştırıp çarpıntı yapmasın. Benim sırtıma bıçak saplanıyor gibiydi
Gaz biraz var cnm ama oyle agrim sancim yok sadece evin icinde dolanirken carpintim oluyo doktora gitsem mi normal mi diye sorayim dedim bilemedim.

Arkadaşlar bu hamilelik hesaplama tarihi neye gore yapılıyor, adet tarihine göreyse benim 4 haftalık olark gorunuyo, doktorum 5 gun once 5.haftanin içindesin demişti, ben kaçıncı 5.haftamdayim anlamadım, takvimi oluşturim ddm 4 hafta olark gosterio

Sor sen canim yarin doktoruna

Canım Dr söylediği geçerli olur. Onlar ultrasona göre söylüyor bence.

Canım bunlar düşüncesiz insanlar

Kendi kızı hamileykende çok kalmişti orda
Kızı 3 aylik hamileyken yerleşti yanina

bebek 6 aylik oluncada memleketine göturdü torunuyla kızını ordada 3 ay kaldılar

Benim yanımdada öyle kalıp bizi götürmeyi istiyor sanırim ama yanlış düşünüyor

Ben prednol kullanmstm ama ilk zamalarda öyle bişey olmadı sonradan oldu banada biraktm azaltarak ilaçlarının yan etkileri olabilir doktoruna sor bence

Kızı hakkında düşünsün istediğini ama insanlar hakknda cocuk yapımından dogumunun sekline bakmasina kadar ne de guzel kararlar aliyorlar genel olarak söylüyorum canım bunu ama dediğin gibi sen halledersn

Gunaydin guzelliklerrrr
hilal1907 canim sor doktoruna mutlaka. Benimde yattigimda oluyodu kalbim bogazima cikiyo gibiydi.
isimsiz871 canim aman diyim yuz verme. Onlarin yaptigi yuzsuzluk yani o kadar kalinir mi rahatsiz edilir mi insan. Rahatca yatamazsin kalkamazsin ne kadarda olsa bi hizmet beklerler yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…