ya o doktor da transferden sonra sadece 2 gün yasak dedi gerçi uzattım ben arayı ne ballı adammış eşimBenim doktor daha sormadan yasak diyor.yumurta toplamadan beri yasak yumurta toplama agustostosta oldu
Benim cok yumurtam oldugu icin icerde kalanlar olabilir ilski olursa kist yapabilir hamileluk oncesi bisey olmasin dedi. Tup bebek doktoru oyle dedi.simdiki doktorum da bi ara azicik bi damla kanamamolmustu.sonra hersey normale dondu ama iliski yasak dedi. Artik 3 aya kadar olmasin da sonra bakariz.ne yapayimya o doktor da transferden sonra sadece 2 gün yasak dedi gerçi uzattım ben arayı ne ballı adammış eşim
size oyle diyince acep benim doktorlar mı rahat dedim bikaç video izledim kanama riski olmadığı sürece engel yok anladığım kadarıyla
Benim cok yumurtam oldugu icin icerde kalanlar olabilir ilski olursa kist yapabilir hamileluk oncesi bisey olmasin dedi. Tup bebek doktoru oyle dedi.simdiki doktorum da bi ara azicik bi damla kanamamolmustu.sonra hersey normale dondu ama iliski yasak dedi. Artik 3 aya kadar olmasin da sonra bakariz.ne yapayim
Tabi ki bu kadar ugrastiktan sonra esim de anlayisli bu konuda. Allah hepimize saglikla kavustursun.yani riske atmaya değmez bebiş için
Amin canim insallah. Benimkide gidene kadar sorucam sorucam der gidince unutur donuste tekrar gelir aklinaAllah Allah stresten kesin. Ben pek rüya hatırlamam kabus görüyorsam da iyi mi diyeyim bu halime bilemedim
Ben gergin dönemlerimde komedi dizi izliyorum Friends diye dizi vardı bilmem hatırlar mısınız bazı bölüm repliklerini ezberlicem artık o derece ama rahatlatıyor
ilk kalp atışı kontrolünde heyecandan unuttu. bi hafta sonra tekrar kontrol diyince doktor bu sefer kesin soracam dedi ve sordu
hayırlı güzel haberler alırsın inşallah
Amin canim su gunumude guzelce bi atlatsam. oglum evde yollamadim okulaGüzel haberlerle gel canım
Bende de aynı durum var, yumurtalar var, inşallah geçerlerBenim cok yumurtam oldugu icin icerde kalanlar olabilir ilski olursa kist yapabilir hamileluk oncesi bisey olmasin dedi. Tup bebek doktoru oyle dedi.simdiki doktorum da bi ara azicik bi damla kanamamolmustu.sonra hersey normale dondu ama iliski yasak dedi. Artik 3 aya kadar olmasin da sonra bakariz.ne yapayim
hm iyi mi bugün?Amin canim su gunumude guzelce bi atlatsam. oglum evde yollamadim okula
Daha iyi cok sukur canim. sabah ezani okunuyodu bi ara atesi cikati hemen surup verdim masallah hala yok atesi birazdan saglik ocagina gidicez benim ignem var. Yarinda yollarim okula insallah bu gece ateslenmezse.Bende de aynı durum var, yumurtalar var, inşallah geçerler
hm iyi mi bugün?
Aman dikkat edin, çocuk olunca hastalık bitmiyorDaha iyi cok sukur canim. sabah ezani okunuyodu bi ara atesi cikati hemen surup verdim masallah hala yok atesi birazdan saglik ocagina gidicez benim ignem var. Yarinda yollarim okula insallah bu gece ateslenmezse.
Yaa masallah oglumun bebekliginden beri hic hasta oldugunu bilmem. taki gecen seneye kadar. Normalde hep evimiz normal sicaklikta olur ne terlicek kadae ne usucek kadar. Kayserideydik merkezi isitmaydi ev cayir cayir yakiyolardi petekleri. disarda kar yagardi cami acardim evde atletle dolasirdik. O zaman sicaga cok alisti vucudu galiba en ufak seyden hasta olmaya basladi. Insallah toparlar kendini. Omrunde gitmedigi kadar 1 senede gitti hastaneye cocugum.Aman dikkat edin, çocuk olunca hastalık bitmiyor
Hava değişikliği olmuştur. Bizde Urfa ya geldigimiz de yazdı, çok sıcaktı. Çocuğun her yeri kabardı. Şimdi bebekte yazın dogacak, ne giydircem bilmiyorumYaa masallah oglumun bebekliginden beri hic hasta oldugunu bilmem. taki gecen seneye kadar. Normalde hep evimiz normal sicaklikta olur ne terlicek kadae ne usucek kadar. Kayserideydik merkezi isitmaydi ev cayir cayir yakiyolardi petekleri. disarda kar yagardi cami acardim evde atletle dolasirdik. O zaman sicaga cok alisti vucudu galiba en ufak seyden hasta olmaya basladi. Insallah toparlar kendini. Omrunde gitmedigi kadar 1 senede gitti hastaneye cocugum.
