2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

bana kalsa 2 hafta sonra çıkarım. Dayanamıyorum. Fakat işler çok sıkıştı. Yılı kapatıyoruz. Eksik personel çalıştık bu zamana kadar bundan dolayı son ay yığıldı herşey. bırakmak istemezler. Bende sırtımı dönemem 2 hafta bir geçsin o zaman tekrar değerlendiricem canım :KK200::KK200::KK200:
sen kendine dikkat et şirketin işi hep yürür
oturduğun yerden koordine etsen gene yeter çok ayaklanma
benim müdür de bu ayın sonunda 3.ayı dolduruyomuşum seyahat edebilirmişim diyar diyar. bunu soyluyor. ben de benim gebeliğim riskli ancak elzem durumda seyahat edebilirim dedim. 1 düşüğüm var zaten bir daha yaşarsam ne kendimi ne iş yerini affederim :110::KK12:[/QUOTE]
hayır hayır seni gönderemez. Riske atma canım.

sen kendine dikkat et şirketin işi hep yürür
oturduğun yerden koordine etsen gene yeter çok ayaklanma
benim müdür de bu ayın sonunda 3.ayı dolduruyomuşum seyahat edebilirmişim diyar diyar. bunu soyluyor. ben de benim gebeliğim riskli ancak elzem durumda seyahat edebilirim dedim. 1 düşüğüm var zaten bir daha yaşarsam ne kendimi ne iş yerini affederim :110::KK12:
hayır hayır seni gönderemez. Riske atma canım.[/QUOTE]
aynen riske girmeyi hic istemiyorum gerekirse seyahat etmesi sakıncalı raporu alırım ama bu sefer de önemli toplantılara katılamam bekliyom duruma göre

hayır hayır seni gönderemez. Riske atma canım.
aynen riske girmeyi hic istemiyorum gerekirse seyahat etmesi sakıncalı raporu alırım ama bu sefer de önemli toplantılara katılamam bekliyom duruma göre[/QUOTE]

Dün birine o kadar sinirlendim ki hala ağzının payını vermediğime çok pişmanım. Ben normalde kendi halimde sessiz sakin biriyim. Burada mutfak var. Herkes çayını felan kendi alır. Sigara içilmez levhasıda var fakat içenler oluyor tabi ama ben varsam hemen yangın merdivenine çıkıyorlar diye bende bişey demiyorum. Orta sınıf bir yönetici alt kattan geliyor farklı birim onlar ben olsamda mutfakta hiç istifini bozmadan yakıyor sigarasını. zaten mutfağı sadece çay alırken kullanıyorum.Fakat dün o kadar bunaldım ki azıcık mutfakta oturayım dedim. 2 dk olmadan yangın merdiveninden çıkıp bu geldi. yaktı siğarasını oturdu koltuğa birde dönüp bana sen burda doğurmassın dimi diye alaycı bir tavırla güldü. Bende izne çıkıcam deyip hemen fırlayıp çıktım o sinirle. Onun üstleri bile beni görünce yangın merdivenine çıkıyor.Zaten mutfak yangın merdivenine açlıyor. çokta geniş üstelik. İnsanlar saygıyı ne zaman öğrenecek anlamış değilim.Sanki onları bir kadın doğurmadı.

@Toprakduru @Nurtnc laiyka laiyka C A N O C A N O

Kızlar hepinize teşekkür ediyorum. 10.gün sonucum 325 çıktı sizce nasıl? İki embriyo transfer edilmişti sizce ikiz olma ihtimali var mı? Hadi benim deneyimli hamımlarım bir el atıverin :)
Selam canim benim 10. Gun 400 12. Gun 900 kusurdu ikiz bebek bekliyorm:) neden olmasin. Rakamlardan anlasilmiyor ne yazik ki yuksek cikip tek olan dusuk olup ikiz olan var. Kese gormeden bebegi gormedn doktorlar kandan bi yorum ypamiyor. Once tek gorduk biz de 7. Haftamda ogrendm ben:)

Selam canim benim 10. Gun 400 12. Gun 900 kusurdu ikiz bebek bekliyorm:) neden olmasin. Rakamlardan anlasilmiyor ne yazik ki yuksek cikip tek olan dusuk olup ikiz olan var. Kese gormeden bebegi gormedn doktorlar kandan bi yorum ypamiyor. Once tek gorduk biz de 7. Haftamda ogrendm ben:)

ayyy yarın sabah tekrar kan vereceğim katlanmasından anlaşılmaz mı?

ayyy yarın sabah tekrar kan vereceğim katlanmasından anlaşılmaz mı?
yok canim ultrasonda gormeden anlasilmaz:) 2 kat artiyorsa saglikla ilerliyor deriz ins guzel haberler verirsin❤ bnde cok istiyordm ailede de cok var degr yksk ciknca bi heveslendk dr bir deynce tabiki sukrettk olmasi bile yeterdi bize soradn surpriz oldu sukurler olsn❤

Iyi aksamlar sekerler nasilsnz❤ dun tim sirketi ilgilendiren bi toplanto vrdi aksam mecbur kaldm:s 9 da geldm eve. Bulanti full devam. Cok cabuk yorlmaya bsladm nednse ya. Haftasonu bi avmye gittik kitp bakiyodm 2 magza gezdm enerji bitti tansiyon 9 4 :)) netten siparis verdm en temizi:)) benim nabiz hep dusuk bide bunu merak ediyorum ya :s

