Öyle tabiki, agrılarım bile hafifledi aksineHe iyi ozaman canim aksine sana yardimlari olur❤
Yedinci haftaya girince :)Sevgili anneler kaçıncı haftada kese görüp kalp atışı dinlediniz
Masallah oh❤ hmde cok moral olur sana bolca vskt gecir sora gelrsn aramiza:)Öyle tabiki, agrılarım bile hafifledi aksine
5 te keseyi gordk canim bebiside 6+2 de gorduk kalbide az dinledk atiyordu darisi basina olsn❤ 7 de net bi seklde gorup duyabilirsinSevgili anneler kaçıncı haftada kese görüp kalp atışı dinlediniz
Sagol canım benimMasallah oh❤ hmde cok moral olur sana bolca vskt gecir sora gelrsn aramiza:)
Gözünüz aydın inşallah sağsalim görürsünüzÇok teşekkür ederim 5+2 deyim şimdi drum haftaya salı çağırdı inşallah rabbim vizede gösterir mucizemizi
Tşk ederim 4+0 da keseyi görmüş olduk beşinci haftaya başladık allahın izniyle.Maşallah canım hayırlı olsun kaçıncı haftadasınız
Maşallah ne güzel erkenden görmüş oldunuzTşk ederim 4+0 da keseyi görmüş olduk beşinci haftaya başladık allahın izniyle.
Çok teşekkür ederimGözünüz aydın inşallah sağsalim görürsünüz
Zaten ikili tarama testi 160-180 civarında bildigim kadaryla oda labaratuvara ödenen para özel muayenehane de takip oluyorm ben doktor kanimi alıp labaratuvara gönderiyor ikili icin 180 ödedim eğer ikili sonucu istediği gibi gelirse 3 li teste gerek yok dedi detayli ulrtasonda zaten her gittiğimzde bakiliyor 18. 20. Haftada organ kontrolü yapiliyor kalp beyin ayrintili inceleniyor eğer ona dediyse 3000 TL kardeşim devlete git bence cok gelsi bana fiyatArkadaşlar mrb,dün kesemizi gördük çok şükür herşey yolunda şimdilik.iki hafta sonra tekrar gidicez.doktorum biraz ilerleyen zamanlar hakkında bilgi vereyim dedi.sizlerinde bahsettiği 2 li tarama testi dörtlü tarama testi dışında bebeğin kol bacak bütün vucudunu ayrıntı gösteren ultrasondan(sanırım ultrason) bahsetti ve fiyatı 3000 tl dedi.ben çok şaşardm zaten özel bir klinikte tedavi oldum zorlu masraflı bir dönemden geçtik bu rakam yüksek geldi açıkcası.gebeliği ilerleyen arkadaşlarım nasl bir yol izledinz ne kadardı nerde yaptırdınz yazar msınz?her ne kadr benim için erken olsa da merak ediyorm doğrusu
Tebrikler sonuna kadar gitsin insallahsaglicaklaKızlaaaarrrrr hamileyiiiimmmmmm
Ay ay maşallah allahm hep guzel haberler almayı nasip etsin insalainKızlaaaarrrrr hamileyiiiimmmmmm
Canım Allahm yardim etsin sana inşallah bende mi boyle olurum acaba son aylarda şuan usuyorum mesela hep yaza denk geliyor bide son zamanlar inşaallah yanmam icten içeGünaydın kızlar. Ateş basıyor dışardan buz gibi içerden yanıyorum. doğalgaz yanmadığı halde evde yanıyorum. uyuyamadım sabaha kadar. Bu kafayla işe geldim. İşimde kafa yorucu bir iş benim kafa kazan gibi. İzne erken çıksam doğumdan sonraya kalsa daha iyi olur. Bebeğe kıyamıyorumAllahım herkesle birlikte banada yardım etsin.
Benim doktorum sgk geçerli hastanede çalıştığı halde tek bebek 440 dedi sekreter. Ama devlet hastanelerinden randevu alınabilirse ücretsiz. Daha öncede yazdım kanuni sultan süleymen hastanesinin perinatolojis çok iyiymiş ücretsiz orda yaptırılabilir.Cok iyi ozaman canim:) dr gerekli goruyo bncede karsilamali. Ben hep ozeldeym sigortalar ozel benim duymadm arkadslardn hic bole selerde para odedklerini ins karsiliyordur yasayip gorcem:)
Evet fetal dna testi var eğer ikili testin sorunlu çıkarsa kan alıyorlar ve yurtdışına çıkıp down ile ilgili sonuç veriyor. Benim ikili taramam sorunluydu perinatolog önerdi 1800dü yaptırmadım doktorumda pozitifliği kesin değil ama negatifse kesin yok down deyince hiç yaptırmadım. Şuan fetal dna için 2500 diyorlar nifty adı araştırabilirsnDoktorun bahsettiği testi biraz araştırınca hatırladım arkadaşlar.serbest fetal dna duydunz mu yada yaptıranlar var mı?
6. Haftada ultrasonda kalp hareketini gördük 7. Haftada dinledikSevgili anneler kaçıncı haftada kese görüp kalp atışı dinlediniz
Çok şükür canım hayırlısı olsunKızlaaaarrrrr hamileyiiiimmmmmm