- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
Canim makasi kaldir elini parmagini vurursun gece bisey olur. basarsa abdestini tazele ayetel kursi oku once sagina sonra soluna yat. Abdest harici geri kalani her yatmadan once yap Allah'in izniyle bisey olmazAnnem yastigimin altina makas koydu hamile kadinlarla lohusalara karabasan cok cokermis
Yani psikolojik de olabilir ama ben rahatladim:) faydası oluyor mu bari
Yinede tehlikeli bence :)Yani psikolojik de olabilir ama ben rahatladim
Selam canım, inşallah olumlu sonuç alırsın. Belirti için daha çok erken, 4 5 güne anca belirti olmaya başlar. :)Selam kızlar hepiniz tüp bebekle hamile kaldığınız için en doğrusu buraya yazmak diye düşündüm.. Benim dün transferim oldu ve sanki hiç transfer olmamışım gibi ne kasık ağrısı ne göğüs hassasiyeti.. Çok endişeliyim acaba olmadı mı diye sizce olmaması normal mi sizlerde ne zaman başladı belirtiler
Ah çok sevindim umarım bende de başlar da rahat nefes alırım sağol canımSelam canım, inşallah olumlu sonuç alırsın. Belirti için daha çok erken, 4 5 güne anca belirti olmaya başlar. :)
Kimisinde hiç belirti olmuyor, stres yapma :) hayırlısı olsunAh çok sevindim umarım bende de başlar da rahat nefes alırım sağol canım
Hayirli olsun bebeklerin insallah tutunurlar. ilk 2 gun tutunmak icin onemli o yuzden fazla ayakta kalma yorulma insallah 10 gune hayirli haberlerini alirizSelam kızlar hepiniz tüp bebekle hamile kaldığınız için en doğrusu buraya yazmak diye düşündüm.. Benim dün transferim oldu ve sanki hiç transfer olmamışım gibi ne kasık ağrısı ne göğüs hassasiyeti.. Çok endişeliyim acaba olmadı mı diye sizce olmaması normal mi sizlerde ne zaman başladı belirtiler
çok geçmiş olsun canımİlk kusmamı bayram şenliğinde havai fişek gibi ağızdan burundan fışkırtarak yaşadım. Dışarda yemek yemiştik midem bulanmaya başladı en sonunda 5-6 kere fişek gibi fışkıtttım i şallah zehirlenmemişimdir
yine gece gece kontrole mi gittinKizlar selam. Bugun nisan vardi donuste evin yaknndaki hastaneye gittk duramadim. 7/24 kadndogmcu varms onu ogrendgmde iyi oldu Allah korusn kanama falan acil bisi oldumu giderm hemen. Ultrason baktirdik ikizmis gercekten❤ bi kese buyuk ilerden gidiyo biri kucuk iste. Biri 7 hafta biri 8 hafta gorunuyo 1 hafta var gibi arada. Birinn gelisimi daha yavs olabilir normal ikzlerde dikatli ol bisi olrsa acil gel dedi. Kendi doktorumada haftaya gidicem 15 araligi bklemicm blki destk bisi verir onlem amcli bi risk varmi baksn icm rahatlar.
Canım doktor izin versede benim eşim benden tedirgin olduğu için ben risk almam diye görüşü var. O yüzden rahatım benkızlar iyi haftalar bişi dicem eşim doktoruma sordu cinsel ilişkiye engel bir durumunuz yok dedi
Ayy gozu aydin o zamankızlar iyi haftalar bişi dicem eşim doktoruma sordu cinsel ilişkiye engel bir durumunuz yok dedi
Allah Allah stresten kesin. Ben pek rüya hatırlamam kabus görüyorsam da iyi mi diyeyim bu halime bilemedimCanım doktor izin versede benim eşim benden tedirgin olduğu için ben risk almam diye görüşü var. O yüzden rahatım bengünaydın dün yine kabus bu seferde yangında kalıyordum stres stres stres bea
ilk kalp atışı kontrolünde heyecandan unuttu. bi hafta sonra tekrar kontrol diyince doktor bu sefer kesin soracam dedi ve sorduAyy gozu aydin o zamanbenimkide sorar yarin eminimmmm
hayırlı güzel haberler alırsın inşallahGunaydin kizlarrr ohhh son gunyarin benimde kontrolum varrr bakalim hakkimizda neymis hayirlisi
Güzel haberlerle gel canımGunaydin kizlarrr ohhh son gunyarin benimde kontrolum varrr bakalim hakkimizda neymis hayirlisi
bekleyiş gerginliği heraldeGünaydın hayırlı sabahlar
Bize ilişki yasak
Ben yine kabusu bol bir gecenin sabahına uyandım
bekleyiş gerginliği heralde
ben de sürekli uyuyorum böyle gamsız ana olmaz
Benim doktor daha sormadan yasak diyor.yumurta toplamadan beri yasak yumurta toplama agustostosta oldukızlar iyi haftalar bişi dicem eşim doktoruma sordu cinsel ilişkiye engel bir durumunuz yok dedi