- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
Tuy yapisina bagli canim. Benim oyle tuylenmem olmadi cok sukur zaten son zamanlarda dokuluyor vucud gerildikce tuy falan kalmiyor. Ama bu sefer vazelinde denicem normalde kuruyan yerlerime 3 gun sursem nemini geri kazaniyor karnima da denemis olucam bakalim.Yalnız badem yağını fazla kullanmak tüylerden yapıyormuş. Netten araştırdım. Bende 7 kilo alınca ara ara sürüyorum badem yağını. Çatlamam inşallah.
Evet artik ben surekli tetikteyim. Bebegin ne zaman gelecegi belli olmaz dimiyaaa ne kadar güzel bı heyecan bi telass
Rabbim bi avazda kurtarsin. Sen yine de yorma kendini bebiste acele etmesin ne kadar durursa o kadar iyi canim tabi 40i da gecmesin minnak.Evet artik ben surekli tetikteyim. Bebegin ne zaman gelecegi belli olmaz dimiBenim pasam annesinin kucagina gelmek icin acele edebilir.
Eder tabi annesi etmezmi minnoslarimiz hep yanınızda olsun inşallahEvet artik ben surekli tetikteyim. Bebegin ne zaman gelecegi belli olmaz dimiBenim pasam annesinin kucagina gelmek icin acele edebilir.
Maşallah paşaya, çok sevimliymişEki Görüntüle 2220311 bu da pasamin 6 aylik hali. Kusmukluuuu
Dogdugun da ne kadar cirkindiyse buyudukce tam tersi o kadar yakisikli oldu. Cirkin ordek yavrusu resmen. Bi tatli ultrason resmi yok yaa elimdeMaşallah paşaya, çok sevimliymiş
Benim ki küçükken de çok şekerdi halada şeker sarı şekerDogdugun da ne kadar cirkindiyse buyudukce tam tersi o kadar yakisikli oldu. Cirkin ordek yavrusu resmen. Bi tatli ultrason resmi yok yaa elimde
Kiz bebekligini gectim buyudukce guzellesiyo onu teyit ettim deBenim ki küçükken de çok şekerdi halada şeker sarı şeker
Kizlar hepinizin bebegi masallah bebek surati var. benimkiler niye 50li yaslarina gelmis kalipli erkek suratina sahip. Oglumda da oyleydi ultrason resimleri.bildigin saci basi yapili kaşlarini catmis bi erkek var icimde. Eki Görüntüle 2220310
Gecen cuma canim ultrasonda 10+3 cikiyolar.Allah iyiliğini versin:)) kac haftalık hali bu. Benimkinin kafası bile belli değil şuan 7+3 olduk 9.haftada tekrar görücem bakalım ozaman nasıl olucak
Vucuduna gore. cok zayif ve kuru cildin varsa 2 bucuk 3. Aydan sonra basla canim. Gun icinde de nemli tutmaya calis.Kızlar benim cildim çok kuru çok çabuk çatlamasından korkuyorum sizce şimdiden başlamalı mıyım çatlak için kremler almaya?
Hmm ozaman benimki de 9.haftada belli olur kafası falan..Gecen cuma canim ultrasonda 10+3 cikiyolar.
Az bucuk biseye benziyolar iste o zaman canimHmm ozaman benimki de 9.haftada belli olur kafası falan..
Ebet canım çok zayıfım malesef ki.. hatta bu aylarda bacaklarım pul pul oluyor dökülüyor oyüzden korkuyorumVucuduna gore. cok zayif ve kuru cildin varsa 2 bucuk 3. Aydan sonra basla canim. Gun icinde de nemli tutmaya calis.