- 6 Nisan 2018
- 626
- 1.263
- 42
Saol canim hosbuldum. Az kalmis seninde doguma. O heyecani burda hepberaber yasicaz insHoşgeldin aramıza hayırlı uğurlu olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canim hosbuldum. Az kalmis seninde doguma. O heyecani burda hepberaber yasicaz insHoşgeldin aramıza hayırlı uğurlu olsun
İşallah canım işallahSaol canim hosbuldum. Az kalmis seninde doguma. O heyecani burda hepberaber yasicaz ins
Benimde tıkanıyor ama bir şey kullanmıyorum canım be yapayım sabrediyorum. Sen druna mutlaka danış kullandığın ilacıDogru Allah nasip ettiyse olur hep dua ettim okudum yattim gece bende. Ya bende hasta degilim surekli burnum tikaniyo hele geceleri fisfis sikmadn uyuyamz oldm tikannca raaht uyuyamiyorm bogazim kuruyo hep. Burun spreyinin zarari olur mu bilmem doktora sorucam alrjk biside olabilir bnyem biraz alerjk benim zaten bazi ilaclarada alerjm var:)
Hayirli olsun. Hos geldin aramizaaa. masallah ilki kac yasindaMrblar bnde tup bebek annesiyim dobdurulmuşlarla haziranda dogumum olack insalh 13 haftaligim ilk bebegimde tup bebekle dogum oldu rabbim herkesin yardimcisi olsun
Sagol canımGunaydiiin
Tesekkur ederim cnmm
Gecmis olsun insallah sorun cikarmazlarr
merhaba, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah, bilgilerini yazarsan senide listeye ekliyeyim :)Mrblar bnde tup bebek annesiyim dobdurulmuşlarla haziranda dogumum olack insalh 13 haftaligim ilk bebegimde tup bebekle dogum oldu rabbim herkesin yardimcisi olsun
Ilk cocugum 2 bucuk yasinda cok beklemek istemedim diger emriyolardnda bi tane aldim şukur hamileyimHayirli olsun. Hos geldin aramizaaa. masallah ilki kac yasinda
29 yasindayim 13 haftadayim sebebsiz kisirlik bizim sorunumuzSagol canım
merhaba, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah, bilgilerini yazarsan senide listeye ekliyeyim :)
Gebelik takvimi eklemeyecek misin :)Tamam canim hangi bilgiler gerekli
Tamm canim yas 37 sebepsiz infertibilite 2.deneme baska hangi bilgiler gerekli canim
Tamm canim yas 37 sebepsiz infertibilite 2.deneme baska hangi bilgiler gerekli canim
Beklenen dogum tarihi nedir :)29 yasindayim 13 haftadayim sebebsiz kisirlik bizim sorunumuz
Gözün aydın canım hayırlı olsun aynı gibiyiz sanırım seninle transfer günün ne zamandıCantanem bende buraya transfer oldum artik. Benide araniza alin anne adaylari. 9.gun degerim 175 cikti. Yarin 2inci kani vercem. 3.kan isteniyormu herzaman kizlar
12 haziranBeklenen dogum tarihi nedir :)
Tamam canım12 haziran
26 kasim transfer tarihim canmGözün aydın canım hayırlı olsun aynı gibiyiz sanırım seninle transfer günün ne zamandı
Senin nezamandi26 kasim transfer tarihim canm
Benimkide 29 kasımda bugün 8. Günüm dün hem idrarda çıktı hemde kanda ara ara lekelenmem oldu dün normal dedi drum iğneye başladım şükür durduSenin nezamandi
Hosgeldin canim:) 2 ye katlandysa sknti yok ben 10. Gun ve 12. Gune bkatrmstim bska gerek yok dedilerCantanem bende buraya transfer oldum artik. Benide araniza alin anne adaylari. 9.gun degerim 175 cikti. Yarin 2inci kani vercem. 3.kan isteniyormu herzaman kizlar
Tamm canim cok saol. Kese gordunmu senHosgeldin canim:) 2 ye katlandysa sknti yok ben 10. Gun ve 12. Gune bkatrmstim bska gerek yok dediler