2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Oh yarasin sekerm olur oyle arada:) doktorlar gec saatte yemeyn de diyi ama acikiyorm bnde gecn makarna yemstm yogrtlu 11 e dogru:))
bahanemiz var kuzum 2 canlıyız biz :anne: Öyle bir sistem ki vücüdümuzda hangi vitamin eksikse ona aşeriyoruz. Ben hiç sevmediğim şeyleri rüyamda gördüm hep. Mecbur bulup buluşturup yedim. Adını sölemeyim kimsenin canı çekmesin bir tane yiyeceği hiç sevmem normalde gözümün önünde dönüp duruyor alıp alıp yiyorum tadıda enterasan şekilde güzel geliyor. Allahın lütfu işte :kk77:

Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen bugün transferin 7. Günü 2 tane blastokist dondurulmuş embriyo koyuldu idrar testi yaptım ikinci silik çıktı ama kanamam başladı pembe kahverengi karışık tutmadım aceba adetmi oluyorum kafam allak bullak
Canım teste göre hamilesin.Kanamaya çevirirse hastaneye gitt. Şuan senin anlattığın tutunma lekelenmesi gibi duruyor.

Kesnlkle oyle tatlim. Yasayn bilr misali hassasiyetm var bu haberlere dayanamiyorm cocuklarla ilgil selerdede hemen yaslar akiyo icim gidiyo:) duygusalsan zatn daha hissediyosn Allah kmseyi bununla imtihan etmesn halimize sukurler olsn❤
amin canım. Allah çabalarımızın meyvesini verdi çok şükür :KK200:

tesekkur ederimm :KK200:
Yok canim genetikde sorun cikmadi bizim o yuzden gerek duyulmadi

Dondurulmuslarla tedaviye basladim canim bu gun iki aydir bekliyordumm:dua:

Hadi allah yardımcın olsun gelişmeşleri takipteyim :anne::emir_bebek::anneadayı:
 
Guzel haberlerle gel :anneadayı: kistlerin gecmis olsun bebisin keyfi yerinde olsun. Su kalcanmiydi nerendi onu da sor mutlaka neden agriyomus:KK48:
Zaten onun için gidiyorum canım, çok saol :KK15:
günaydınnn hayırlı cumalar :KK200::KK200::KK200:

güzel haberlerle gel :KK68:
ya yakın zamanlı kontrole gitmemiş miydik gene gidiyorsun. benim 10 gün gecti daha 15 gun beklicem.
çok soruyorum diye görmek istemiyo mu beni doktor acep :KK42: hamile olduğumu unutcam valla :cry:
Normal de bende gitmeyecektim. Kuyruk sokumum agrıyor, bu kadar erken olması endişelendirdi. Acaba yumurtalar baskı mı yapıyor diye merak ettim o_O
 
Kizlar iyi geceler. Cok siddetli hapsurdum arada oluyodu veya ters harektte kese yerini hissediyodm cekldgini acidigini:s tam ilaci kullanicaktm uzaniyodm bi siddetli hapsrdm karnimi tuttgm halde okadr acidiki ikisinin de yerini hissettm bicak saplandi kopardi sanki asiri korktum :KK43: bisi olurmu sizce size hic oldu mu
Allahın izniyle hapşurmayla bişey olmaz. İlerleyen zamanlarda hapşurmak daha da zorlaşıyor kendimden biliyorum :KK17:
 
Geldim kızlar
Doktor büyüyen yumurtalar dan olur dedi. Çok rahatsızsan hastaneye yatış yapalım dedi. Bende çocuk oldugu için kabul edemedim. Haftaya tekrar çağırdı. Bebek de 8+0 gösteriyor.
Gecmis olsum canim yaa.:110: bebek tam 8+0 derken gecen hafta ne kadarlikti ki?
 
Allah korusun canım. Bende hep kabus görüyorum diyordum ya, uyumadan önce ayetel kürsi , Felak, nas okuyorum. Bişey görmüyorum 5 6 gündür :)
Ben goruyodm karisk selerde kabus boyutnda olmuyodu herzmaan aksamda okudm yqttm ayetl kursi hep okurm uyumadn once aksam cok taktm kafama ondn heralde uyandm etkisnden cikamadm esime anlattm hemen Allah korusun:dua:
 
X