- 31 Ağustos 2018
- 4.198
- 6.880
Aynen acikiyorm napiyim ya bi yiyebildgm adam gibi corbalar zatn digrleri hep zorla ite kaka ogurerek:)canın istiyorsa yarasın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen acikiyorm napiyim ya bi yiyebildgm adam gibi corbalar zatn digrleri hep zorla ite kaka ogurerek:)canın istiyorsa yarasın canım
Evt canim 6+2 de bebegi gordk kalbinide duyduk ikiz cikti benimkiler yeni ogrendk gecn hafta:) tum heyecanlar smdi sende olacak yaz bize❤Tamm canim cok saol. Kese gordunmu sen
Danscm yarin kuzum baya tikaniyo hic nefs almick kadr kaldi ustmde gtmiyo yapisti:)Benimde tıkanıyor ama bir şey kullanmıyorum canım be yapayım sabrediyorum. Sen druna mutlaka danış kullandığın ilacı
Masallah canim hayirli olsun kucagina saglikla al ins hosgeldin:)Mrblar bnde tup bebek annesiyim dobdurulmuşlarla haziranda dogumum olack insalh 13 haftaligim ilk bebegimde tup bebekle dogum oldu rabbim herkesin yardimcisi olsun
Okyanus sularından falan verebilir canım Medical spreylerden ziyadeDanscm yarin kuzum baya tikaniyo hic nefs almick kadr kaldi ustmde gtmiyo yapisti:)
Evet sansliyim sizin tecrubelerinizden yararlancamEvt canim 6+2 de bebegi gordk kalbinide duyduk ikiz cikti benimkiler yeni ogrendk gecn hafta:) tum heyecanlar smdi sende olacak yaz bize❤
Bncede canim dogal bisi verir. Bide bunlari uzun surede kullanmamak lazim ya oyuzdn soruo yazdrmam lazm bisi.Okyanus sularından falan verebilir canım Medical spreylerden ziyade
Benim ilk gebeligim deneymli annelerde var desrk oluyorlar sagolsnlar panik oluyor insan bazen:) guzel haberler ver bize inss❤Evet sansliyim sizin tecrubelerinizden yararlancam
Hb saol cnm insalh bu yolda yuruyen butun annelr sağlikla kucakalrina alirlarMasallah canim hayirli olsun kucagina saglikla al ins hosgeldin:)
banada okyanus suyu tavsiye etmişti.Okyanus sularından falan verebilir canım Medical spreylerden ziyade
hoşgeldin canımMrblar bnde tup bebek annesiyim dobdurulmuşlarla haziranda dogumum olack insalh 13 haftaligim ilk bebegimde tup bebekle dogum oldu rabbim herkesin yardimcisi olsun
Canım her yumurta ayrı bir spermle dölleniyor. Cinsiyeti de spermden gelen kromozom belirliyor. Yani şimdi ki gebeliğin erkek diye hepsi onun kopyası olmuyor. Tutarsa hepsinden farklı bireyler oluyor. Kızda olur erkek de :)Kızlar bir sorum olucak sizlere belki bilen biri vardır. Şuanda benim bebiş erkek. benim 2 tane dondurulmuşum var. aklıma takılan şu. sonuçta bu embriyolar aynı anda döllendi. Diğer kalan embriyolarımda erkek midir. Yoksa öle bir kural yokmu. aynı anda döllensede cinsiyetleri farklı olurmu. Yani dondurulmuşların arasında kız olma ihtimelide varmı acaba
aslında bende öle düşünüyorum. Ama bu çin takvimi denen olay varya hani orda şuayda olursa cinsiyeti şu olur bu ayda olursa cinsiyeti bu olur diye tablo varya o kafamı karıştırmıştı çok teşekkür ederim.Canım her yumurta ayrı bir spermle dölleniyor. Cinsiyeti de spermden gelen kromozom belirliyor. Yani şimdi ki gebeliğin erkek diye hepsi onun kopyası olmuyor. Tutarsa hepsinden farklı bireyler oluyor. Kızda olur erkek de :)
Yok canım kız da erkekte olabilir döllenme aynı gün olsada spermlerden gelen kromozomlar farklı.Kızlar bir sorum olucak sizlere belki bilen biri vardır. Şuanda benim bebiş erkek. benim 2 tane dondurulmuşum var. aklıma takılan şu. sonuçta bu embriyolar aynı anda döllendi. Diğer kalan embriyolarımda erkek midir. Yoksa öle bir kural yokmu. aynı anda döllensede cinsiyetleri farklı olurmu. Yani dondurulmuşların arasında kız olma ihtimelide varmı acaba
Çin takvimi yalan, itibar etmeyin. Oğlumda kız çıkmıştı :)aslında bende öle düşünüyorum. Ama bu çin takvimi denen olay varya hani orda şuayda olursa cinsiyeti şu olur bu ayda olursa cinsiyeti bu olur diye tablo varya o kafamı karıştırmıştı çok teşekkür ederim.
Bebeğime kıyafet alırken çok cici kız kıyafetleri görüyorum birde kızın tadına bakmak istiyor insan Ee bizde malum tedaviyle olduğu için elimizdekileri kullanıcaz 2. istersekYok canım kız da erkekte olabilir döllenme aynı gün olsada spermlerden gelen kromozomlar farklı.
bencede yalan dediğin gibi hangi ay olursa olsun ilk gelen sperm kazanırÇin takvimi yalan, itibar etmeyin. Oğlumda kız çıkmıştı :)
Aynenbencede yalan dediğin gibi hangi ay olursa olsun ilk gelen sperm kazanır