- 8 Haziran 2013
- 56.170
- 149.140
AminAllah herkesin gönlüne göre versin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminAllah herkesin gönlüne göre versin.
İnşallah gönlüne göre versin kız çocukları için çok güzel kıyafetler var ilk bebeğimi kaybetmiş olmasaydım kızım olacaktı nasibi yokmuş. Şimdi bakalım kız mı erkek mi yada her ikisi mi ilki de tüp bebekti benimdeBebeğime kıyafet alırken çok cici kız kıyafetleri görüyorum birde kızın tadına bakmak istiyor insan Ee bizde malum tedaviyle olduğu için elimizdekileri kullanıcaz 2. istersek
Canım Rabbim bir daha yaşatmasın. O meleğinde sana şefaatçi olsun işallahİnşallah gönlüne göre versin kız çocukları için çok güzel kıyafetler var ilk bebeğimi kaybetmiş olmasaydım kızım olacaktı nasibi yokmuş. Şimdi bakalım kız mı erkek mi yada her ikisi mi ilki de tüp bebekti benimde
Canim ayri yumurta ikizlerinin de biri kiz biri erkek olabiliyor. Esimin en korktuguuuaslında bende öle düşünüyorum. Ama bu çin takvimi denen olay varya hani orda şuayda olursa cinsiyeti şu olur bu ayda olursa cinsiyeti bu olur diye tablo varya o kafamı karıştırmıştı çok teşekkür ederim.
ne güzel aynı anda çıkar aradanCanim ayri yumurta ikizlerinin de biri kiz biri erkek olabiliyor. Esimin en korktuguuu
Basindan beri en iyi yanı diye dusunuyorum bendene güzel aynı anda çıkar aradan
İnsan hangisini seveceğini şaşırır. Bi onu öpersin bi onu ohhhh valla mis. Bir yakının birini severken senin elin boş kalmaz sende diğerini seversinBasindan beri en iyi yanı diye dusunuyorum bende
Dogru kuzum ya sirali olsa neguzel olur iste:) bizm ulkede yasak zstn cibsiyt belrlemede rabbim inss gonlune gore verir❤Bebeğime kıyafet alırken çok cici kız kıyafetleri görüyorum birde kızın tadına bakmak istiyor insan Ee bizde malum tedaviyle olduğu için elimizdekileri kullanıcaz 2. istersek
Inss bi kiz bi erkek olur canim ya neguzel ikisinide tatmis olursn ins oyle nasip olur tsbi Allah bilir o ksmi:)İnşallah gönlüne göre versin kız çocukları için çok güzel kıyafetler var ilk bebeğimi kaybetmiş olmasaydım kızım olacaktı nasibi yokmuş. Şimdi bakalım kız mı erkek mi yada her ikisi mi ilki de tüp bebekti benimde
Evet en guzeli bnce:) teyzemn cocuklarida ayri ymrta ikizi biri ekrek biri kiz bnzemiyorlar:)Canim ayri yumurta ikizlerinin de biri kiz biri erkek olabiliyor. Esimin en korktuguuu
Sevemeyiz hali hazirda bi oglusumuz var kiskanirİnsan hangisini seveceğini şaşırır. Bi onu öpersin bi onu ohhhh valla mis. Bir yakının birini severken senin elin boş kalmaz sende diğerini seversin
İsim ne peki :)Kızlar isim için daha cok erken ama ben kız olursa diye
ismine karar verdim ama ćevremde herkes başka bi isim bulamadın mi başka bul diyorlar beğenmediler
size sormak istiyorum ama lutfen sizde beğenmesseniz açık açık söyleyın hiç darılmam kırılmam gercekten
İnci betül:)İsim ne peki :)
oyyy kıyamam ya. Eşler bile bazen kıskanabiliyor. Benim eşimin bana hitap şekli hayatım canım cicinken şimdi yavrumun annesi gel bebeğimin annesi git şeklini aldı kapıdan girer girmez beni öperken şimdi ilk karnımı öpüyorSevemeyiz hali hazirda bi oglusumuz var kiskanir
ikinci planda olmaya alis. Hele annenlere falan gidersin bebegi alip kapiyi ustune kapatirlar. Annemin ablama yapmisligi var kisin geldi ablam cocugu verdi anneme sonra kapiyi kapatmis tabi ablam ayakkabisini cozme pesinde kalmis oyle kapilardaoyyy kıyamam ya. Eşler bile bazen kıskanabiliyor. Benim eşimin bana hitap şekli hayatım canım cicinken şimdi yavrumun annesi gel bebeğimin annesi git şeklini aldı kapıdan girer girmez beni öperken şimdi ilk karnımı öpüyor
sorma ya annem şimdi ev işlerine felan yardıma gelmiyor. Bana diyor ki bebek olunca ben ona bakarken sen uyur az dinlenirsin he he bende yedimikinci planda olmaya alis. Hele annenlere falan gidersin bebegi alip kapiyi ustune kapatirlar. Annemin ablama yapmisligi var kisin geldi ablam cocugu verdi anneme sonra kapiyi kapatmis tabi ablam ayakkabisini cozme pesinde kalmis oyle kapilarda
bence gayet güzelİnci betül:)
Benim annemde oyle yapti Allah razi olsun geldi 1 ay kaldi. Arada bir uyumadan sagdim sutumu biraktim ben uyudum dinlendim annem ilgilendi oglumla. Uyumayinca asla toparlanamiyor insan.sorma ya annem şimdi ev işlerine felan yardıma gelmiyor. Bana diyor ki bebek olunca ben ona bakarken sen uyur az dinlenirsin he he bende yedim