• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de aynı kuzum moralim çok bozuldu arkadaşım kan testi yaptırmış ilk beni aradı onun için seviniyorum ama kendim için çok üzülüyorum onun ikinci bu geçenlerde bi çocuk yapıp ortaya koyamadık dedi moralim çok bozuldu :KK43:
Genel kontrollerde bir sıkıntın var mı canım ne zaman deniyorsun üzülme lütfen

Çatlatma iğnesinin üstünden 15 gün geçmeli idrarda çıkması için. 12. Gün kanda çıkar ama idrarda çıkmaz. İğneden sonra 3 gün içinde çatladığını hcgninde 15 günde idrara geçtiğini hesaplarsan 11. Gün çok erken
Evet haklısın bence de erken. Benim iğnenin 13. günü bugün. Yarın kan testi istemişti. Zaten yarın belli olur.

Sağlıkla atlat inşallah canım bende perde var ameliyat dediler gebe kaldm riskli durumdayım
Ay cnm ıns bısey olmaz o perdeden arkadasının bırının kalbı durdu 8 haftalıkken bebek ıns sonuna kdr goturursun rısklı gebelık yzmanına gıdıyorum ben de senın ıcın ne dedı dr

Kızkar merhaba 3ay once 20 haftalık bebegımı kaybettım kurtaj oldum rahım fılmımde hafıf yapısıklık cıktı operasyon olcam benım gıbı olan varmı uc ay daha bekleyıp tekrar hamılelık dusunuyorum konusmaya cok ıhtıyacım var sızlet nasılsınız
Cnm seni hatirliyrm basiniz sagolsun ck uzuldum..Rabbim saglikli gebelikler nasip etsin insallah

Bende de aynı kuzum moralim çok bozuldu arkadaşım kan testi yaptırmış ilk beni aradı onun için seviniyorum ama kendim için çok üzülüyorum onun ikinci bu geçenlerde bi çocuk yapıp ortaya koyamadık dedi moralim çok bozuldu :KK43:
Iste buraya girmesen bile disardaki dunya daha acimasiz :( burada en azindn birbirimizi anliyrz :(

Genel kontrollerde bir sıkıntın var mı canım ne zaman deniyorsun üzülme lütfen
Genelde bi problem yok canım bende eşimin ileri hız düşüktü onun içinde çakşır suyu ve keçiboynuzu özü kullandı 2 ay bu ay saldık zaten o da çok bunaldı bende bunaldım üzülüyorum ister istemez bi düşüğüm var sonrasında 8-9 aydır deniyoruz

Cnm seni hatirliyrm basiniz sagolsun ck uzuldum..Rabbim saglikli gebelikler nasip etsin insallah
Sagol cnm hatırladınmı bızamanlar mutlu hamıle heycanlıydım sımdı ıse yapayalnız uc ayımdan mutsuzluk gozyası eksık olmadı sımdı zaman gecsın operasyon olayım dıye beklıyorum nerden nereye getırdı hayat sen nasılsın

Ay cnm ıns bısey olmaz o perdeden arkadasının bırının kalbı durdu 8 haftalıkken bebek ıns sonuna kdr goturursun rısklı gebelık yzmanına gıdıyorum ben de senın ıcın ne dedı dr
Benim rahim kalp şeklinde ama üstten çok basık durumdaydı kaç doktora gittim biri var diyo öteki yok diyo falan en son biri ameliyat dedi ama hamile kalmışım bebek çok riskli bir yerdeymiş büyüyüp genişletebilirse sıkıntı yok ama perde esnemezse sıkıntı büyük olsa dert olmasa dert oldu bana

Genelde bi problem yok canım bende eşimin ileri hız düşüktü onun içinde çakşır suyu ve keçiboynuzu özü kullandı 2 ay bu ay saldık zaten o da çok bunaldı bende bunaldım üzülüyorum ister istemez bi düşüğüm var sonrasında 8-9 aydır deniyoruz
Kızlar artık gebe kalmak çok mu zor? Eskiden hiç böyle değilmiş doktor öyle diyor sebebi ne olabilir acaba

Kızkar merhaba 3ay once 20 haftalık bebegımı kaybettım kurtaj oldum rahım fılmımde hafıf yapısıklık cıktı operasyon olcam benım gıbı olan varmı uc ay daha bekleyıp tekrar hamılelık dusunuyorum konusmaya cok ıhtıyacım var sızlet nasılsınız
Merhaba canim seni hatırladım. üzülme lütfen. Veren de Allah alan da.

Kızlar artık gebe kalmak çok mu zor? Eskiden hiç böyle değilmiş doktor öyle diyor sebebi ne olabilir acaba
Yediğimizden içtiğimizden diye düşünüyorum. Bütün arkadaşlarımda pko var. Çok saçma. Doktorlarda benim için genetik diyorlar. Genetik olsa soyumda çocuğu olmayan bir aile bireyi olurdu fakat herkesin maşallah 4 er 5 er. Milattan önceki babannem mi pkoydu acaba :rolleyes:

Back