2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Sanada geçmiş olsun canım hangisi daha tehlikeli acaba. Hipotroidi bebeğin zekasınıda etkiliyormuş

Benimde hipotroitim var kendimi bildim bileli ilaç kullanıyorum gebelikte çok riskli erken doğuma düşüklere ve bebekte sakatlığı bile sebep oluyor demişti benim endokrin drum her ay kontrole çağırıyorlar
Banada 1 ay once eutrox verdi en dusuk dozundan gebelikle başladı bakalım iciyorm hala ne zaman birak derse

canım çok geçmiş olsun. öncesinde var mıydı tiroid hastalığın?

Sanada geçmiş olsun canım hangisi daha tehlikeli acaba. Hipotroidi bebeğin zekasınıda etkiliyormuş

ikisinin de kendine göre zararı var tabi karşılaştırmak çok doğru değil. ama hipotiroidi de kullanılan bir kaç ilaç gebelikte çok tercih edilmiyor o yüzden biraz daha sıkıntılı. ama inşallah Saye- çok çabuk atlatacak moralini yüksek tutacak. biz de destek ve dualarımızı esirgemeyeceğiz. herşey yoluna girecek

İyi aksamlar kızlar. Benimde troidim var. Ama doktor hiç bisey demedi. Kan tahlillerimde yapiliyor sorun olsa biseyler derdi sanirim.
Normalde tsh 4 sınır ama gebelikte ve doğurganlık çağındakilerde 2,5 istiyorlar canım.
Bebişin yatağıda çok güzeeel. Güzel günleri olsun mışıl mışıl uyusun

Canım ikisininde kendine göre zararı var, hipotroidi de gebelikte de kullanılacak bir kaç ilaç bar ama hipertroidi de kullanılan ilaç mecburen kullanılıyormuş, mümkün mertebe takip olmazsa ilaç tercih ediliyor.
canım çok geçmiş olsun. öncesinde var mıydı tiroid hastalığın?
Yok canım 6. Haftada gayet normaldi
Allah razı olsun canım inşallah atlatırım. Bebeklerim sağlıklı olsunda rabbim onlara sağlık versin bulantı kusmadan falan geçtim. Dr düşük Doğum ağırlığı olabilir, prematüre olabilir, beşinci ayda geçedebilir dedi.

Banada 1 ay once eutrox verdi en dusuk dozundan gebelikle başladı bakalım iciyorm hala ne zaman birak derse
Bende aynı ilacı kullanıyorum canım hatta benimki zehirli guatr olduğu için ben 17 yaşında ameliyatta oldum Dr düzgün takip eder yeterli dozda ilaç verirse hiç sıkıntı olmuyor ben önceki hamileliğimin ilk başında 25 mg kullanıyordum her ay sonuca göre drum artırdı dozu doğumda 150 mg a kadar çıktı hala 150 mg kullanıyorum anca yetiyor bana

Benim sonuclarm normale döndü ama belli bı sure devam dedi doktorum Allaha sukur ki böyle bir sıkıntida duzelticek seyler var

Benim bu haftaki sonucuma göre doktor karar vericek sana çok düşmesinin zararı vs varmı bebek için doktor birşey anlattımı

Benim bu haftaki sonucuma göre doktor karar vericek sana çok düşmesinin zararı vs varmı bebek için doktor birşey anlattımı
Düşük Doğum ağırlığı olabilirmiş, Allah korusun düşükte yapabilirmiş. İnşallah atlatırız bunları

Kızlar kilo aliminiz ne durumda. Yani baştan böyle gidersek sonu dusunemiyorum ben. Yoksa çok mu abartıyorum yaaa
Ben 2 kilo verdim canim suan ayni rakamdaym:) ben hic yiyemedm surekli bulantidn cok zorlayark yiyodm. Yine bulanti var ama bikacgndr yiyebiliyorm bakalim sorasi nasi olcak karnm belrgnlesti altta:)

Ben disarda kumpir yedim 2 kere:) cok cabk icim kiyilp acikiyorm canim yani hepiz oleyiz:) Sabah yiyemedm bulantidn e disrda elim ayagm kesldi aciktm oyle yedm. Pantoln almaya cikmstm 2 magaza gezebldm zatn yoruluyorm hemen. Tavk kofte flan yitemiyorm herseyi yiyemedgmdn tksnme oldu yagli kokulu hic yiyemigorm cok yick bisiym yok disrda cok zorda kaldgmda patats denemstm veya dogal sandvc yaptrcagn biyer olrsa o da mantkli olabilir

Yaa hareketler mi baslamis masallah ❤ hayirlisi olsn tatlim super haberler:)

Yalnız mayonezsiz olsun çiğ yumurta içerdiği için istemiyorlar

ya ben hep yedim bilmiyordum son 1 aydır evde patatesi közleyip üzerine mayonezi basmışlığım çok oldu. Bida yapmıcam
Icndeki sarmisak icini bastrmistir iyi gelmstir kuzum:) bnde kullanmiyorm normalde severdm yemedm hmaile kaldgmdan beri mayonez:)

Benimde hipotroitim var kendimi bildim bileli ilaç kullanıyorum gebelikte çok riskli erken doğuma düşüklere ve bebekte sakatlığı bile sebep oluyor demişti benim endokrin drum her ay kontrole çağırıyorlar
Çok geçmiş olsun kızlar, rabbim şifa versin
Eki Görüntüle 2217810
Bizim hazirliklar yavaş yavaş tamamlaniyor
Maşallah canım, hayırlısı ile doğup büyütmeyi nasip etsin rabbim :)
Size katılmak icin can atıyorum.

Tüp bebek sürecindeyiz. Çarşamba yumurtalar toplanacak. En kısa sürede ben de size katılırım insallah bebislerimle.
İnşallah senide aramızda göreceğiz. Güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

Seninde zor gecio benm gibi yemek goresm yoktu 2 gndr bisiler yiyom die seviniyorm allahtn kusa cok olmadi da icimde kaldi 2 kiloyla yirttim. Tiroit durumlari cok onmli gebelkte ilac surkli kullanmk gerekir bisi vrsa. Benm hasimeto vrdi dahileye doktormda devam ediyorm takiptrym hep sabah ac karnla ictgm ilacm var sona kadr devam edicem ona. Arada tahlil yapck dozunu ayarlick. Tam isimlere gakm deglm o dedigi cok calisan turu mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…