- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
Çok şükür canım iğneyi kestim fitile döndüm lekelenmem bitti bu hafta fitilide kesicem aksilik olmazsa. Yalnız mide bulantılarım arttı. Bastırsın diye sürekli yemekten kilo aldım[/QUOTE][QUOTE="Hulyaylmzalp, post: 58262893, member: 90998
Yok canim cok sukur ne kanama ne lekelenme olmadi birden geldi birden kesildi sanki. Sen nasilsin
Normal canim sende suan olmasi buyumus kuzucuk:) normal kisiye gore nabiz yuksk olur cnku daha cok kan pompaliyo die okumustm nefs nefese hemen kalinir diyodu senin yazdgn gibi. Benim nabiz suan dusk gidiyo anlamadim. Tansiyon dusk seyrederms aynen beni baya etkiledi ya 2 oldgndn blki bilmigorm elim ayagim cok kesiliyo dinleniyorm bolca napiym:)Çocuğun kan dolaşımı bizimkine ne zaman katılıyor bilmiyorum ama benimde 10+3teyim çarpıntılarım başladı. Yolda yürürkende nefes darlığım oluyor. Ya kan değerlerim düştü yada çocukların kan dolaşımı bize katılınca kalp bocalıyor ve tansiyon düşüyor.
Suan bulanti olmasi seni cok zorlar ya canimBenim bulantilar yine basladi. Patates yiyorum surekli. Kahvaltida ise zeytin ekmek. Dizlerimde uyusma basladi. 8 aydir sut urunlerini agzima koyamiyorum. Bende kalsiyum olsun diye brokoli yapiyorum. Sanki bu günler bitmeyecek gibi geliyor.
Dün birine o kadar sinirlendim ki hala ağzının payını vermediğime çok pişmanım. Ben normalde kendi halimde sessiz sakin biriyim. Burada mutfak var. Herkes çayını felan kendi alır. Sigara içilmez levhasıda var fakat içenler oluyor tabi ama ben varsam hemen yangın merdivenine çıkıyorlar diye bende bişey demiyorum. Orta sınıf bir yönetici alt kattan geliyor farklı birim onlar ben olsamda mutfakta hiç istifini bozmadan yakıyor sigarasını. zaten mutfağı sadece çay alırken kullanıyorum.Fakat dün o kadar bunaldım ki azıcık mutfakta oturayım dedim. 2 dk olmadan yangın merdiveninden çıkıp bu geldi. yaktı siğarasını oturdu koltuğa birde dönüp bana sen burda doğurmassın dimi diye alaycı bir tavırla güldü. Bende izne çıkıcam deyip hemen fırlayıp çıktım o sinirle. Onun üstleri bile beni görünce yangın merdivenine çıkıyor.Zaten mutfak yangın merdivenine açlıyor. çokta geniş üstelik. İnsanlar saygıyı ne zaman öğrenecek anlamış değilim.Sanki onları bir kadın doğurmadı.
Çok şükür canım iğneyi kestim fitile döndüm lekelenmem bitti bu hafta fitilide kesicem aksilik olmazsa. Yalnız mide bulantılarım arttı. Bastırsın diye sürekli yemekten kilo aldım[/QUOTE][QUOTE="Hulyaylmzalp, post: 58262893, member: 90998
Yok canim cok sukur ne kanama ne lekelenme olmadi birden geldi birden kesildi sanki. Sen nasilsin
Çok şükür aynı bizde bulantı kusma yuvarlanıp gidiyoruzYok canim cok sukur bin sukur daha iyiyiz. Sen nasilsinnn.
Kiz gecen cuma kanamam oldu yaa ondan yatiyorum korkumaaa. Senin yerine de yaylana yaylana yatammmm
Valla ben yokken fazla sayfa gecmiyo nedensenetim bitti yenilensin tekrar kesintisiz giricemmmm...
Günaydın çok şükür sen nasılsınGünaydın kızlar nasılsınızzzzzz.
merhaba :) temmuz annelerinde sizi takip ediyordum. uzun kamandır kk'ye girmemiştim bugün aklıma geldiniz sırf sizi merak ettiğim için girdim. hamile olduğunuzu görünce çok sevindim :) umarım her şey gönlünüzce olur :) dua ediyorum sizin için :)[/QUOTE]Çok şükür canım iğneyi kestim fitile döndüm lekelenmem bitti bu hafta fitilide kesicem aksilik olmazsa. Yalnız mide bulantılarım arttı. Bastırsın diye sürekli yemekten kilo aldım
Bulantılarım ve vajinal ağrım var onun harici iyiyimGünaydın kızlar nasılsınızzzzzz.
