tebrik ederimMerhabalar bende araniza gelmek isterim. 01.09.2019 gözüküyor doğum. Erkek faktörü. 2. Deneme
Hoş geldin canım, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Ekliyorum listeye :)Merhabalar bende araniza gelmek isterim. 01.09.2019 gözüküyor doğum. Erkek faktörü. 2. Deneme
Masaallah canimbenim tedaviyle birlikte ilk ay 2 kilo, 2.ay 1 kilo aldım, bu son ayda kilo alımım yok
yiyoruz
şimdi geldim şoktayım hareketlenmişçok şükür Allahım bozmasın
ikili test yapıldı sonuç haftaya belli oluyormuş. doktor kız gibi dedibakalım değişecek mi?
Canım göğüs dolgunluğum ve bulantım gitti bekliyorum bakalımben tekrar kan verdim sonuç bekliyorum canım. senin son durum nedir?
Yalnız mayonezsiz olsun çiğ yumurta içerdiği için istemiyorlarben yiyebildiklerimi yiyordum. Kumbir yemek daha iyi geliyordu.
Benimde 3 kg oldu. 61,5la hamile kaldım 64,5 olmuşum. Çok şükür canım banada kız diyor gören hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh önemli olan onların sağlığıbenim tedaviyle birlikte ilk ay 2 kilo, 2.ay 1 kilo aldım, bu son ayda kilo alımım yok
yiyoruz
şimdi geldim şoktayım hareketlenmişçok şükür Allahım bozmasın
ikili test yapıldı sonuç haftaya belli oluyormuş. doktor kız gibi dedibakalım değişecek mi?
Tesekkurler Aminn inşallah hepimiz saglıcakla Kucagımıza alırız inşallahHoş geldin canım, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Ekliyorum listeye :)
Guvendigin yerde yiyebilirsin sakincasi olmaz et doner tavuga gore biraz daha guvenilir bence.Kızlar slm benim bugün avm ye gitmem gerekiyor pijamalarım vs olmuyor birşeyler alacağım ama akşam muhtemelen acıkmış olacağım dışarıda birşeyler yesem sakıncısı olurmu siz yiyormusunuz döner vs ??
Kuzum altına sandalye koyarak yap.Arkadaslar ben normalde evde yemek yapiyorum.temizlik isini cogunu esim yapti bu zamana kadar. Bugun dolabimdaki esyalari duzenledim ama ustleri degil sadece kullandigim esyalari.yani uste falan uzanmadim.ama kasiklarim biraz agridi.bisey olur mu ya cok korktum.ben hic hareket etmeyecekmiyim yani.3 ay olunca birazislere basliyim dedim ama yapmamam mi gerekir
Canim dolaplarin ustunu temizlemedim bile.korktum ya bisey olur muKuzum altına sandalye koyarak yap.
amin inşallahMasaallah canimminivik şey nasıl hareket ediyor diye anlam veremedim ben parmak kadar şey allahm hep güzel hanrrler almayi nasip etsin
çok güzel bir duygudur eminimBenim ki 2 dk yerinde durmuyorbu emoji gibi taklalar atıyor yanlışlıkla ayağına felan dokununca hemen çekiyor.Resmen oynamaya başladım. Allahım ne güzel bir his çok oynayınca babası eğilip karnıma oğlum azıcık ta bi uyuda annen rahat etsin diyor
aynen oyle benim hic umrumda değil sağlıklı olsun yeterCanım göğüs dolgunluğum ve bulantım gitti bekliyorum bakalım
Yalnız mayonezsiz olsun çiğ yumurta içerdiği için istemiyorlar
Benimde 3 kg oldu. 61,5la hamile kaldım 64,5 olmuşum. Çok şükür canım banada kız diyor gören hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh önemli olan onların sağlığı
Yalnız mayonezsiz olsun çiğ yumurta içerdiği için istemiyorlar
ya ben hep yedim bilmiyordumson 1 aydır evde patatesi közleyip üzerine mayonezi basmışlığım çok oldu. Bida yapmıcam
Arkadaslar ben normalde evde yemek yapiyorum.temizlik isini cogunu esim yapti bu zamana kadar. Bugun dolabimdaki esyalari duzenledim ama ustleri degil sadece kullandigim esyalari.yani uste falan uzanmadim.ama kasiklarim biraz agridi.bisey olur mu ya cok korktum.ben hic hareket etmeyecekmiyim yani.3 ay olunca birazislere basliyim dedim ama yapmamam mi gerekir
Canım ben bulantilar başladıktan sonra hızla 3 kilo aldım. Mide bulantısını bastırmak için sürekli bişeyler yemek zorunda kaldım. Bilmiyorum sende başladı mı bulantilar?canım ben 92 kg ile hamile kaldım 1 kg verdim 1 haftada vermem lazım çünkü. Diyetistene gidiyorum. İştahım çok açıldı ama zor turuyorum kendimi valla :)
Olsaydi anlardin canimCanim dolaplarin ustunu temizlemedim bile.korktum ya bisey olur mu
Benim doktor tedaviye baslamadan önce içinde 13 vitamin barindiran 3 aylik yetecek vitamin verdi. 4 kutu felanda balik yagi. Senin nasil oldu bilmiyorum canim ama vitamin destegi çok önemli. Özellikle kalsiyum destegi almamiz lazim. Ben suda eritmeli kalsiyum icemedigim icin suan disim agriyor. Bütün kalsiyumu yumurcak çekti. Suan yine kan ilavi ve full vitamin yazdi doktorum. Zorla iciyorum. Tedavi boyunca o kadar kan verdim ki vucudum da kan kalmamis.Gercekten zor kazandik bu bebekleri. Daha dikkatli olmamiz gerek galiba.bende hemen yattim kasigimagriyinca.gece uyurken bacaklarim agriyor biraz uykudan uyaniyorum doktor normal dedi.bi vitamin daha verdi magnezyum icerikli sanirim
Ben 1 aydir falan kullaniyorum vitaminleri.folik asit vardi sadece onceden.zorla falan icicez artik napalim.ama bugun anladim biraz dikkat etmem gerekecek hareketlerime.sonu guzel olsun hepsine dayanilirBenim doktor tedaviye baslamadan önce içinde 13 vitamin barindiran 3 aylik yetecek vitamin verdi. 4 kutu felanda balik yagi. Senin nasil oldu bilmiyorum canim ama vitamin destegi çok önemli. Özellikle kalsiyum destegi almamiz lazim. Ben suda eritmeli kalsiyum icemedigim icin suan disim agriyor. Bütün kalsiyumu yumurcak çekti. Suan yine kan ilavi ve full vitamin yazdi doktorum. Zorla iciyorum. Tedavi boyunca o kadar kan verdim ki vucudum da kan kalmamis.
Kızlar benim doktorum bana esktra vitamin falan hic bisey vermedi folik asit disindaBen 1 aydir falan kullaniyorum vitaminleri.folik asit vardi sadece onceden.zorla falan icicez artik napalim.ama bugun anladim biraz dikkat etmem gerekecek hareketlerime.sonu guzel olsun hepsine dayanilir
Canim benim gece bacaklarim agriyo o nedenle magnezyum icerikli bi vitamin verdi iki gun once.onceden de decavit diye bisey verdi.belki de kan sonuclarinda biseyi mi eksik gordu verdi onu hatirlamiyorum.kardesim normal yolla hamile kalmisti.ona doktoru 12 haftada baslatmustiKızlar benim doktorum bana esktra vitamin falan hic bisey vermedi folik asit disinda