- 13 Aralık 2017
- 51
- 64
- 43
İlk deneme . 18.05.2019 canımPardon,hiç farkında değilim
beklenen dogum tarihi nedir ve kaçıncı denemen canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk deneme . 18.05.2019 canımPardon,hiç farkında değilim
beklenen dogum tarihi nedir ve kaçıncı denemen canım
Ekledim canım, tedavi nedeniniz neydi?İlk deneme . 18.05.2019 canım
Benim sol tüpüm kapalıydı ve eşimde hareketli sperm sayısı çok azdıEkledim canım, tedavi nedeniniz neydi?
Tamam canım :)Benim sol tüpüm kapalıydı ve eşimde hareketli sperm sayısı çok azdı
Tmm cnm sorarimBen prednol kullanmstm ama ilk zamalarda öyle bişey olmadı sonradan oldu banada biraktm azaltarak ilaçlarının yan etkileri olabilir doktoruna sor bence
Sorarim cnm. Benimde tam tersi ayaktayken oluyo hayirlisi insallah gecerGunaydin guzelliklerrrr
hilal1907 canim sor doktoruna mutlaka. Benimde yattigimda oluyodu kalbim bogazima cikiyo gibiydi.
@Islaksu34 canim aman diyim yuz verme. Onlarin yaptigi yuzsuzluk yani o kadar kalinir mi rahatsiz edilir mi insan. Rahatca yatamazsin kalkamazsin ne kadarda olsa bi hizmet beklerler yani.
A ban senle ayni olmsz canim:) sicak tutuyorm kendimi hep ama hafif kasisam beyazliyo pulpul hareket edince aciyo bideCanım bendede var aynı durum. Karnımda da oluyor kaşıntı. Büyüdüğü için mi oluyor diye düşünüyorum. Ayak bileklerimdede oluyor. Havalar soğuk sular soğuk kurutuyor cildimi.
Aminn canim hepimz yasayalm harika bi duygur bncede❤ muayene icn hazrlanmdn once tartiyolar yaziyolar canim hep. Aklmda olsn canim faydasini gormussun neguzel sagol bilgi icinDaha dun aktarda sordum canim catlak onleyici yag. Icinde bi cok yag cesidi var en basta tatli badem yagi dedi adam. Oglumda da karnima tatlibadem yagi kullanmistim cok sukur catlagim olmamisti. Galiba her yerde bulunan tatli badem yagini yine denicem ben. Olmazsa hindistan cevizi yagi da iyiymis diye duydum.
Canim ucuz testlerde cikiyo erken testlere para dokme bosa derim hayirli haberlere insssC A N O canım sen erken test yapmaya başlamıştın. Erken gebelik testi mi normal test mi yapmıştın
Sagol tatlim:) arkadasmdan da duydm bunu bide mustela kullanan varms. En iyisini almk istiyorm ikiz oldgndan cok catlayabilrm bide zayifim cok kilo alip verme durumum olmadi esnemedi hic vucudm smdie kadr:)lierac iyi bir krem, tavsiye ederim :)
Tamam canım teşekkürler bende öyle düşünmüştümCanim ucuz testlerde cikiyo erken testlere para dokme bosa derim hayirli haberlere insss
Inss guzel haberler verirsn canim❤ hatta ben nettn 10 lu test sipars vermstm tanesi 5 tl ye degil de 2 3 arasi bisiye gelmsti:)Tamam canım teşekkürler bende öyle düşünmüştüm
Hic tartmadilar beni hos tartmasinlarda. Topuzum ustum basim derken 60a yakin cikarim kesin. Sadece ustumde 5 kat oluyo usutme korkusuna canim. Benim avantajim onceden de dogum yapmis olmam yani vucut esnedi. gecen senelerde de 65i gormustum yani vucudum insallah 4. Aya kadar rahat esnicek gibi. Insallah herkes catlaksiz gecirirrrrr.Aminn canim hepimz yasayalm harika bi duygur bncede❤ muayene icn hazrlanmdn once tartiyolar yaziyolar canim hep. Aklmda olsn canim faydasini gormussun neguzel sagol bilgi icin
Normal ucuz gebelik testi canım 4.gunde başlamıştımC A N O canım sen erken test yapmaya başlamıştın. Erken gebelik testi mi normal test mi yapmıştın
Valla paraya kıyıp al sonra benim gibi olma canımSagol tatlim:) arkadasmdan da duydm bunu bide mustela kullanan varms. En iyisini almk istiyorm ikiz oldgndan cok catlayabilrm bide zayifim cok kilo alip verme durumum olmadi esnemedi hic vucudm smdie kadr:)
Canım bende yokum listede benide ekler misin rica etsem yas 25 ilk deneme cikolata kisti ve morfoloji sorunuListede olmayan arkadaslar, bilgilerinizi yazarsanız sizleride listeye ekleyeyim. :)
Yalnız badem yağını fazla kullanmak tüylerden yapıyormuş. Netten araştırdım. Bende 7 kilo alınca ara ara sürüyorum badem yağını. Çatlamam inşallah.Sagol tatlim:) arkadasmdan da duydm bunu bide mustela kullanan varms. En iyisini almk istiyorm ikiz oldgndan cok catlayabilrm bide zayifim cok kilo alip verme durumum olmadi esnemedi hic vucudm smdie kadr:)
yaaa ne kadar güzel bı heyecan bi telassSelam kizlar. Bu gün boya işleri var. Kp yolda o yapacak. Çakil rengi istouorum mutfagi. Holude o renkle boyayacagim.Umarim cok karanlik olmaz. Halilari sermedim henuz. Acik renk hemen batiyor. Dogum hazirliklari iste.
Eklerim tabikiCanım bende yokum listede benide ekler misin rica etsem yas 25 ilk deneme cikolata kisti ve morfoloji sorunu