2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Yalnız badem yağını fazla kullanmak tüylerden yapıyormuş. Netten araştırdım. Bende 7 kilo alınca ara ara sürüyorum badem yağını. Çatlamam inşallah.
Tuy yapisina bagli canim. Benim oyle tuylenmem olmadi cok sukur zaten son zamanlarda dokuluyor vucud gerildikce tuy falan kalmiyor. Ama bu sefer vazelinde denicem normalde kuruyan yerlerime 3 gun sursem nemini geri kazaniyor karnima da denemis olucam bakalim.

Ayy kizlar bu arada gecende demeyi unuttum galiba. Bizim doktorda muayene 15 gun icinde ucretsizmis cuma gunu para odemedik. Ense olcumu icinde ayri bi para odemicem doktorum kendisi yapicak. Kan alirlarsa galiba bi ona odersem oderim ama orda hic kan icin para alindigini da duymadim belki o da ucretsizdir.

Evet artik ben surekli tetikteyim. Bebegin ne zaman gelecegi belli olmaz dimi Benim pasam annesinin kucagina gelmek icin acele edebilir.
Rabbim bi avazda kurtarsin. Sen yine de yorma kendini bebiste acele etmesin ne kadar durursa o kadar iyi canim tabi 40i da gecmesin minnak.

Kizlar hepinizin bebegi masallah bebek surati var. benimkiler niye 50li yaslarina gelmis kalipli erkek suratina sahip. Oglumda da oyleydi ultrason resimleri. bildigin saci basi yapili kaşlarini catmis bi erkek var icimde.

Allah iyiliğini versin:)) kac haftalık hali bu. Benimkinin kafası bile belli değil şuan 7+3 olduk 9.haftada tekrar görücem bakalım ozaman nasıl olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…