- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
Doktor her isini yapabilirsin dedi sadece 9 ay ve bunun sonundaki 40 gunluk lahusalikta dahil tabi iliski yasak dedi kocisin yuzunu gormeniz lazimdiiiTamam canım, dikkat et. Ev süpürmeye son ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor her isini yapabilirsin dedi sadece 9 ay ve bunun sonundaki 40 gunluk lahusalikta dahil tabi iliski yasak dedi kocisin yuzunu gormeniz lazimdiiiTamam canım, dikkat et. Ev süpürmeye son ver
Ohh maşallah allahm kucağına almayı nasip etsin sağlıkla her ikisinide canimOncelikle gobekten muayene etti. Kan silandirici igne ve haptan kurtuldum. Proluton igne haftada 1 e cikti folik asitle fitile devam. Veeeeeee bebis varrrr minicik kalplerini gorduk yanip sonuyodu ama dinletmedi
Cok sevindim canim ne guzel insallah bi daha yasamazsiniz boyle bisey saglikla buyusunBende bugun doktora gittim.kanama alanim kuculmuş.ama hala lekelenme oluyor.dusuk riskim devam ediyor.ama kalbini duydum çok şukur.
Sagol canim ilk 3 e girdimmmmm...Gözünaydın canım grupta ki üçüncü ikiz annesi sen oldun maşallah
Amin canim Allah razi olsun darisi tum isteyenlereOhh maşallah allahm kucağına almayı nasip etsin sağlıkla her ikisinide canim
Rabbim korusun canım, çok sevindim. Saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahBende bugun doktora gittim.kanama alanim kuculmuş.ama hala lekelenme oluyor.dusuk riskim devam ediyor.ama kalbini duydum çok şukur.
9 aydan erken doguyor ikizler, çok dikkat et sen yinede :) eşin de sabretsin. Sabrın sonu selamettir 3 bebeyle nasıl olacaksaDoktor her isini yapabilirsin dedi sadece 9 ay ve bunun sonundaki 40 gunluk lahusalikta dahil tabi iliski yasak dedi kocisin yuzunu gormeniz lazimdiii
Hadi bakalım daha kimler gelecek arkamızdanSagol canim ilk 3 e girdimmmmm...
Evet doktor erken dogar dedi. Normal doguramazsin dedi ve insallah bu doktoruma devam edicem hamileligim boyunca9 aydan erken doguyor ikizler, çok dikkat et sen yinede :) eşin de sabretsin. Sabrın sonu selamettir 3 bebeyle nasıl olacaksa
Herkesin hakkinda hayirlisi olsunnnHadi bakalım daha kimler gelecek arkamızdan
Eşin memlekette istiyordu ama sen bi yere kımıldama oldugun yerde doktorunla devam et. Tüp bebek doktorun mu?Evet doktor erken dogar dedi. Normal doguramazsin dedi ve insallah bu doktoruma devam edicem hamileligim boyunca
Evet canim tup bebek doktorum. Valla esim hala oyle istiyoda napim nolucagi mi belli burda olsun saglikli olsun bebeklerimEşin memlekette istiyordu ama sen bi yere kımıldama oldugun yerde doktorunla devam et. Tüp bebek doktorun mu?
Aynen riske atma hiç, ailenden birileri gelsin yanına :) bi o zamanlara erişelimdeEvet canim tup bebek doktorum. Valla esim hala oyle istiyoda napim nolucagi mi belli burda olsun saglikli olsun bebeklerim
Valla kimse gelemez ki canim bende cok isterdim ama maalesef hele erken dogarlarsa okul vakti hic kimsem gelemez. Artik bi sekilde halletmeye calisicaz hayirlisiylaAynen riske atma hiç, ailenden birileri gelsin yanına :) bi o zamanlara erişelimde
Yumurtalar bazen kistte dönüşürmüş zaten. Dogumla gider inşallahC A N O bu arada benimde sagda kist varmis canim doktorum onemsiz dedi
Kayınvalide annen falan gelemez mi ?Valla kimse gelemez ki canim bende cok isterdim ama maalesef hele erken dogarlarsa okul vakti hic kimsem gelemez. Artik bi sekilde halletmeye calisicaz hayirlisiyla
Insallah canim 1 tane kucuk onemsiz dedi falan takilmadim cok agrim olmuyo cok sukurYumurtalar bazen kistte dönüşürmüş zaten. Dogumla gider inşallah
Benim arada oluyor malesefInsallah canim 1 tane kucuk onemsiz dedi falan takilmadim cok agrim olmuyo cok sukur
Bende kaynana kayinpeder yok. Eltimle gorumcemle aram iyi degil istemem zaten gelirlerse ben onlara hizmet ederim. Ablalarim var hepsinin boy boy cocugu var istanbuldalar. Annemin bakmasi gereken 80 kusur yasinda nenem ve engelli dayim var. Baska da kimsemiz yok akraba olarakKayınvalide annen falan gelemez mi ?