Bu sefer onun hatasi evet. Daha once de arabanin killina denk gelmistim. Yok bundan sonra kesin degistiricek arabayi. Seviyom arabami ama yapicak bisey yok
Canim ayni sorun bende var. Gecenlerde arabaya carptilar. Kapi ve çamurluk komple gitti. Servise verdik. Tam 3 hafta araba yoktu. İse otobusle gitmek zorunda kaldim. Market alisverisi yapamadim. Çok şükür bu hafta geldi araba.Vallahi deli olucam anam bizim araba bana komplo kuruyo. Ne zaman hastaneye gidicek olsam bi aksilik cikariyo yaa calismaz yaa ansizin benzini bitmis olur. Esime giydiriyorum simdi neden dikkat etmiyon diye.
Hangi şehirdesin ben izmirdeyim fazla iğnem varKızlar bana 13. Haftaya kadar oksapar iğne kullanilacaksin dediler ama piyasada bulamıyorum ya
Anlat bakalım haberler sendeGizlarrr geldimmmm
Eeee çatlatma insanı geldik de geldim nedirGizlarrr geldimmmm
Kaç bebiş varOncelikle gobekten muayene etti. Kan silandirici igne ve haptan kurtuldum. Proluton igne haftada 1 e cikti folik asitle fitile devam. Veeeeeeebebis varrrr minicik kalplerini gorduk yanip sonuyodu ama dinletmedi
Gözünaydın canım sağlıkla ilerlesin inşallah ikiz miOncelikle gobekten muayene etti. Kan silandirici igne ve haptan kurtuldum. Proluton igne haftada 1 e cikti folik asitle fitile devam. Veeeeeeebebis varrrr minicik kalplerini gorduk yanip sonuyodu ama dinletmedi
Canım mm geliyor ikizler yuppiOncelikle gobekten muayene etti. Kan silandirici igne ve haptan kurtuldum. Proluton igne haftada 1 e cikti folik asitle fitile devam. Veeeeeeebebis varrrr minicik kalplerini gorduk yanip sonuyodu ama dinletmedi
IKI taneeeeKaç bebiş varkalplerini gördük derken?
Evet canim. Aminnn rabbim hepimizin sag salim kucagimiza almayi nasip etsinGözünaydın canım sağlıkla ilerlesin inşallah ikiz mi
Canım mm geliyor ikizler yuppi
Rabbim saglıkla sıhhatle kucagına almayı da nasip etsin inşallah canım, çok sevindimIKI taneeeealtli ustlu duruyolardiii
Amin canim cumlemizin insallahhhh. Var da birazdan atarim simdi okuldayim gormemis gibi cikarip cekmiyimRabbim saglıkla sıhhatle kucagına almayı da nasip etsin inşallah canım, çok sevindim. Ultrason görüntüleri yok mu?
Canim hayirli olsun çok sevindim.Oncelikle gobekten muayene etti. Kan silandirici igne ve haptan kurtuldum. Proluton igne haftada 1 e cikti folik asitle fitile devam. Veeeeeeebebis varrrr minicik kalplerini gorduk yanip sonuyodu ama dinletmedi
Tamam canım, dikkat et. Ev süpürmeye son verAmin canim cumlemizin insallahhhh. Var da birazdan atarim simdi okuldayim gormemis gibi cikarip cekmiyim
Amin canim Allah razi olsun darisi isteyen herkese insallahCanim hayirli olsun çok sevindim.
Gözünaydın canım grupta ki üçüncü ikiz annesi sen oldun maşallahEvet canim. Aminnn rabbim hepimizin sag salim kucagimiza almayi nasip etsin