2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Ben prednol kullanmstm ama ilk zamalarda öyle bişey olmadı sonradan oldu banada biraktm azaltarak ilaçlarının yan etkileri olabilir doktoruna sor bence
Tmm cnm sorarim
Gunaydin guzelliklerrrr:anneadayı:
hilal1907 hilal1907 canim sor doktoruna mutlaka. Benimde yattigimda oluyodu kalbim bogazima cikiyo gibiydi.
@Islaksu34 canim aman diyim yuz verme. Onlarin yaptigi yuzsuzluk yani o kadar kalinir mi rahatsiz edilir mi insan. Rahatca yatamazsin kalkamazsin ne kadarda olsa bi hizmet beklerler yani.
Sorarim cnm. Benimde tam tersi ayaktayken oluyo hayirlisi insallah gecer

Canım bendede var aynı durum. Karnımda da oluyor kaşıntı. Büyüdüğü için mi oluyor diye düşünüyorum. Ayak bileklerimdede oluyor. Havalar soğuk sular soğuk kurutuyor cildimi.
A ban senle ayni olmsz canim:) sicak tutuyorm kendimi hep ama hafif kasisam beyazliyo pulpul hareket edince aciyo bide

Daha dun aktarda sordum canim catlak onleyici yag. Icinde bi cok yag cesidi var en basta tatli badem yagi dedi adam. Oglumda da karnima tatlibadem yagi kullanmistim cok sukur catlagim olmamisti. Galiba her yerde bulunan tatli badem yagini yine denicem ben. Olmazsa hindistan cevizi yagi da iyiymis diye duydum.
Aminn canim hepimz yasayalm harika bi duygur bncede❤ muayene icn hazrlanmdn once tartiyolar yaziyolar canim hep. Aklmda olsn canim faydasini gormussun neguzel sagol bilgi icin:KK66:

Aminn canim hepimz yasayalm harika bi duygur bncede❤ muayene icn hazrlanmdn once tartiyolar yaziyolar canim hep. Aklmda olsn canim faydasini gormussun neguzel sagol bilgi icin:KK66:
Hic tartmadilar beni hos tartmasinlarda. Topuzum ustum basim derken 60a yakin cikarim kesin. Sadece ustumde 5 kat oluyo usutme korkusuna canim. Benim avantajim onceden de dogum yapmis olmam yani vucut esnedi. gecen senelerde de 65i gormustum yani vucudum insallah 4. Aya kadar rahat esnicek gibi. Insallah herkes catlaksiz gecirirrrrr.

Sagol tatlim:) arkadasmdan da duydm bunu bide mustela kullanan varms. En iyisini almk istiyorm ikiz oldgndan cok catlayabilrm bide zayifim cok kilo alip verme durumum olmadi esnemedi hic vucudm smdie kadr:)
Yalnız badem yağını fazla kullanmak tüylerden yapıyormuş. Netten araştırdım. Bende 7 kilo alınca ara ara sürüyorum badem yağını. Çatlamam inşallah.

X