2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Canım Allahm yardim etsin sana inşallah bende mi boyle olurum acaba son aylarda şuan usuyorum mesela hep yaza denk geliyor bide son zamanlar inşaallah yanmam icten içe
Tecrübeli anneler daha iyi bilir ama genelde hamilelikte yanma oluyormuş. Damarlarımdan kaynar kaynar kan geçiyor sanki. Çalışıyorsan klimaları açman lazım gelebilir.Evdeysen vantilatör felan olmadan zor canım.Allah hepimizin yardımcısı olsun :dua:

Tecrübeli anneler daha iyi bilir ama genelde hamilelikte yanma oluyormuş. Damarlarımdan kaynar kaynar kan geçiyor sanki. Çalışıyorsan klimaları açman lazım gelebilir.Evdeysen vantilatör felan olmadan zor canım.Allah hepimizin yardımcısı olsun :dua:
Allahm o gunleri göstersnde acarz artik klimaları napalmm:anneadayı:

Kızlaaaarrrrr hamileyiiiimmmmmm :anneadayı:
Rabbim saglıkla sıhhatle kucagına almayı da nasip etsin inşallah canım
Evet canım, bende öyleydim oğlumda. Oluyor yanı :)

Merhaba arkadaşlar bugün kan sulandırıcı iğne yazdırmak için devlet hastanesi dedim Dr karnımdan baktı bir kese göründü 5.3m çok iyi on gün sonra kalp Atışıda olur ama ben sana bakamam riskli gebelik bölümüne gitmen lazım dedi kendi druma devam edicem zaten oda ayın 25 de çağırmıştı beni

Merhaba arkadaşlar bugün kan sulandırıcı iğne yazdırmak için devlet hastanesi dedim Dr karnımdan baktı bir kese göründü 5.3m çok iyi on gün sonra kalp Atışıda olur ama ben sana bakamam riskli gebelik bölümüne gitmen lazım dedi kendi druma devam edicem zaten oda ayın 25 de çağırmıştı beni
Neden riskli gebelik bölümü?

Tüp bebek olduğu için mi riskli gebelik bölümüne gitmen lazım dedi

T Toprakduru A Annelig laiyka laiyka C A N O C A N O

Kızlar hepinize teşekkür ediyorum. 10.gün sonucum 325 çıktı sizce nasıl? İki embriyo transfer edilmişti sizce ikiz olma ihtimali var mı? Hadi benim deneyimli hamımlarım bir el atıverin :)
bunun sonucunu insallah sana perşembe günü söylerim :anneadayı: kese görmeye gidicez ve değerlerimiz 10 gün aynı canim hayirli olsun allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Tüp bebek olduğu için mi riskli gebelik bölümüne gitmen lazım dedi
Hem tüp bebek hem ben doğuma kadar kan sulandırıcı iğne kullanıyorum troit hastasıyım ayrıca Akdeniz ateşi hastalığı var ilk kızımda da düşük tehlikem vardı oda 35 haftalık doğdu hepsi birleşince riskli oluyor

Benim 5. gün Embriyosu
11. gün değerim 1000
13. gün değerim 4000
15.Değerim 8000

Doktorlar bile çift sandı. Tek embriyo transferi olmuştum. Keseyi görene kadar çift dediler. Sonra tek kese göründü. Yine bekle dediler. Sonraları anlaşıldı tek olduğu :)

X