Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydinnnn hayirli cumalarrrrGünaydın hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar
Hastaneye gideceğimGunaydinnnn hayirli cumalarrrr
Guzel haberlerle gel kistlerin gecmis olsun bebisin keyfi yerinde olsun. Su kalcanmiydi nerendi onu da sor mutlaka neden agriyomusHastaneye gideceğim
günaydınnn hayırlı cumalarGunaydinnnn hayirli cumalarrrr
güzel haberlerle gelHastaneye gideceğim
bahanemiz var kuzum 2 canlıyız biz Öyle bir sistem ki vücüdümuzda hangi vitamin eksikse ona aşeriyoruz. Ben hiç sevmediğim şeyleri rüyamda gördüm hep. Mecbur bulup buluşturup yedim. Adını sölemeyim kimsenin canı çekmesin bir tane yiyeceği hiç sevmem normalde gözümün önünde dönüp duruyor alıp alıp yiyorum tadıda enterasan şekilde güzel geliyor. Allahın lütfu işteOh yarasin sekerm olur oyle arada:) doktorlar gec saatte yemeyn de diyi ama acikiyorm bnde gecn makarna yemstm yogrtlu 11 e dogru:))
Canım teste göre hamilesin.Kanamaya çevirirse hastaneye gitt. Şuan senin anlattığın tutunma lekelenmesi gibi duruyor.Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen bugün transferin 7. Günü 2 tane blastokist dondurulmuş embriyo koyuldu idrar testi yaptım ikinci silik çıktı ama kanamam başladı pembe kahverengi karışık tutmadım aceba adetmi oluyorum kafam allak bullak
amin canım. Allah çabalarımızın meyvesini verdi çok şükürKesnlkle oyle tatlim. Yasayn bilr misali hassasiyetm var bu haberlere dayanamiyorm cocuklarla ilgil selerdede hemen yaslar akiyo icim gidiyo:) duygusalsan zatn daha hissediyosn Allah kmseyi bununla imtihan etmesn halimize sukurler olsn❤
tesekkur ederimm
Yok canim genetikde sorun cikmadi bizim o yuzden gerek duyulmadi
Dondurulmuslarla tedaviye basladim canim bu gun iki aydir bekliyordumm
Hayirli olsun allah tamamina erdirsinÇok teşekkür ederim sonucum çıktı 52.66 Dr çok iyi dedi sadece peçeteye geliyor iğneyle devam edicem bundan sonra
Zaten onun için gidiyorum canım, çok saolGuzel haberlerle gel kistlerin gecmis olsun bebisin keyfi yerinde olsun. Su kalcanmiydi nerendi onu da sor mutlaka neden agriyomus
Normal de bende gitmeyecektim. Kuyruk sokumum agrıyor, bu kadar erken olması endişelendirdi. Acaba yumurtalar baskı mı yapıyor diye merak ettimgünaydınnn hayırlı cumalar
güzel haberlerle gel
ya yakın zamanlı kontrole gitmemiş miydik gene gidiyorsun. benim 10 gün gecti daha 15 gun beklicem.
çok soruyorum diye görmek istemiyo mu beni doktor acep hamile olduğumu unutcam valla
Allahın izniyle hapşurmayla bişey olmaz. İlerleyen zamanlarda hapşurmak daha da zorlaşıyor kendimden biliyorumKizlar iyi geceler. Cok siddetli hapsurdum arada oluyodu veya ters harektte kese yerini hissediyodm cekldgini acidigini:s tam ilaci kullanicaktm uzaniyodm bi siddetli hapsrdm karnimi tuttgm halde okadr acidiki ikisinin de yerini hissettm bicak saplandi kopardi sanki asiri korktum bisi olurmu sizce size hic oldu mu
Geçmiş olsun canım.Geldim kızlar
Doktor büyüyen yumurtalar dan olur dedi. Çok rahatsızsan hastaneye yatış yapalım dedi. Bende çocuk oldugu için kabul edemedim. Haftaya tekrar çağırdı. Bebek de 8+0 gösteriyor.
Sagol canımGeçmiş olsun canım.
Gecmis olsum canim yaa. bebek tam 8+0 derken gecen hafta ne kadarlikti ki?Geldim kızlar
Doktor büyüyen yumurtalar dan olur dedi. Çok rahatsızsan hastaneye yatış yapalım dedi. Bende çocuk oldugu için kabul edemedim. Haftaya tekrar çağırdı. Bebek de 8+0 gösteriyor.
Gozun aydinnnHayırlı cumalar kızlar Ne güzel bir gün hem cuma hem yarın tatil.Hem kocam bu akşam evde çok mutluyum çoook
Saol canımmmmGozun aydinnn
Perşembe günü 7+1di bugun 8+0. 2 gün geride gibi. Kalp atışı iyi. Yumurtalar çok büyümüş ve 5 6 tane varlarGecmis olsum canim yaa. bebek tam 8+0 derken gecen hafta ne kadarlikti ki?
Ben goruyodm karisk selerde kabus boyutnda olmuyodu herzmaan aksamda okudm yqttm ayetl kursi hep okurm uyumadn once aksam cok taktm kafama ondn heralde uyandm etkisnden cikamadm esime anlattm hemen Allah korusunAllah korusun canım. Bende hep kabus görüyorum diyordum ya, uyumadan önce ayetel kürsi , Felak, nas okuyorum. Bişey görmüyorum 5 6 gündür :)
Bebis gelisir ona takilma cokta geride degil. yumurtalarina baska yapilacak bisey yokmuymus canim yaa. Cok agri yaparPerşembe günü 7+1di bugun 8+0. 2 gün geride gibi. Kalp atışı iyi. Yumurtalar çok büyümüş ve 5 6 tane varlar