Yaaaaaa ://///test yaptım negatif balım :)
Hangi ara yaptin kiz testitest yaptım negatif balım :)
Uzak oldukları yetmiyormuş gibi bi de çağ dışı bakmaları yok mu islamiyetin çağı zamanı varmış gibiBeni de o kızdırdı zaten kuzum, Sünnet-i seniyye diye bir şey var. insanlar işte bu kadar uzak islamdan :) valla çok da tın yani
Hemencecik yaptım kalbim gibi tertemiz bir negatifHangi ara yaptin kiz testi
Son satın olur inşaallah balım :)R4bi4 canım benim yeni bat 10 eylül :)
Benim de umutlar eylüle kaldı canım :)Yaaaaaa ://///
artacaktır eminim canım hiç kafanı yorma :)pimpiriğe devam acaba değer artacak mı :)) hamile moduna giremedim henüz ve sevinemedik
Hayırlısı gülümm tez zamanda saglıklı bir evladın olur inşallahhhBenim de umutlar eylüle kaldı canım :)
Atsana belki biz görürüz bi şeyler :):)Hemencecik yaptım kalbim gibi tertemiz bir negatif
Nedeeenn :):)Kendimi bi tuhaf hissettim :))
Aminnn inşallahCnmm Rabbim hepimizin yuzunu guldursun diip yuvarlayayim :)))))
Ne insanlar var yaa elinden gelenı yapmalısın tabı kımse zaten ole olamaz ama sünnetlerı elımızden geldıgınde yapmamız lazımanlatıyorum kuzu
Şu zayıflama grubu mudur nedir ne karın ağrısıysa, 2 gün takıldım atmosfer hoşuma gitmeyince bıraktım,o esnada biryle özelde eleştiri yapıyordum. neyse takım kaptanının çagırmasıyla gene gittim gruba. kimi menümü begenmiyor yokeefendim az yiyorsun. ben de efendimiz de az yerdi uygun olanı da bu dedim. bana diyor sen kendini onunla bir mi tutuyon. öbür konuştugum da diyor sen niye geldin. hani bırakmıştın. lanet olsun dedim hepsini engelleyip çıktım ordan. fitne fesatlar
Neyse dur kaptirmicam kendimi :)) hala emin degilim. Hani varya boyle silik çıkıp kanda negatif cikanlar ondan korkuyorumNedeeenn :):)
gel gör ki bazıları idrak edemiyor bunu balım. Allah akıl fikir versin, bi de diyor dini konuları karıştırma buraya. hadsizNe
Ne insanlar var yaa elinden gelenı yapmalısın tabı kımse zaten ole olamaz ama sünnetlerı elımızden geldıgınde yapmamız lazım
Atsana belki biz görürüz bi şeyler :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?