- 15 Mart 2018
- 306
- 166
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm hem bebek dusundugun icin farrk etmissindir hemde insallah kaliteli bi yumurta catlamis..bn agriyi fazla hissettigim zaman progesteronum yuksek cikardiKızlar ya bisey soracağım ben yumurtlama gunu vs burada öğrendim ovulasyon testi bilmiyordum benden iki hafta önce afedersiniz kanla akıntı geldi sag kasığım da çok kötü ağrıyordu hesapladım 17. gün o şimdi yumurtlama mi oluyor
Ah beybim zamanini bekliyr iste sipalar alalim guzl haberlerini insallah
ya sordum hsg cektirenlere bize korunun demediler dedi bilmiyorum artık inş gelirler de şu hasretlige son verirler:)Cnm ilk ay korun da diyebilir dr.un bnmki korunmayi onermisti
benim kide öyle o yüzdem acaba kızar mi dedim ama zaten doktor sadece ekrandan bakıyo seni diğerleri hazırlıyormuş... Kuzum senin ki kaç oldu istiyeliKuzummm ne kdr karsi olacak olsalarda halimizi goruyorlar ses etmiyorlar..bnde tup bebek.merkezinde gorusmeye erkek dr.a gidicektm baktm esim bisi demedi normalde istemezdi baktim ses etmedi sona bayan daha iyimis Allahtan ona gittim bnde o da rahat simdi :)
Bismillah ile acilmasinin bereketi kuzummm bereketli olsun masallah gaza geliyorum bn kndi adima :)Topik hakikaten bereket getirdi =)
Hosgeldin canım inşallah tutar battadış 4 gün kaldı :)kızlar beni de yazın ben tüp bebek tedavisine başlayacakken bazı durumlardan ertelemek zorunda kaldım ama bu ay klomen ve inofolic combi'yi son kez kullandım tüp bebeğe kadar kullanmayacağım inanılmaz kasık bel ağrım var umudum yok ama yinede bat 19 ağustos
Cok aminnnnya sordum hsg cektirenlere bize korunun demediler dedi bilmiyorum artık inş gelirler de şu hasretlige son verirler:)
1.5 yildir deniyrz cnm evlilikte 3 bittibenim kide öyle o yüzdem acaba kızar mi dedim ama zaten doktor sadece ekrandan bakıyo seni diğerleri hazırlıyormuş... Kuzum senin ki kaç oldu istiyeli
Guzel yuregine saglik :)İnşaallah Rabbim daha fazla bekletmeden umduğumuzu verir canım hepimize hamiş değilim ama ettim yinede :):)
çok teşekkür ederim ama erken mi olcak yoksa klomen kist falan mı yaptı nedir çok ağrım varHosgeldin canım inşallah tutar battadış 4 gün kaldı :)
Anldm Kuzum benimde 14 ay ayniyiz gibi rabbim bizede küçük mucizelerimizi gönderir inş çok zor bi surec1.5 yildir deniyrz cnm evlilikte 3 bitti
Belli olmaz kuzum belki gebelik belirtisidir agrılarınçok teşekkür ederim ama erken mi olcak yoksa klomen kist falan mı yaptı nedir çok ağrım var
inşallah öyledir ama 2 senedir ne ilaçar kullandım umudum kalmadıBelli olmaz kuzum belki gebelik belirtisidir agrıların
Hayırlısıyla olucak canım umudunu kaybetmeinşallah öyledir ama 2 senedir ne ilaçar kullandım umudum kalmadı
inşallah canımHayırlısıyla olucak canım umudunu kaybetme
İnşallh canım teşekkür ederimBekliyrz haberlerini cnm guzel seyler duy insallah
Saat kaçta hsg. Yalnız gidiyorsan ve geriliyorsan desteğe gelirim echomarın tam karşısında çalışıyorum hiç problem değil aklında olsun.aynen cnm Bn de o yüzden onu seçtim çok saol bilgilendirdigin icin
Er ya da geç gelecek bebişler balım ben inanıyorum :)Bismillah ile acilmasinin bereketi kuzummm bereketli olsun masallah gaza geliyorum bn kndi adima :)