- 13 Eylül 2017
- 664
- 1.375
- 38
Ben iki gune cikiyor sanmistim carsamba gunu 11 h 6 gunluk oluyor o zaman gidicem.sagol canimBen doktora sordum 10 güne cikar dedi ama bakalım
Rica ederim canimBen iki gune cikiyor sanmistim carsamba gunu 11 h 6 gunluk oluyor o zaman gidicem.sagol canim
Bana ikili test için 160 tl fiyat verdiler bende özele gidiyorumArkadaşlar mrb,dün kesemizi gördük çok şükür herşey yolunda şimdilik.iki hafta sonra tekrar gidicez.doktorum biraz ilerleyen zamanlar hakkında bilgi vereyim dedi.sizlerinde bahsettiği 2 li tarama testi dörtlü tarama testi dışında bebeğin kol bacak bütün vucudunu ayrıntı gösteren ultrasondan(sanırım ultrason) bahsetti ve fiyatı 3000 tl dedi.ben çok şaşardm zaten özel bir klinikte tedavi oldum zorlu masraflı bir dönemden geçtik bu rakam yüksek geldi açıkcası.gebeliği ilerleyen arkadaşlarım nasl bir yol izledinz ne kadardı nerde yaptırdınz yazar msınz?her ne kadr benim için erken olsa da merak ediyorm doğrusu
Tedavi olduğum hastanede tek bebek ikili test 440tl idi bende dışarda özel muayenesi olan bir hocadan randevu aldım sağlıkçı indirimi ile 500dedi tek bebek. Ben hiç 4lü tarama yaptırmadım ne olduğunuda bilmiyorum. 20. Haftada ayrıntılı usg ikiz bebek fiyatı 750 tek fiyatı 500dü geçen sene yine sağlıkçı indirimiyle. Bu sene ne olur bilmiyorum.Arkadaşlar mrb,dün kesemizi gördük çok şükür herşey yolunda şimdilik.iki hafta sonra tekrar gidicez.doktorum biraz ilerleyen zamanlar hakkında bilgi vereyim dedi.sizlerinde bahsettiği 2 li tarama testi dörtlü tarama testi dışında bebeğin kol bacak bütün vucudunu ayrıntı gösteren ultrasondan(sanırım ultrason) bahsetti ve fiyatı 3000 tl dedi.ben çok şaşardm zaten özel bir klinikte tedavi oldum zorlu masraflı bir dönemden geçtik bu rakam yüksek geldi açıkcası.gebeliği ilerleyen arkadaşlarım nasl bir yol izledinz ne kadardı nerde yaptırdınz yazar msınz?her ne kadr benim için erken olsa da merak ediyorm doğrusu
Sigortalar karsilamiyor mu ki bunlari acaba canim. Benim isyerndeki arkadslarim para odemedi die biliyorm. Ikili tsti falan karsilamadi detyli ultrasn bilmiyorm ama hic bole ucuk fiytlar duymadim ins bizden gtmiyordur tedaviye para soktk zatn ay bide benden 2 bebek parasi olur :)))Bu konuda arkadadlr yazarsa iyi olur ben de merak ediyorum.baya pahaliymis ben de yarin hastaneyi arayip sorayim
Ben oglumda devlette yaptırdım ve para ödemedim. Sonuçları da özelde doktora gösterdim :)Sigortalar karsilamiyor mu ki bunlari acaba canim. Benim isyerndeki arkadslarim para odemedi die biliyorm. Ikili tsti falan karsilamadi detyli ultrasn bilmiyorm ama hic bole ucuk fiytlar duymadim ins bizden gtmiyordur tedaviye para soktk zatn ay bide benden 2 bebek parasi olur :)))
Cok iyi ozaman canim:) dr gerekli goruyo bncede karsilamali. Ben hep ozeldeym sigortalar ozel benim duymadm arkadslardn hic bole selerde para odedklerini ins karsiliyordur yasayip gorcem:)Ben oglumda devlette yaptırdım ve para ödemedim. Sonuçları da özelde doktora gösterdim :)
Benim bu ara misafirim var, pek takılmıyorum buralarda. Allah hepimize kolaylık versin :)Iyi geceler kizlar nasilsiniz. Haftadonu pek giremedim. Cok cabuk yoruluyorm ya tansiyon dusuk gidiyo hep ondan sanirim. Avm gittk 2 magaza girdm yurudm flaan enerjim bitti kesildm eve geldik yattim:))
Özelde ikili üçlü renkli ultrason hepsi ayrı ücret, tabi birde şeker yüklemesi varCok iyi ozaman canim:) dr gerekli goruyo bncede karsilamali. Ben hep ozeldeym sigortalar ozel benim duymadm arkadslardn hic bole selerde para odedklerini ins karsiliyordur yasayip gorcem:)
Maşallah canım hayırlı olsun kaçıncı haftadasınızArkadaşlar mrb,dün kesemizi gördük çok şükür herşey yolunda şimdilik.iki hafta sonra tekrar gidicez.doktorum biraz ilerleyen zamanlar hakkında bilgi vereyim dedi.sizlerinde bahsettiği 2 li tarama testi dörtlü tarama testi dışında bebeğin kol bacak bütün vucudunu ayrıntı gösteren ultrasondan(sanırım ultrason) bahsetti ve fiyatı 3000 tl dedi.ben çok şaşardm zaten özel bir klinikte tedavi oldum zorlu masraflı bir dönemden geçtik bu rakam yüksek geldi açıkcası.gebeliği ilerleyen arkadaşlarım nasl bir yol izledinz ne kadardı nerde yaptırdınz yazar msınz?her ne kadr benim için erken olsa da merak ediyorm doğrusu
Yatili mi yoksa ay ole zor oluyo canim allah kolaylk versn oglusin da var cok yorma kendiniBenim bu ara misafirim var, pek takılmıyorum buralarda. Allah hepimize kolaylık versin :)
Ailem canım, yabancı yokYatili mi yoksa ay ole zor oluyo canim allah kolaylk versn oglusin da var cok yorma kendini
Tahlillere arti vermiyorm normalde cogunu karsiliyor sanirm bunlardada olur arti bisi demediler. Sekeri yaptiricaksinz dimi canim bazilari yaptrmayn diyo ya:) sekerde onmli ama hamilelkte dr dedigi herseyi bnde yaptiricam acikcasi onlar bilir en iyisiniÖzelde ikili üçlü renkli ultrason hepsi ayrı ücret, tabi birde şeker yüklemesi var
He iyi ozaman canim aksine sana yardimlari olur❤Ailem canım, yabancı yok
Ben yaptırmıştım, bir sakıncasını da görmedim :)Tahlillere arti vermiyorm normalde cogunu karsiliyor sanirm bunlardada olur arti bisi demediler. Sekeri yaptiricaksinz dimi canim bazilari yaptrmayn diyo ya:) sekerde onmli ama hamilelkte dr dedigi herseyi bnde yaptiricam acikcasi onlar bilir en iyisini