- 31 Ağustos 2018
- 4.198
- 6.880
Masallah canim bizde bugun 8 +1 olduk minigimi merak ediyorm yarin ogrencem tam gnlerini❤Perşembe günü 7+1di bugun 8+0. 2 gün geride gibi. Kalp atışı iyi. Yumurtalar çok büyümüş ve 5 6 tane varlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah canim bizde bugun 8 +1 olduk minigimi merak ediyorm yarin ogrencem tam gnlerini❤Perşembe günü 7+1di bugun 8+0. 2 gün geride gibi. Kalp atışı iyi. Yumurtalar çok büyümüş ve 5 6 tane varlar
Akşam 2 ye doğru anca uyumuşum, sağ kasık ve kalça kemiğim den uyuyamıyorumBebis gelisir ona takilma cokta geride degil. yumurtalarina baska yapilacak bisey yokmuymus canim yaa. Cok agri yapar
İnsallah güzel haberlerle gelirsinizMasallah canim bizde bugun 8 +1 olduk minigimi merak ediyorm yarin ogrencem tam gnlerini❤
Vucut ne istediyse yemek lazm azda olsa canim:) ben bide 3 canliym kuzum dusun beni hep acim sanki:)) aksm 10 da bi kase corba ictm ekmk dograym yoksa yatnca uyutmuyo gurultu bulanti otel gibi gece corvasi seansi cikardm kendime:)))bahanemiz var kuzum 2 canlıyız biz Öyle bir sistem ki vücüdümuzda hangi vitamin eksikse ona aşeriyoruz. Ben hiç sevmediğim şeyleri rüyamda gördüm hep. Mecbur bulup buluşturup yedim. Adını sölemeyim kimsenin canı çekmesin bir tane yiyeceği hiç sevmem normalde gözümün önünde dönüp duruyor alıp alıp yiyorum tadıda enterasan şekilde güzel geliyor. Allahın lütfu işte
Canım teste göre hamilesin.Kanamaya çevirirse hastaneye gitt. Şuan senin anlattığın tutunma lekelenmesi gibi duruyor.
amin canım. Allah çabalarımızın meyvesini verdi çok şükür
Hadi allah yardımcın olsun gelişmeşleri takipteyim
Inss kuzum sende bugun gidicen sanirm heyecnla bkligoruz:)İnsallah güzel haberlerle gelirsiniz
Gecmis olsun canim yaa. Doktor baska bisey tavsiye etmedi miAkşam 2 ye doğru anca uyumuşum, sağ kasık ve kalça kemiğim den uyuyamıyorum
Evet aksam olsada eve gtsek hayirli cumalar tatlim:) benimde esim bolge ziyartndeydi sehir disnda bu aksam geliyo benim icnde super bi gun:)) kaynvalideyle takiliyorum 3 gubdur:)))Hayırlı cumalar kızlar Ne güzel bir gün hem cuma hem yarın tatil.Hem kocam bu akşam evde çok mutluyum çoook
Sagol canım, başka bişey demedi. Haftaya gel dediGecmis olsun canim yaa. Doktor baska bisey tavsiye etmedi mi
Masallah canim. Ay seni zorladi bu yumurtalar ya buyumesi kotu oldu. Ins gecer zamanla ya ole diyolar ama bakalimGeldim kızlar
Doktor büyüyen yumurtalar dan olur dedi. Çok rahatsızsan hastaneye yatış yapalım dedi. Bende çocuk oldugu için kabul edemedim. Haftaya tekrar çağırdı. Bebek de 8+0 gösteriyor.
Yarin guzel haberlerle gellll canimmMasallah canim bizde bugun 8 +1 olduk minigimi merak ediyorm yarin ogrencem tam gnlerini❤
Sagolasn canimm inssYarin guzel haberlerle gellll canimm
Sagol canımMasallah canim. Ay seni zorladi bu yumurtalar ya buyumesi kotu oldu. Ins gecer zamanla ya ole diyolar ama bakalim
Gozun aydin olsunnn hayirli olsunnn. Doktor 2. Kani istiyo katlanmasi istedigi gibiyse daha istemiyo ama sen istersen yaptirip takip edebilirsin.Cantanem bende buraya transfer oldum artik. Benide araniza alin anne adaylari. 9.gun degerim 175 cikti. Yarin 2inci kani vercem. 3.kan isteniyormu herzaman kizlar
Maşallah canım benim, çok ama çok sevindim. Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.Cantanem bende buraya transfer oldum artik. Benide araniza alin anne adaylari. 9.gun degerim 175 cikti. Yarin 2inci kani vercem. 3.kan isteniyormu herzaman kizlar
GunaydiiinGünaydın hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar
Tesekkur ederim cnmmbahanemiz var kuzum 2 canlıyız biz Öyle bir sistem ki vücüdümuzda hangi vitamin eksikse ona aşeriyoruz. Ben hiç sevmediğim şeyleri rüyamda gördüm hep. Mecbur bulup buluşturup yedim. Adını sölemeyim kimsenin canı çekmesin bir tane yiyeceği hiç sevmem normalde gözümün önünde dönüp duruyor alıp alıp yiyorum tadıda enterasan şekilde güzel geliyor. Allahın lütfu işte
Canım teste göre hamilesin.Kanamaya çevirirse hastaneye gitt. Şuan senin anlattığın tutunma lekelenmesi gibi duruyor.
amin canım. Allah çabalarımızın meyvesini verdi çok şükür
Hadi allah yardımcın olsun gelişmeşleri takipteyim
Gecmis olsun insallah sorun cikarmazlarrGeldim kızlar
Doktor büyüyen yumurtalar dan olur dedi. Çok rahatsızsan hastaneye yatış yapalım dedi. Bende çocuk oldugu için kabul edemedim. Haftaya tekrar çağırdı. Bebek de 8+0 gösteriyor.
Tamam canim hangi bilgiler gerekliMaşallah canım benim, çok ama çok sevindim. Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
Bilgilerini yazarsan seni de listeye ekleyeyim
Tamm canim yas 37 sebepsiz infertibilite 2.deneme baska hangi bilgiler gerekli canimMaşallah canım benim, çok ama çok sevindim. Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
Bilgilerini yazarsan seni de listeye ekleyeyim
canın istiyorsa yarasın canımVucut ne istediyse yemek lazm azda olsa canim:) ben bide 3 canliym kuzum dusun beni hep acim sanki:)) aksm 10 da bi kase corba ictm ekmk dograym yoksa yatnca uyutmuyo gurultu bulanti otel gibi gece corvasi seansi cikardm kendime:)))
Canlarim cok tesekkur ederim. Sizin tecrubelerinize herzaman ihtiyacim olacak zatenGozun aydin olsunnn hayirli olsunnn. Doktor 2. Kani istiyo katlanmasi istedigi gibiyse daha istemiyo ama sen istersen yaptirip takip edebilirsin.
Hoşgeldin aramıza hayırlı uğurlu olsunTamam canim hangi bilgiler gerekli
Tamm canim yas 37 sebepsiz infertibilite 2.deneme baska hangi bilgiler gerekli canim