Iyi aksamlar sekerler nasilsnz❤ dun tim sirketi ilgilendiren bi toplanto vrdi aksam mecbur kaldm:s 9 da geldm eve. Bulanti full devam. Cok cabuk yorlmaya bsladm nednse ya. Haftasonu bi avmye gittik kitp bakiyodm 2 magza gezdm enerji bitti tansiyon 9 4 :)) netten siparis verdm en temizi:)) benim nabiz hep dusuk bide bunu merak ediyorum ya :s
iyi aksamlar canim. ben hic nabzima falan bakmiyorum. bulanti kusma bende de devam ediyor sürekli rahatsizim Allah hayirlisini versin

aynen riske girmeyi hic istemiyorum gerekirse seyahat etmesi sakıncalı raporu alırım ama bu sefer de önemli toplantılara katılamam bekliyom duruma göre

Dün birine o kadar sinirlendim ki hala ağzının payını vermediğime çok pişmanım. Ben normalde kendi halimde sessiz sakin biriyim. Burada mutfak var. Herkes çayını felan kendi alır. Sigara içilmez levhasıda var fakat içenler oluyor tabi ama ben varsam hemen yangın merdivenine çıkıyorlar diye bende bişey demiyorum. Orta sınıf bir yönetici alt kattan geliyor farklı birim onlar ben olsamda mutfakta hiç istifini bozmadan yakıyor sigarasını. zaten mutfağı sadece çay alırken kullanıyorum.Fakat dün o kadar bunaldım ki azıcık mutfakta oturayım dedim. 2 dk olmadan yangın merdiveninden çıkıp bu geldi. yaktı siğarasını oturdu koltuğa birde dönüp bana sen burda doğurmassın dimi diye alaycı bir tavırla güldü. Bende izne çıkıcam deyip hemen fırlayıp çıktım o sinirle. Onun üstleri bile beni görünce yangın merdivenine çıkıyor.Zaten mutfak yangın merdivenine açlıyor. çokta geniş üstelik. İnsanlar saygıyı ne zaman öğrenecek anlamış değilim.Sanki onları bir kadın doğurmadı.[/QUOTE]
terbiyesiz saygisiz yönetici olsa ne olur. keske söyleseydin bir seyler

iyi aksamlar canim. ben hic nabzima falan bakmiyorum. bulanti kusma bende de devam ediyor sürekli rahatsizim Allah hayirlisini versin
Tansiyonun dustgunu hissettgmde baknca nabiz gostern aletler varya ole farkettm bnde. Aminn canim bulantinin gececegi yemek yiyebilcegm gunleri iple cekiyorm:)

Çocuğun kan dolaşımı bizimkine ne zaman katılıyor bilmiyorum ama benimde 10+3teyim çarpıntılarım başladı. Yolda yürürkende nefes darlığım oluyor. Ya kan değerlerim düştü yada çocukların kan dolaşımı bize katılınca kalp bocalıyor ve tansiyon düşüyor.

Benim bulantilar yine basladi. Patates yiyorum surekli. Kahvaltida ise zeytin ekmek. Dizlerimde uyusma basladi. 8 aydir sut urunlerini agzima koyamiyorum. Bende kalsiyum olsun diye brokoli yapiyorum. Sanki bu günler bitmeyecek gibi geliyor.
Bişey kalmadı canım, az daha sabret. Bebiş dogunca insan, karnımdayken daha rahattım diyor :-)

Benim bulantilar yine basladi. Patates yiyorum surekli. Kahvaltida ise zeytin ekmek. Dizlerimde uyusma basladi. 8 aydir sut urunlerini agzima koyamiyorum. Bende kalsiyum olsun diye brokoli yapiyorum. Sanki bu günler bitmeyecek gibi geliyor.
Dokuzuncu ayda da mı geçmiyor umutlar suya düştü :)

Canım nasılsın var mı bir sıkıntın
Yok canim cok sukur bin sukur daha iyiyiz. Sen nasilsinnn.
Bizi unuttu sandik :KK50: Hayirdir niye yatiyorsun kız. Keyfi yatiyorsan benim yerimede yat. Çunku buna çok ihtiyacim var :işsiz:
Kiz gecen cuma kanamam oldu yaa ondan yatiyorum korkumaaa. Senin yerine de yaylana yaylana yatammmm:KK48:
Ogünden sonra bir daha kanaman olmadı değilmi canım
Yok canim cok sukur ne kanama ne lekelenme olmadi birden geldi birden kesildi sanki. Sen nasilsin
nasıl oldun? tekrarlamamıştır inşallah :dua: sensiz buraların sesi kesildi baksana :işsiz:

çok sükür maşallah :nazar::nazar::nazar: ne zaman izne ayrılacaksın?
Valla ben yokken fazla sayfa gecmiyo nedense :KK70: netim bitti yenilensin tekrar kesintisiz giricemmmm...

[QUOTE="Hulyaylmzalp, post: 58262893, member: 90998

Yok canim cok sukur ne kanama ne lekelenme olmadi birden geldi birden kesildi sanki. Sen nasilsin
[/QUOTE]
Çok şükür canım iğneyi kestim fitile döndüm lekelenmem bitti bu hafta fitilide kesicem aksilik olmazsa. Yalnız mide bulantılarım arttı. Bastırsın diye sürekli yemekten kilo aldım

X