Yaninda klozet poşeti ya da normal vc Ler için poşetler var onlardan taşı canım bu dönemde çok daha hassas oluyoruz antobiyotk alır hemen zaten allahm daha kotusunden korusunBen de 1 ay önce vardı. toz kullanmıştım. Bu gittiğim doktor toz geçirmiyor malesef dedi ve antibiyotik başlattı. İlk gittiğim doktor antibiyortik verseydi şimdiye kadar geçicekti. Bazen bu doktorları anlamıyorum gerçekten. O kadar titiz oluyorum ama oluyor bazen. Hergün mutlaka duş alıyorum ama bir awm ye gidip tuvalete wc ye girince en başa dönüyorum
Bugun tam aklimda olan seyi soyledin ben kilolu hamile kaldimKızlar kilo aliminiz ne durumda. Yani baştan böyle gidersek sonu dusunemiyorum ben. Yoksa çok mu abartıyorum yaaa
Ben de 71 ile kaldim 72 oldum 12.haftada. tabi kilo alacagiz ama hem bebege hem kendimize zarar vermesin de..cooook tatli bir sureç.senin de 12 yi gecmis.aramizda 3 gun var☺Valla ben anlamadım 58 le kaldm bazen 59 oluyorm bazen 60 2 kilo aldım diyorm ilk trimsterdecok yemiyorum siskinligm fazla ama yesem fena alırım kilo biliyormda kendimi 3 ay sonra bakalim ne halde olucam
Kızlar kilo aliminiz ne durumda. Yani baştan böyle gidersek sonu dusunemiyorum ben. Yoksa çok mu abartıyorum yaaa
Bende tutmaya calisiyorum kendimicanım ben 92 kg ile hamile kaldım 1 kg verdim 1 haftada vermem lazım çünkü. Diyetistene gidiyorum. İştahım çok açıldı ama zor turuyorum kendimi valla :)
Merhabalar bende araniza gelmek isterim. 01.09.2019 gözüküyor doğum. Erkek faktörü. 2. DenemeHerkese merhaba
Tüp bebekle 2015 de 1 evladım oldu.
Şimdi Allah izin verirse kardeşi de geliyor.
Oğlum 2. Tüp bebek denemesinde, şimdiki ilk denemede oldu, cok şükür.
26 yaşındayım, sebebi esimde Sperm azlığı ve morfoloji sorunu var.
9. Gün kan testi 141.3
11. Gün kan değeri 306.4 çıktı
10 gün sonra kese muayenesi olacak.
Ilac olarak progestan kapsül (fitil şeklinde kullanıyorum) 12. Haftaya kadar.
Clexane iğne 5. Aya kadar devam
Sizlerde gelin doğuma kadar beraber vakit geçirelim, birbirimize yardımcı olalım.
