Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah. Beta hcgyw ben 14. Gün baktırdım beşinci gün embriyorsu transfer edildi canım ikiz gebeyim inşallah değerim 2581 çıkmıştı. 10. Gün baktırmadım
Çok güzel bir duygu değil mi ? Canında bir can taşımak....Ayy zaman geçmiyor gerçekten :) Çarşamba tekrar test dedi doktor.
Ben ankaraKızlar aranızda bahçeci de tedavi olan var mı?
Evet canim cok cabuk geciyor ama bazende oyle bir sabursizlaniyorumkki bi sarilsam bebisime hayirlisiyla diyorumKızlar sizin için nasıl bilmiyorum ama
Günler çabuk geçiyor sanki :)
11+0 olmuşum bile çok şukür bu günleride gördüm
Kucağımızada almak nasip olsun inşallah
Ben ankara bahcecide tedavi oldum canimKızlar aranızda bahçeci de tedavi olan var mı?
Bende bahçeci Umut. İstanbul altunizade.Ben ankara bahcecide tedavi oldum canim
Ben memnun kaldim canim.Yumurta toplama asamasinda git gel yapabilecegim en uygun yer orasiydi.aksarayda yasiyorum.berfu hanim doktorumdu ozellikle ondan cok memnun kaldim.bisey sormak istedigim herzaman wats up tan yazdigimda hep bana donys yapti vakit kaybetmeden.kurumdan cok bence onemli olan doktorBende bahçeci Umut. İstanbul altunizade.
evet ilgi alakalı bir hastane. Laboratuvarınında sonteknoloji olması artı değeler katıyor. Sonuçtan bende memnunum. Tedavi süreci çok sitresli olmasına rağmen güler yüzlü ekibi insanı rahatlatıyor.Ben memnun kaldim canim.Yumurta toplama asamasinda git gel yapabilecegim en uygun yer orasiydi.aksarayda yasiyorum.berfu hanim doktorumdu ozellikle ondan cok memnun kaldim.bisey sormak istedigim herzaman wats up tan yazdigimda hep bana donys yapti vakit kaybetmeden.kurumdan cok bence onemli olan doktor
Kız mı geliyor yoksaKızlar cildi bozulan oldumu? Benim çenem hep sivilce
Benimde aksine cildim güzellesti sanki. artık sivilce çıkmıyor ve lekelerim bile geçiyor sankiKızlar cildi bozulan oldumu? Benim çenem hep sivilce
Benim kuruluk var hemde sivilce burun bolgemde ayrıca yuzumde tuylenme oldu hafiften, progestandan dolayı sanırım bıraktım onu bu hafta bakalım ne olacak iyle garip bı halde yani yüzümKızlar cildi bozulan oldumu? Benim çenem hep sivilce
Vallacanım herkes kız diyor banada kız gibi geliyır. Eşim erkek diye kendini kandırıyorKız mı geliyor yoksa
Benimde göbeğimde tüylenme oldu. Geçen gebeliğimde sanki bu kadar sivilcem çıkmamıştı bir yarım yağlı bir yarım kuru. Birde sivilcelerim iri iriBenim kuruluk var hemde sivilce burun bolgemde ayrıca yuzumde tuylenme oldu hafiften, progestandan dolayı sanırım bıraktım onu bu hafta bakalım ne olacak iyle garip bı halde yani yüzüm
İlk zamanlar gerçekten durmuş gibi oluyor zaman ama geçecek hemde çok güzel şekilde :)Ayy zaman geçmiyor gerçekten :) Çarşamba tekrar test dedi doktor.
Ben varım canım. Yüzüm çöktü resmen acayip kuruyor ve kızarıyorKızlar cildi bozulan oldumu? Benim çenem hep sivilce
yüzümde pek bir şey yok da sırtım ve gogus ustum sivilcelendi. progesterondandır heralde dedim ne bilimKızlar cildi bozulan oldumu? Benim çenem hep sivilce
Çok güzel bir duygu değil mi ? Canında bir can taşımak....
İlk zamanlar gerçekten durmuş gibi oluyor zaman ama geçecek hemde çok güzel şekilde :) QUOTE]
sormayin cok farkliymis evin icine sigamiyorum :)
Tüylenme bendede oldu dökülür bunlar hrlde zamanlaBenim kuruluk var hemde sivilce burun bolgemde ayrıca yuzumde tuylenme oldu hafiften, progestandan dolayı sanırım bıraktım onu bu hafta bakalım ne olacak iyle garip bı halde yani yüzüm
Banu çiftçi hamileler lazer yapabilir mi videosundaBenim tüylerim kalınlaştı. Yüz bölgemdeki tüyler siyah ve kalın oldu. Her hafta yüz ağdasıyla alıyorum. Bunlar tedavide kullandığımız hormon ilaçlarından sanırımböyle baş edebileceğimi sanmıyorum.Sanorom doğumdan sonra lazere gideceğim
içime su serptin valla. Bende bunlar kalıcı sanmıştımBanu çiftçi hamileler lazer yapabilir mi videosunda
lazere o dönemde gerek yok faydasını göremezler gebelikte siyah tüylenme olur gebelik sonrası dökülür diye anlatmıştı