• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim benim de yumurtlamadan sonra devamli aynen senin soylediklerin gibi oldu. Sol taraf cok yogun degil de sikistirir gibi agridi. Idrar sikismasi gibi ayni. Sonra karnimin altinda batmalar oldu.
Bu dediklerim yumurtlamanin 3 4 gun sonrasi basladi 6 7 8 9 10 ta bugune kadar devam etti. Yarin bat gunum bir tek bugun birsey olmadi. Bekliyorum bakalim
Sürekli wc gidiyorum baya bayada yapıyorum yani üşütme olsa biliyorum damla damla olup ağrı yapıyo. Beklemek çook zor ya test yapsam öıkmaz demi daha 9 gün var

Bence kendini çok yormamalısın dikkat et nolur nolmaz canim.
Rengi koyu kırmızı ve devam ediyor ağrım da var biraz. Zannetmiyorum yerleşme olacağını
Bıraktım canım işi artık baya yoruldum çünkü... hayırlısı olsun bi dahaki aya nasip olsun inşaallah:) ne kadardır deniyorsunuz canım bi sorun var mı testlerde ?

Kızlar bugün 3.günüm hala adet olmadım idrar testi yapmıştım dün negatifti napsam Bilemedim

Kızlar ya ben annemin temizliğini yapıyorum sabahtan beri belim kopuyo şu an eğer bebiş varsa bi şey olur mu ya korkuyorum
Birşey olmazda dikkat et bende işyerinde güya masabaşıydım ama yoğunluktan oturtamıyordum koştura koştura merdiven çıkıp iniyordum sürekli ayaktaydım. Dikkat et yinede hamişsin gibi özenerek devam et. Yarını merakla bekliyorum bence var sendede birşeyler :)

Sürekli wc gidiyorum baya bayada yapıyorum yani üşütme olsa biliyorum damla damla olup ağrı yapıyo. Beklemek çook zor ya test yapsam öıkmaz demi daha 9 gün var
Cikmaz canim kanda bile cikmaz. Sakin oyle birsey yapma. Benim gibi kahrolup durursun. Ben 4 5 gun once yaptim negatif 2 gun kala yaptim negatif. Ne gerek vardi belki de gecikince cikacak. Kendimi yedigimle kaldim. Bosver gecsin en azinsan 1 2 gun gecsin.

Kızlar bugün 3.günüm hala adet olmadım idrar testi yapmıştım dün negatifti napsam Bilemedim
Uzulme canim yapacak tek sey bir daha ki aya umudunu korumak. Uzulme diyemem burada herkes uzuluyor ama kimse umudunu yitirmiyor.
Sabirli olup dua etmekten baska yapacak birsey yok.

Selam kizlar, sali gunu test yapmistim negatifti ve adetim 6 gun gecti hala olmadim, ne gelen var ne giden.
Hayirlisi bakalim
Sedacim istersen bi kan ver kafanda suphe kalmaz. 6 gun gecmis buyuk ihtimal cikar. Tabi gec dollenme degilse.
Insallah guzel haberler verirsin.
Bu arada talia resmine bayildim.
Eskiden rosalinda ve marimar en sevdigim dizilerdi.
Hele o fernando josee neyse sen bi kan ver :)))

Sedacim istersen bi kan ver kafanda suphe kalmaz. 6 gun gecmis buyuk ihtimal cikar. Tabi gec dollenme degilse.
Insallah guzel haberler verirsin.
Canim bilmiyorum ki bence yok hamilelik ama bu isin de bencesi olmaz tabi. Pazartesiyi bekliyim diyorum. Allah hayirlisini versin hepimiz icin sagolasin canim

Back