üye adı yaş sebebi kaçıncı deneme cinsiyet Tahmini doğum tarihi gve 29 sperm azlığı 1. Deneme erkek 03.02.2019 @natalia01 32 sperm azlığı +tüp tıkanıklığı 2 deneme negatif 3.deneme pozitif Kız 10.04.2019 @victoryvivi 38 Sperm azlığı ve morfoloji 1.deneme .... 08.06.2019 @takucum 29 sebesiz infertilite 1.denemeden 1 çocuğu var 2.deneme ... 12.06.2019 T Toprakduru 32 sebepsiz infertilite 1.deneme .... 04.07.2019 C A N O @Hulyaylmzalp 26 sebepsiz infertilite normal yolla 1 oğlu var. 1.deneme .... 26.07.2019 beyazyaka 36 sebepsiz infertilite 2.deneme ..... 12.07.2019 @Saye- 34 pko 4.deneme ..... 13.07.2019 @Tyt82 35 çikolata kisti 1. deneme .... 26.07.2019 @Umut kadar 30 .... 2.deneme .... 23.07.2019 Night82 36 erkek infertilite 1.deneme . ... 29.07.2019 @Ecino 26 sebepsiz infertilite 1.deneme .... 29.07.2019 @Arz123 37 Sperm azlığı 1.denemede 4 yaşında oğlu var. 3.deneme
[td]......17.07.2019 @Tuana 1892 32 sebesiz infertilite 2.deneme ... ... @Islaksu34
[tr]
[tr]
C A N O C A N O [/td]
[td] 36 [/td]
[td] tüp yokluğu [/td]
[td] 2.deneme [/td]
[td]........ [/td]
[td]16.07.2019 [/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[/td] [td]
[tr]
[tr]
[td] 25 [/td]
[td] Sperm azlığı ve morfoloji [/td]
[td] 3.deneme [/td]
[td]...... [/td]
[td] 09.07.2019 [/td]
[/tr][/tr][/td] [tr] [td] [/td][/tr][td][/td] [td][/td][/tr][td][/td][/tr][/USER][/tr] [/tr]C A N O [/tr] [/tr] [/tr] [/tr][/tr][/USER]
Aaa aynı anlarda dogumada gideriz insallahBen de 71 ile kaldim 72 oldum 12.haftada. tabi kilo alacagiz ama hem bebege hem kendimize zarar vermesin de..cooook tatli bir sureç.senin de 12 yi gecmis.aramizda 3 gun var☺
insallah canimbebisler saglikli olsun gerisi hallolurAaa aynı anlarda dogumada gideriz insallahbenim alacagim kilolar beni hiç germiyor vallahi kuzenim 20 kilo almisti hepsini verdi bebeklerimz güzel kilolarla dogsun saglikla bizlere yeter
Aramiza hosgeldinn saglicakla guzel bir hamilelik gecirirsin insallahMerhabalar bende araniza gelmek isterim. 01.09.2019 gözüküyor doğum. Erkek faktörü. 2. Deneme
İnşallah çok tesekkur ediyorum.Aramiza hosgeldinn saglicakla guzel bir hamilelik gecirirsin insallah
Hoşgeldin canım sağlıkla devam eder inşallah gebeliğin.İnşallah çok tesekkur ediyorum.
Ben hep dışardan yiyorum pişirecek halim yok. Dışarda salata yemiyorum birde etlerin iyice pişmesini istiyorum içi kırmızı ve pembe olmayacakKızlar slm benim bugün avm ye gitmem gerekiyor pijamalarım vs olmuyor birşeyler alacağım ama akşam muhtemelen acıkmış olacağım dışarıda birşeyler yesem sakıncısı olurmu siz yiyormusunuz döner vs ??
Bugün doktora gidecek anneleeeer. Haberler nasıl?
HoşgelddinizMerhabalar bende araniza gelmek isterim. 01.09.2019 gözüküyor doğum. Erkek faktörü. 2. Deneme
ben yiyebildiklerimi yiyordum. Kumbir yemek daha iyi geliyordu.Kızlar slm benim bugün avm ye gitmem gerekiyor pijamalarım vs olmuyor birşeyler alacağım ama akşam muhtemelen acıkmış olacağım dışarıda birşeyler yesem sakıncısı olurmu siz yiyormusunuz döner vs ??
benim tedaviyle birlikte ilk ay 2 kilo, 2.ay 1 kilo aldım, bu son ayda kilo alımım yokKızlar kilo aliminiz ne durumda. Yani baştan böyle gidersek sonu dusunemiyorum ben. Yoksa çok mu abartıyorum yaaa
yiyoruzKızlar slm benim bugün avm ye gitmem gerekiyor pijamalarım vs olmuyor birşeyler alacağım ama akşam muhtemelen acıkmış olacağım dışarıda birşeyler yesem sakıncısı olurmu siz yiyormusunuz döner vs ??
şimdi geldim şoktayım hareketlenmişBugün doktora gidecek anneleeeer. Haberler nasıl?