2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Kizlar iyi geceler yatili misafrim vardi bakmadm pek tele:) genelde dnlenmeyr calisiyorm yorgn geciyo calsmk da etkiliyo. Siparis ettgm kitaplarm geldi ve bir tane hamilelkk gunlugu almstim harikayms gercekten ya sabirszlaniyorm yarin baslicm yazmaya ksmetse ultrsson fotolstini da yapstiricam hatira❤

Maşallah canım yaa, darısı bizlerin başına. Sağlıkla doğsunlar :) iyi olmanıza sevindim
Amin insallah tesekkurler canım
Cok gecmiş olsun tez zamanda atlatırsın insallah
Eki Görüntüle 2217810
Bizim hazirliklar yavaş yavaş tamamlaniyor
Cok guzelmiş Meric Egenin yatagı masallah

Yaa hareketler mi baslamis masallah ❤ hayirlisi olsn tatlim super haberler:)
tesekkurler canım benim hep boyle guzel haberler duyalım

Sanada geçmiş olsun canım evet çok çalışan türü oluyor. Bakalım zaman gösterecek durumu
Amin insallah tesekkurler canım

Cok gecmiş olsun tez zamanda atlatırsın insallah

Cok guzelmiş Meric Egenin yatagı masallah

tesekkurler canım benim hep boyle guzel haberler duyalım
Teşekkürler canım amin inşallah

İyi pazarlar kizlar. Mide bulantusindan 6 kilo vermistim. Elim ayagim kesiliyordu. Bayginlik geciriyordum. Anneij basimda agladigi gunler çok oldu. Apar topar hastaneye goturup serum taktiriyordum. Çunku sivi kaybim cok fazlaydi. Hala devam ediyor zaman zaman. Fakat ilginç bir sekilde bole yasamayi ögrendim. Geri sayim basladi. Meriç'in tum kiyafetlerini yikadim simdi ütüleyip dogum çantami hazirlayacağim. Doğum kasilmalarim ve sancilarim basladi artik. Ben dogum yapsamda burdayim kizlar

Allah kimseyi yalnız bırakmasın. İyiki annelerimiz var. İnşallah herşey yolunda gidecek ve bebişinizle zamanında buluşacaksınız

Slm kızlar
C A N O benide ekler misin?
Ilk denemem.
Sebepsiz infertilite.
Yaş 28
6 haftalık hamileyim çok şükür ilk denemede tuttu...

Ama benim midem çok fena bulanıyor. Sabah kahvaltıyla duruyorum (daha doğrusu o kahvaltıyıda çıkardım) ve midem hala felaket bulanıyor ne yapmam lazım bebiş bu şekilde beslenebilir mi endişelerim var

Çok aç kalmaktq bulantıyı artırıyor. Bana ayva çok iyi gelmişti. Bebiş için işk 3 ay önemli değil o yüzden dert etme o anne deposundan besleniyor. Folik asit içmeyi unutma

Ayyy canım çok sevindim aramıza katıldıgına. Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin tabiki eklerim

Gebelik takvimi eklemeyecek misin :)

Ayyy canım çok sevindim aramıza katıldıgına. Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin tabiki eklerim

Gebelik takvimi eklemeyecek misin :)
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. ♡

Gebelik takvimi kaç kere denedim beceremedim:)) tahmini doğumu yazınca 1960 yıllarını gösteriyor:)))

Hoş geldin canım, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :) eklerim tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…