2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Merhaba kizlarrr... anam beni soran olmamis yaaaa.. saka sakaaaa... sormayin zaten tum gun yatiyom popisim acidi, belim agridi artikkk
nasıl oldun? tekrarlamamıştır inşallah sensiz buraların sesi kesildi baksana
Merhaba Kızlar test sonuçlarımı gösterdim.Çok şükür bir sıkıntı çıkmadı
çok sükür maşallah ne zaman izne ayrılacaksın?

çok sükür maşallah ne zaman izne ayrılacaksın?[/QUOTE]
bana kalsa 2 hafta sonra çıkarım. Dayanamıyorum. Fakat işler çok sıkıştı. Yılı kapatıyoruz. Eksik personel çalıştık bu zamana kadar bundan dolayı son ay yığıldı herşey. bırakmak istemezler. Bende sırtımı dönemem 2 hafta bir geçsin o zaman tekrar değerlendiricem canım

bana kalsa 2 hafta sonra çıkarım. Dayanamıyorum. Fakat işler çok sıkıştı. Yılı kapatıyoruz. Eksik personel çalıştık bu zamana kadar bundan dolayı son ay yığıldı herşey. bırakmak istemezler. Bende sırtımı dönemem 2 hafta bir geçsin o zaman tekrar değerlendiricem canım [/QUOTE]
Aman canım sen yinede kendini ve bebişini düşün baktın zorlanıyorsun hemen ayrıl. Senin özel durumun varkimsede seni yadırgamaz

Aman canım sen yinede kendini ve bebişini düşün baktın zorlanıyorsun hemen ayrıl. Senin özel durumun varkimsede seni yadırgamaz[/QUOTE]
Ben kurumsal bir işte çalışıyorum.Yarın 5 yılını dolduranlara plaket verilecek. Benimde 4 yıl oldu. Diyorum ki son 1 yıldır çift çalışıyorum vermiyorlar plaketi hakkımızı yiyorlar

bana kalsa 2 hafta sonra çıkarım. Dayanamıyorum. Fakat işler çok sıkıştı. Yılı kapatıyoruz. Eksik personel çalıştık bu zamana kadar bundan dolayı son ay yığıldı herşey. bırakmak istemezler. Bende sırtımı dönemem 2 hafta bir geçsin o zaman tekrar değerlendiricem canım [/QUOTE] sen kendine dikkat et şirketin işi hep yürür
oturduğun yerden koordine etsen gene yeter çok ayaklanma
benim müdür de bu ayın sonunda 3.ayı dolduruyomuşum seyahat edebilirmişim diyar diyar. bunu soyluyor. ben de benim gebeliğim riskli ancak elzem durumda seyahat edebilirim dedim. 1 düşüğüm var zaten bir daha yaşarsam ne kendimi ne iş yerini affederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…