2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Kızlar benim 10. Gün beta 20 çıktı 12. Günde 70.. çok tedirginim sağlıksız diye böyle düşük başlayıp ilerleyen oldu mu hiç?
Panik yapma bence canım. Benim 9.gün 75 çıktı ona bile dr kimyasal olabilir dedi. Binlerce şükür Rabbime şimdi 5 aylık olduk. Stres yapma ne olur. İnşallah herşey yolunda gider. Keseyide görürsün inşallah.

Bunlarında niyeti öyle gibi
:KK43: zaten yazın doğum olucak inşallah

Şimdiden bebek 6 aylık olana, ele avuca gelene kadar burda olmamiz lazım demeye başladilar sanırim en az 1,1buçuk sene burda kalmayı planlıyolar

Eşimde okadar kalmalarına karşı tabi gitte diyemiyor

En olmadı ben yüzlerine dicem ben rahat edemiyorum bişey lazım olursa biz söyleriz
Deyip biletlerini alip göndericez

Yoksa kafa yerim galiba bunlarla
Canim seni rahatsız ediyorsa eğer kibarca siz duzeninizi bozmayin hic ben hallederim dogumda gelir gidersnz ben bebeğime bakarım falan dersn kv lrle altli ustlu oturuyoruz ona rağmen hiç bişeyimize karışmazlar sen gel demedikce ben gelip rahatsz etmem der hep anlayış önemli 1 sene falan durmak nedir yani isteseydnz beraber otururdnz zate.

Panik yapma bence canım. Benim 9.gün 75 çıktı ona bile dr kimyasal olabilir dedi. Binlerce şükür Rabbime şimdi 5 aylık olduk. Stres yapma ne olur. İnşallah herşey yolunda gider. Keseyide görürsün inşallah.
Allah razı olsun aminn iyi ki varsınız gerçekten bir mesaj nasıl rahatlatıyo insanı ..artık güzel düşünecem inşallah bende görürüm o ayları sağlıkla sizde alırsınız insallah kucağınıza :nazar:

Yani ayni dusuncedeyim cnmm. Catlatma ignesi vurundum yarim da olsa 9.gunu hala var olabilir vucutta. Ama yine de o cizgiyi gormek guzel :KK200:
Canim hayirli olsun tedavin. Ins bu tedavinde yuzun guler. Hersey gonlunce olsun. Bundan onceki basarisiz denemeler icin herhangi arastirma testleri yapildimi canim. Genetik bagisiklik vs

Meb arkadaslr bende aranıza yeni katıldım, benim test bugün transferimin 13 gunu doktorun söylediğine göre 5.haftamdayim ama benim ne belirti var nede hamile gibi hissediyorum kendimi (boş gebelik mi acaba diye aklıma gelmiyor degil) bunlar normal mi sizin belirtiler kaçıncı haftada basladi

Meb arkadaslr bende aranıza yeni katıldım, benim test bugün transferimin 13 gunu doktorun söylediğine göre 5.haftamdayim ama benim ne belirti var nede hamile gibi hissediyorum kendimi (boş gebelik mi acaba diye aklıma gelmiyor degil) bunlar normal mi sizin belirtiler kaçıncı haftada basladi
Bende de bi belirti yoktu, 7. haftalarda da daha belli eder kendini canım :) Bu arada hoş geldin, bilgilerini yazarsan senide listeye ekliyeyim ❤️

Bende de bi belirti yoktu, 7. haftalarda da daha belli eder kendini canım :) Bu arada hoş geldin, bilgilerini yazarsan senide listeye ekliyeyim ❤️
Hosbulduk, benim ilk deneme sorun tüp tıkanıklığı bir tüpüm alındı sıvı birikmesindrn dolayi digeride açılmadı, 5.gun embriyosu 2 tane tarnsfer edildi, yaşım 27, 9.gun değerim 60.93 11 gun 147 ile katlanarak 7 ocakta randevu verildi suan beklemedeyiz, bende durumlar bu sekil :)

Hoşgeldin aramıza.Kafana takma böyle şeyleri tadını çıkar bence. Bir haftadır kıpırtılarını hissetmeye başladım. Öncesinde hiçbir belirti olmadı.

Hosbulduk, benim ilk deneme sorun tüp tıkanıklığı bir tüpüm alındı sıvı birikmesindrn dolayi digeride açılmadı, 5.gun embriyosu 2 tane tarnsfer edildi, yaşım 27, 9.gun değerim 60.93 11 gun 147 ile katlanarak 7 ocakta randevu verildi suan beklemedeyiz, bende durumlar bu sekil :)
Beklenen dogum tarihini yazar mısın? Birde yaşını :)

Ben geldim kızlar kalp atışımızı çarşamba günü duyduk bugün 7+2 olduk çok şükür mide bulantılarına hızlı bir giriş yapmıştım ama yine aynı hızla çıkış yaptım :)))) ama hala bazı yiyecekler aklıma gelince :kusmuk:
9.haftamızda yine görücem bebişimi:anneadayı:

Ben geldim kızlar kalp atışımızı çarşamba günü duyduk bugün 7+2 olduk çok şükür mide bulantılarına hızlı bir giriş yapmıştım ama yine aynı hızla çıkış yaptım :)))) ama hala bazı yiyecekler aklıma gelince :kusmuk:
9.haftamızda yine görücem bebişimi:anneadayı:
Seninle aynı haftadayız canım bende bugün 7+0 oldum bizde salı günü duyduk kalp atışlarını ikinci randevum 8 ocak

X