- 8 Haziran 2013
- 56.170
- 149.140
Hayırlı haberlerini alırız inşallah canımHenuz belli degil canim 2 hafta kadar surer dedi sadece estrofem kullancakmisim rahim istenilen kalinliga gelice transfer ediceklermis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı haberlerini alırız inşallah canımHenuz belli degil canim 2 hafta kadar surer dedi sadece estrofem kullancakmisim rahim istenilen kalinliga gelice transfer ediceklermis
Akliniza geldikce dua edin cok ihtiyacim var cnmHayırlı haberlerini alırız inşallah canım
Ediyorum canım, sana ayşeye tüm isteyenlere rabbim çifter çifter nasip etsinAkliniza geldikce dua edin cok ihtiyacim var cnm
Amiiiiin cansinizzEdiyorum canım, sana ayşeye tüm isteyenlere rabbim çifter çifter nasip etsin
Hepimizin yolu aynı, ayağımıza değen taş aynı. Bizi biz anlarız. Sizin de olacak, bizde sizin için sevineceğizAmiiiiin cansinizz
Aynen canisi tat almiyosn hicbisiden nezmaan normal yiyeblcm merak ediyorm bebisler iyi olsn yeterki. Yemekhaneye iniyorm oglen inan once ogurtuler geliyo bana acim ama yemek goresm yok gtmiyo bogazmdn zor yutuyormAynen valla ac kalmamak icin yiyorum. Yemekten keyif tat alamiyorum artik. Rabbim baska dert vermesin ama boylede ot gibi hissediyorum kendimi yaa.
Ay masallah canim gozun aydin dikat et igneni ol dinlen rabbim sana bagislasin❤ gunune gore iyi tabi ki 2 gnde bi 2 ye katliyor zatenÇok teşekkür ederim sonucum çıktı 52.66 Dr çok iyi dedi sadece peçeteye geliyor iğneyle devam edicem bundan sonra
Hayirli olsn canim inss guzel sonuclar alirsin ve bize mujdelersntesekkur ederimm
Yok canim genetikde sorun cikmadi bizim o yuzden gerek duyulmadi
Dondurulmuslarla tedaviye basladim canim bu gun iki aydir bekliyordumm
Bende ameliyattan 6 ay sonra gebe kaldım erken doğurdum şimdi yine doğumdan 6 ay sonra gebe kaldım arkadaşlarım rahim bi toparlasaydı dediler ama doktorum sorun olmayacağını söylrdi. İçim rahatladı demekki 6 ay kısa
Sende mi miyom ameliyatı oldun
Hasta olmamaya dikkat et canım, Allahın izni ile bişey olmaz. Yat dinlenKizlar iyi geceler. Cok siddetli hapsurdum arada oluyodu veya ters harektte kese yerini hissediyodm cekldgini acidigini:s tam ilaci kullanicaktm uzaniyodm bi siddetli hapsrdm karnimi tuttgm halde okadr acidiki ikisinin de yerini hissettm bicak saplandi kopardi sanki asiri korktum bisi olurmu sizce size hic oldu mu
Hapşurınca benimde ağrım oluyor canım hele kaç gündür birde gribim ben. Bir şey olmaz inşallah gönlünü ferah tutKizlar iyi geceler. Cok siddetli hapsurdum arada oluyodu veya ters harektte kese yerini hissediyodm cekldgini acidigini:s tam ilaci kullanicaktm uzaniyodm bi siddetli hapsrdm karnimi tuttgm halde okadr acidiki ikisinin de yerini hissettm bicak saplandi kopardi sanki asiri korktum bisi olurmu sizce size hic oldu mu
Hasta deglm ki canim. Yerleri sarsilck die cok korktm kivrandm o an acidan cok degiskti ya ins bisi olmamstr duadn bska carem yok Allaha emanet hepsiHasta olmamaya dikkat et canım, Allahın izni ile bişey olmaz. Yat dinlen
Siz yaznca icim ferahladi kzlar sagoln. Kivrandm o an ya siddetli agriyi yasaynca sarsilck yeri sandm direkt. Cok korkuyo insan iste tedavyle olncada kaybtmk istemiyo. Hepimizn yavrusunu Allah korusun. Cok gecms olsn canim sendede oldu demek nrdeyse doktoru aricaktim heHapşurınca benimde ağrım oluyor canım hele kaç gündür birde gribim ben. Bir şey olmaz inşallah gönlünü ferah tut
Grip olur insan üşütür, bana önceki doktorum demişti ki "Dut değil ki bu, sallansın düşsün " kanama ağrı olmadığı sürece bişey olmaz Allahın izni ileHasta deglm ki canim. Yerleri sarsilck die cok korktm kivrandm o an acidan cok degiskti ya ins bisi olmamstr duadn bska carem yok Allaha emanet hepsi
Canım ben gün içinde o kadar çok hapşırıyorum ki Allah korusun onların yeri sağlam hapşırmakla falan bir şey olmaz Allah’ın izniyle. Drum bana da anoda kalksan yiyecek ekmeği varsa onlar seninle derdiSiz yaznca icim ferahladi kzlar sagoln. Kivrandm o an ya siddetli agriyi yasaynca sarsilck yeri sandm direkt. Cok korkuyo insan iste tedavyle olncada kaybtmk istemiyo. Hepimizn yavrusunu Allah korusun. Cok gecms olsn canim sendede oldu demek nrdeyse doktoru aricaktim he
Amin canim insallahhHayirli olsn canim inss guzel sonuclar alirsin ve bize mujdelersn
Gunaudin canim❤ amin inss. Kanama falan olmamis baktim sukur. Oyle de iste korkuyorm pank oluyorm hemen tedavyle olnca bole heralde:) kabus gordum etkisnde kaldim sanirm bi bebegim dogmus digeri yokmus Allah korusunGrip olur insan üşütür, bana önceki doktorum demişti ki "Dut değil ki bu, sallansın düşsün " kanama ağrı olmadığı sürece bişey olmaz Allahın izni ile
Dogru Allah nasip ettiyse olur hep dua ettim okudum yattim gece bende. Ya bende hasta degilim surekli burnum tikaniyo hele geceleri fisfis sikmadn uyuyamz oldm tikannca raaht uyuyamiyorm bogazim kuruyo hep. Burun spreyinin zarari olur mu bilmem doktora sorucam alrjk biside olabilir bnyem biraz alerjk benim zaten bazi ilaclarada alerjm var:)Canım ben gün içinde o kadar çok hapşırıyorum ki Allah korusun onların yeri sağlam hapşırmakla falan bir şey olmaz Allah’ın izniyle. Drum bana da anoda kalksan yiyecek ekmeği varsa onlar seninle derdi
Allah korusun canım. Bende hep kabus görüyorum diyordum ya, uyumadan önce ayetel kürsi , Felak, nas okuyorum. Bişey görmüyorum 5 6 gündür :)Gunaudin canim❤ amin inss. Kanama falan olmamis baktim sukur. Oyle de iste korkuyorm pank oluyorm hemen tedavyle olnca bole heralde:) kabus gordum etkisnde kaldim sanirm bi bebegim dogmus digeri yokmus Allah korusun