2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Neye göre verdiklerini bilmedigim için hic bir daha gittigmde sorarm artik

Kızlar benim doktorum bana esktra vitamin falan hic bisey vermedi folik asit disinda
Canım ilk 3 ay sadece folik asit veriyorlar, 3. Aydan sonra magnezyum kasılmalar varsa veriyorlar. 4. Aydada demire başlıyorlar. Benim doktorum damardan demir ilacı taktırmıştı tabletlerin emilimi sıkıntı yükselmeyebilir dedi. Omega kullanmayacakmıyım diye sorduğumda haftada 2 kere balık yiyorsan gerek yok dedi ben yemediğim için imom vermişti. Vitamin kullanan annelerin bebekleri iri doğuyormuş

Ben ilk 3 ay haftada en az 2 kere balik yiyodm ama şuan balıktan midem bulandi yiyemiyorumbelki onu verir zaman geçtikte daha küçük sonuçta bebis

Maşallah canım yaa, darısı bizlerin başına. Sağlıkla doğsunlar :) iyi olmanıza sevindim

Selam kızlar. Ben dün endokrine gittim. Gebelikte sık görüşen hipotroidi değilde tam tersi hipertroidi çıktı. Biraz sıkıntılı bir durum tahlil tetkik hafta içi de devam edecek ona göre ilaç yada takip denecek. 5 haftada yedi kilo verdim, çarpıntım oluyor ellerim titriyor, aşırı bulantı kusma var. İnşallah atlatırım bu durumu

Canım geçmiş olsun Allah şifa versin
Kızlar kilo aliminiz ne durumda. Yani baştan böyle gidersek sonu dusunemiyorum ben. Yoksa çok mu abartıyorum yaaa
Ben 7 kilo verdim hala da bulantı kusma devam
Merhabalar bende araniza gelmek isterim. 01.09.2019 gözüküyor doğum. Erkek faktörü. 2. Deneme
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah

Gecmis olsun canım inşallah tez zamanda gecer bu günler

Be
Bende de hipotroidi var takviye aliyorm hormon doktor düşük dozda birakmayacaksn dedi

Gecmis olsun canım inşallah tez zamanda gecer bu günler
Sağol canım inşallah
Be

Bende de hipotroidi var takviye aliyorm hormon doktor düşük dozda birakmayacaksn dedi
Hipotroidi sık görülüyor canım ilacının bir yan etkisi yok, hipertroidi de verilen ilaç problemliymiş biraz ya Allah yardımcımız olsun.

Benimde hipotroitim var kendimi bildim bileli ilaç kullanıyorum gebelikte çok riskli erken doğuma düşüklere ve bebekte sakatlığı bile sebep oluyor demişti benim endokrin drum her ay kontrole çağırıyorlar

Benimde hipotroitim var kendimi bildim bileli ilaç kullanıyorum gebelikte çok riskli erken doğuma düşüklere ve bebekte sakatlığı bile sebep oluyor demişti benim endokrin drum her ay kontrole çağırıyorlar
Sanada geçmiş olsun canım

Sağol canım inşallah

Hipotroidi sık görülüyor canım ilacının bir yan etkisi yok, hipertroidi de verilen ilaç problemliymiş biraz ya Allah yardımcımız olsun.
Kaça kadar düşmüş tsh benim en son 0.25 e kadar düştü 2 aydır öyle tekrar test verdim bakalım kaç çıkıcak 5 kilo verdim üşüme problemide cabası benim troid ilacından oldu doz fazla gelmiş

Benimde doğumdan sonra hipotiroidim vardı, gebelikte ilaç başladım aylık kontrollerimi oluyorum. İlk 3 ay bebekten tiroit hormonu salgılanmadığı için doz artırımı olabilirmiş.

Kaça kadar düşmüş tsh benim en son 0.25 e kadar düştü 2 aydır öyle tekrar test verdim bakalım kaç çıkıcak 5 kilo verdim üşüme problemide cabası benim troid ilacından oldu doz fazla gelmiş
0.03 tsh, ama önemli olan t4 ve t3 onlarda yüksek. Sınırın biraz üstünde hafta içi tekrar bakılacak onlar yükselmeye devam ederse ilaç yolu görünüyor. Sen ilacı bıraktın mı peki
Benimde doğumdan sonra hipotiroidim vardı, gebelikte ilaç başladım aylık kontrollerimi oluyorum. İlk 3 ay bebekten tiroit hormonu salgılanmadığı için doz artırımı olabilirmiş.
Geçmiş olsun canım sanada. Hipotroidi sık görülüyormuş i, hipertroidi gebelerin %0,3 ünde görülürmüş. Piyango’yu tutturmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…