alemler aynenAmin canim insallah. Benimkide gidene kadar sorucam sorucam der gidince unutur donuste tekrar gelir aklinadoktor izin versede artik korkar yapmaz da iste laf olsun ondaki
çok geçmiş olsun miniğeDaha iyi cok sukur canim. sabah ezani okunuyodu bi ara atesi cikati hemen surup verdim masallah hala yok atesi birazdan saglik ocagina gidicez benim ignem var. Yarinda yollarim okula insallah bu gece ateslenmezse.
Canim cocugu nasil alistirisan oyle gitmeli. Cok sigaca alisinca ister istemez hastaliktanda kurtulamiyo bence cocuklar. Bunyeleri zayif oluyor. Mesela ablam petegin ustune koyardi biberonu su sicak olurdu cocuk kanamazdi suya surekli de hasta olurdu. Ama bakiyosun sokakta buyuyen cocuklara ne hastalik ne bisey. Valla o sene kayseride cok hata yaptik o eve gitmekle. Aynen nasipse benim bu seferde yaza gelecek o sicakta naparim bilmiyorum buralarda. koye anamin yanina giderim heralde bi kac aylik olana kadar.Hava değişikliği olmuştur. Bizde Urfa ya geldigimiz de yazdı, çok sıcaktı. Çocuğun her yeri kabardı. Şimdi bebekte yazın dogacak, ne giydircem bilmiyorumhastane çıkışı eldiven bere takamaz. Sadece zıbın ve alt tulumu giydiririm
Sagol canim Allah razi olsun. Iyi masallah hala ateslenmedi keyfi yerinde okula gitmedigi icin pisman. ozlemis okulunu.C A N O doktora sordum ben yabnlış anlamışım bende kalan folikul yokmuş, olma durumunu da geçici görüyor sanırım ciddi birsey gibi bahsetmedi
alemler aynen
çok geçmiş olsun miniğe
Oralar yine iyidir burası 50 dereceye yakınCanim cocugu nasil alistirisan oyle gitmeli. Cok sigaca alisinca ister istemez hastaliktanda kurtulamiyo bence cocuklar. Bunyeleri zayif oluyor. Mesela ablam petegin ustune koyardi biberonu su sicak olurdu cocuk kanamazdi suya surekli de hasta olurdu. Ama bakiyosun sokakta buyuyen cocuklara ne hastalik ne bisey. Valla o sene kayseride cok hata yaptik o eve gitmekle. Aynen nasipse benim bu seferde yaza gelecek o sicakta naparim bilmiyorum buralarda. koye anamin yanina giderim heralde bi kac aylik olana kadar.
canım benimSagol canim Allah razi olsun. Iyi masallah hala ateslenmedi keyfi yerinde okula gitmedigi icin pisman. ozlemis okulunu.
Bende 1 den fazla var, hatta şuanda ağrı yapıyorC A N O doktora sordum ben yabnlış anlamışım bende kalan folikul yokmuş, olma durumunu da geçici görüyor sanırım ciddi birsey gibi bahsetmedi
alemler aynen
çok geçmiş olsun miniğe
Allah kolaylik versin. Ben gitmeyi dusunuyorum ama tabi bakalim zaman ne gostericek erken dogum vs. Olmaz insallah. Burasi kac dereceyi gordu bilmiyorum ama gecen sene nefes alinmiyodu disardan lav fiskiriyo saniyodum. Sokakta yurumek imkansizdi zaten insanin yuzune yuzune asfalttan sicak vuruyodu. Bi de evimin camlari duz hepsi bi yana bakiyo cereyan yaptirmakta imkansiz.Oralar yine iyidir burası 50 dereceye yakınben evimde bakacağım malesef
Insallahhh. O da hastaneye gelmek istiyo yarin ultrasonda gormek kardeslerini de. Bi dahakine dedim. Belki ben bile goremicem kucukse.canım benimyarın kavuşur okuluna