yok tatlım endişelenme bebeğimize kavuşalım gene güzelleşeceğiziçime su serptin valla. Bende bunlar kalıcı sanmıştım
Herhalde dökülür canımTüylenme bendede oldu dökülür bunlar hrlde zamanla
Canım nasılsın var mı bir sıkıntınMerhaba kizlarrr... anam beni soran olmamis yaaaa..saka sakaaaa... sormayin zaten tum gun yatiyom popisim acidi, belim agridi artikkk
Bizi unuttu sandikMerhaba kizlarrr... anam beni soran olmamis yaaaa..saka sakaaaa... sormayin zaten tum gun yatiyom popisim acidi, belim agridi artikkk
Ogünden sonra bir daha kanaman olmadı değilmi canımMerhaba kizlarrr... anam beni soran olmamis yaaaa..saka sakaaaa... sormayin zaten tum gun yatiyom popisim acidi, belim agridi artikkk
Canim inşallah bı sıkntn yoktur kanaman durmustur umarımMerhaba kizlarrr... anam beni soran olmamis yaaaa..saka sakaaaa... sormayin zaten tum gun yatiyom popisim acidi, belim agridi artikkk
Aynen, bende de sivilcelenme olduKızlar cildi bozulan oldumu? Benim çenem hep sivilce
merhaba canım, nasıl oldunuzMerhaba kizlarrr... anam beni soran olmamis yaaaa..saka sakaaaa... sormayin zaten tum gun yatiyom popisim acidi, belim agridi artikkk
nasıl oldun? tekrarlamamıştır inşallahMerhaba kizlarrr... anam beni soran olmamis yaaaa..saka sakaaaa... sormayin zaten tum gun yatiyom popisim acidi, belim agridi artikkk
çok sükür maşallahMerhaba Kızlar test sonuçlarımı gösterdim.Çok şükür bir sıkıntı çıkmadı
Maşallah canım, sorunsuz kucağına alırsın inşallah :)Merhaba Kızlar test sonuçlarımı gösterdim.Çok şükür bir sıkıntı çıkmadı
Benim de yüzüm gözüm sivilce, çekirdek patlak mısır falan tükettim. Onlar mı yaptı acabaGünaydın kızlar nerelerdesiniz. Dün bende sivilce yok dedim bugün çenemdeki sivilceyle uyanana kadar. Tutamadım yine şu çenemi
Cok sukur cnm.Cok sevindimMerhaba Kızlar test sonuçlarımı gösterdim.Çok şükür bir sıkıntı çıkmadı
aminnnMaşallah canım, sorunsuz kucağına alırsın inşallah :)
bana kalsa 2 hafta sonra çıkarım. Dayanamıyorum. Fakat işler çok sıkıştı. Yılı kapatıyoruz. Eksik personel çalıştık bu zamana kadar bundan dolayı son ay yığıldı herşey. bırakmak istemezler. Bende sırtımı dönemem 2 hafta bir geçsin o zaman tekrar değerlendiricem canımçok sükür maşallahne zaman izne ayrılacaksın?
Aman canım sen yinede kendini ve bebişini düşün baktın zorlanıyorsun hemen ayrıl. Senin özel durumun varkimsede seni yadırgamaz[/QUOTE]bana kalsa 2 hafta sonra çıkarım. Dayanamıyorum. Fakat işler çok sıkıştı. Yılı kapatıyoruz. Eksik personel çalıştık bu zamana kadar bundan dolayı son ay yığıldı herşey. bırakmak istemezler. Bende sırtımı dönemem 2 hafta bir geçsin o zaman tekrar değerlendiricem canım
bana kalsa 2 hafta sonra çıkarım. Dayanamıyorum. Fakat işler çok sıkıştı. Yılı kapatıyoruz. Eksik personel çalıştık bu zamana kadar bundan dolayı son ay yığıldı herşey. bırakmak istemezler. Bende sırtımı dönemem 2 hafta bir geçsin o zaman tekrar değerlendiricem canımçok sükür maşallahne zaman izne ayrılacaksın?