2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Kızlar aranızda bahçeci de tedavi olan var mı?
Ben ankara
Kızlar sizin için nasıl bilmiyorum ama

Günler çabuk geçiyor sanki :)

11+0 olmuşum bile çok şukür bu günleride gördüm

Kucağımızada almak nasip olsun inşallah:dua::dua::dua:
Evet canim cok cabuk geciyor ama bazende oyle bir sabursizlaniyorumkki bi sarilsam bebisime hayirlisiyla diyorum

Bende bahçeci Umut. İstanbul altunizade.
Ben memnun kaldim canim.Yumurta toplama asamasinda git gel yapabilecegim en uygun yer orasiydi.aksarayda yasiyorum.berfu hanim doktorumdu ozellikle ondan cok memnun kaldim.bisey sormak istedigim herzaman wats up tan yazdigimda hep bana donys yapti vakit kaybetmeden.kurumdan cok bence onemli olan doktor

Ben memnun kaldim canim.Yumurta toplama asamasinda git gel yapabilecegim en uygun yer orasiydi.aksarayda yasiyorum.berfu hanim doktorumdu ozellikle ondan cok memnun kaldim.bisey sormak istedigim herzaman wats up tan yazdigimda hep bana donys yapti vakit kaybetmeden.kurumdan cok bence onemli olan doktor
evet ilgi alakalı bir hastane. Laboratuvarınında sonteknoloji olması artı değeler katıyor. Sonuçtan bende memnunum. Tedavi süreci çok sitresli olmasına rağmen güler yüzlü ekibi insanı rahatlatıyor.

Kız mı geliyor yoksa :emir_bebek:
Vallacanım herkes kız diyor banada kız gibi geliyır. Eşim erkek diye kendini kandırıyor :-) benim için sağlıklı zamanında doğsun yeter

Benim kuruluk var hemde sivilce burun bolgemde ayrıca yuzumde tuylenme oldu hafiften, progestandan dolayı sanırım bıraktım onu bu hafta bakalım ne olacak iyle garip bı halde yani yüzüm:110:
Benimde göbeğimde tüylenme oldu. Geçen gebeliğimde sanki bu kadar sivilcem çıkmamıştı bir yarım yağlı bir yarım kuru. Birde sivilcelerim iri iri

Benim tüylerim kalınlaştı. Yüz bölgemdeki tüyler siyah ve kalın oldu. Her hafta yüz ağdasıyla alıyorum. Bunlar tedavide kullandığımız hormon ilaçlarından sanırım o_O böyle baş edebileceğimi sanmıyorum.Sanorom doğumdan sonra lazere gideceğim :skandal:

Benim tüylerim kalınlaştı. Yüz bölgemdeki tüyler siyah ve kalın oldu. Her hafta yüz ağdasıyla alıyorum. Bunlar tedavide kullandığımız hormon ilaçlarından sanırım o_O böyle baş edebileceğimi sanmıyorum.Sanorom doğumdan sonra lazere gideceğim :skandal:
Banu çiftçi hamileler lazer yapabilir mi videosunda
lazere o dönemde gerek yok faydasını göremezler gebelikte siyah tüylenme olur gebelik sonrası dökülür diye anlatmıştı

X