- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
Valla son gunler gecmiyo diyodum da son saatler gecmiyomus 1 saat yatsam mugeye baksam sonra giyinmeye kalksam 1 saate anca hazirlanirim isteDaha varmış yaaaa neyse zaman su gibi geçsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla son gunler gecmiyo diyodum da son saatler gecmiyomus 1 saat yatsam mugeye baksam sonra giyinmeye kalksam 1 saate anca hazirlanirim isteDaha varmış yaaaa neyse zaman su gibi geçsin
geçer geçer, daha öncekiler gibiii buda geçer, neler neler geçmedi kiiiValla son gunler gecmiyo diyodum da son saatler gecmiyomus 1 saat yatsam mugeye baksam sonra giyinmeye kalksam 1 saate anca hazirlanirim iste
Canım iyiyim ben seni merak edip girip bakayım dedimGunaydin canimmm. Geldin sonunda Nasilsinnnn
geçer geçer, daha öncekiler gibiii buda geçer, neler neler geçmedi kiii
Sagol canim Allah razi olsun... var mi yumoslardan haberCanım iyiyim ben seni merak edip girip bakayım dedim
Ben bişey geçmeyince bu şarkıyı soylerim
Dün aradi embriyolog 5 yumurtadan 5 ide sağlıklı imiş .iyi ilerlemisler.5 tane dün dondurdular canım.Sagol canim Allah razi olsun... var mi yumoslardan haber
Aynı sorun bende de vardı. Bi eczane ile anlaştık, o temin ediyorKızlar bana 13. Haftaya kadar oksapar iğne kullanilacaksin dediler ama piyasada bulamıyorum ya
Yanlis hatirlamiyosam 184 u arayip bilgi verince en yakin eczaneye sizin adiniza yolluyolarmis canim ara istersenKızlar bana 13. Haftaya kadar oksapar iğne kullanilacaksin dediler ama piyasada bulamıyorum ya
bende de var sanki ya fazla oturamıyorum batıyor sanki hep ayaklanmak yürümek istiyorumBende 1 den fazla var, hatta şuanda ağrı yapıyor bide benim kalça kemiğim ağrıyor ? Sizinde agrıyor mu
kıyamam ya Allah ayırmasın hiç biriniInsallahhh. O da hastaneye gelmek istiyo yarin ultrasonda gormek kardeslerini de. Bi dahakine dedim. Belki ben bile goremicem kucukse.
Oooo masallah masallahhh hadi gozun aydin insallah sonuclarinda guzel gelir zaman su gibi akar biran once kavusursun bebislerineDün aradi embriyolog 5 yumurtadan 5 ide sağlıklı imiş .iyi ilerlemisler.5 tane dün dondurdular canım.
Kızlar bana 13. Haftaya kadar oksapar iğne kullanilacaksin dediler ama piyasada bulamıyorum ya
Proluton bende oluyorum fitilde kullaniyorum. benimde hic sasmazdi her gun rahatca giderdim wcye artik 2 gunde bire dustu korkuyorum kabiz olmaktan. Sabah 2 bardak su iciyorum kalktigimda arada kuru kayisi falan halletmeye calisiyorumya beni progesteron hormonu maffetti ya prolutex kullanıyorum karın şiş bağırsaklar çalışmıyor
sizde de var mı bu problem ne yapıyorsunuz ben hergun dupalac içiyorum mecbur
benim normalimde hiç olmaz o yüzden cok rahatsız etti
Amin canım cümle bekleyen herkes için amin genetik sonuçlarımi ve rahmide ki polip i bekleyeceğim şimdi artık ..Oooo masallah masallahhh hadi gozun aydin insallah sonuclarinda guzel gelir zaman su gibi akar biran once kavusursun bebislerine
Birazda ihmale gelmiş gibi görünüyor. eşinin dikkat etmesi lazımVallahi deli olucam anam bizim araba bana komplo kuruyo. Ne zaman hastaneye gidicek olsam bi aksilik cikariyo yaa calismaz yaa ansizin benzini bitmis olur. Esime giydiriyorum simdi neden dikkat etmiyon diye.
Bu sefer onun hatasi evet. Daha once de arabanin killina denk gelmistim. Yok bundan sonra kesin degistiricek arabayi. Seviyom arabami ama yapicak bisey yokBirazda ihmale gelmiş gibi görünüyor. eşinin dikkat etmesi lazım