Benimde çok midem bulanıyor aZalması gerekirken artıyor anlayamadımGünaydin canim benim bu aralar her kokudan midem bulanıyor herşey kotu kokuyor bak yazarken bile midem bulanıyorsen nasılsn bugün
Günaydin canim benim bu aralar her kokudan midem bulanıyor herşey kotu kokuyor bak yazarken bile midem bulanıyorsen nasılsn bugün
Günaydın çok şükür sen nasılsın
Canımm yanma için gaviscon veriyor doktor danış istersenBebek büyüdükçe mide yanması da oluyor. İşallah sende olmaz. İlk başlar bende senin gibiydim. Aklıma geldikçe kötü oluyorum.Allah sabır versin kuzum
Bende bu gün hafif kasılmalar var. Doğum yaklaştıkça rahim kendini hazırlıyor. Mide bulantısı da yaşıyorum. Bebek baskı yaptıkça midem kötü oluyor. Bu gün bide ağzım zehir gibi. Doğuma kadarda bu acılık hissiyle geçicek sanırım. Allahım dayanma gücü versin.
Gözünü korkutmak gibi olmasın ama ne gaviscon nede rennie geçirmiyor bu yanmayı. Eskiler bebek saçlı doğacaksa çok yanma olur derler.Babası çok saçlı babasına çekecek sanırım..Canımm yanma için gaviscon veriyor doktor danış istersen
Canım benim bu süreçte seni kimsenin uzmesine izin verme bi daha seni mutsuz eden o yerede gitme. Allah iyi insalarla karsilastirsin özellıkle doktor seçimi cok önemliKızlar canım çok sıkkın. Kan tahlili vermek için her zaman gittiğim kliniğe değil de devlet hastanesine gideyim, hem yeni bir doktor görüşü alırım dedim. Gitmez olaydım.
Bağırış çağırış bir tanr normal insan yoo sürekli azarlsyıp azarlayıp gönderdiler. Moralimi çok fena bozdular. Zorla ultrason yaptı hekim istemiyorum dememe rağmen. Ekrana bakıyordum ekranı çevirdi bağırdı. Soru soracaktım konuşturmadı. Tüm sinirlerimi alt üst etti.
Sonra gönderirken zaten rahim duvarın düzensiz görünüyo çok umutlanma filan dedi.
Eve geldiğimden beri ruh gibiyim. Kan tahlilim öğleden sonra çıkacak ama gitmeyeceğim tekrar oraya.
Sizce kötü birşey mi o düzensizlik dediği?
Saol canım sayili günlerinz kaldi sukur çabuk geçecek hele sen, aman ben doğurdum diye gelirsn yakin zamanda buralaraBebek büyüdükçe mide yanması da oluyor. İşallah sende olmaz. İlk başlar bende senin gibiydim. Aklıma geldikçe kötü oluyorum.Allah sabır versin kuzum
Bende bu gün hafif kasılmalar var. Doğum yaklaştıkça rahim kendini hazırlıyor. Mide bulantısı da yaşıyorum. Bebek baskı yaptıkça midem kötü oluyor. Bu gün bide ağzım zehir gibi. Doğuma kadarda bu acılık hissiyle geçicek sanırım. Allahım dayanma gücü versin.
Çok mutlu oldum 2018 temmuz annelerinde çok paylaşım yaptık çok dua ettiler bana Allah herkesten razı olsun. Kullanıcı adını mı değiştirdiniz ben hatırlayamadım ama çok mutlu oldum mesajınıza.merhaba :) temmuz annelerinde sizi takip ediyordum. uzun kamandır kk'ye girmemiştim bugün aklıma geldiniz sırf sizi merak ettiğim için girdim. hamile olduğunuzu görünce çok sevindim :) umarım her şey gönlünüzce olur :) dua ediyorum sizin için :)
ayyyy Allahım o günleri göstersin kız işallahSaol canım sayili günlerinz kaldi sukur çabuk geçecek hele sen, aman ben doğurdum diye gelirsn yakin zamanda buralara
İnsanin insanla zorunu anlayanadm ben hala dertleri neyse canim sen hiiicc takma kanida sağlık ocagina ver hic öyle cok bilmis doktorlarla muhattap olmak zorunda olmazsn ben sonuclari bile netten alıp direk doktoruma gonderiyodm çünkü bazi doktorlar garip yanı hep kendileri bı yorum yapmak istiyorlar ben tüp bebek demiştim daha kucuk diye devlet Hastanesi'nd ki doktor bakmadi bile allahm herkesi iyiyle karsilastrsn sakin canını sıkma kendi doktoruna gitKızlar canım çok sıkkın. Kan tahlili vermek için her zaman gittiğim kliniğe değil de devlet hastanesine gideyim, hem yeni bir doktor görüşü alırım dedim. Gitmez olaydım.
Bağırış çağırış bir tanr normal insan yoo sürekli azarlsyıp azarlayıp gönderdiler. Moralimi çok fena bozdular. Zorla ultrason yaptı hekim istemiyorum dememe rağmen. Ekrana bakıyordum ekranı çevirdi bağırdı. Soru soracaktım konuşturmadı. Tüm sinirlerimi alt üst etti.
Sonra gönderirken zaten rahim duvarın düzensiz görünüyo çok umutlanma filan dedi.
Eve geldiğimden beri ruh gibiyim. Kan tahlilim öğleden sonra çıkacak ama gitmeyeceğim tekrar oraya.
Sizce kötü birşey mi o düzensizlik dediği?