• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy ne güzel olur ya olsa da öğrensek ben anlamadım ya yarım saat öncesine kadar göğüs hassasiyeti vardı şimdi yok aniden ağrı girdi sonra gitti:KK43: o zaman kesin senin vardır biz bekleriz daha :KK70:
deli kiz ayni zamanda veremiyosakta arka arkaya verelim insallah beklemesin artk kimse :( burdaki isteyen herkes hakediyr gercektn..yoktur yavrm keske olsaaaa sen gogusten bahsediyosun bak o da bi belirti bende hic bisi yk :)

deli kiz ayni zamanda veremiyosakta arka arkaya verelim insallah beklemesin artk kimse :KK43: burdaki isteyen herkes hakediyr gercektn..yoktur yavrm keske olsaaaa sen gogusten bahsediyosun bak o da bi belirti bende hic bisi yk :)
Evet hakediyoruz da işte zamanını bekliyoruz :KK43:benim adet öncesi belirtim bu bende buna tutunuyordum ama o da bıraktı beni hiç bi şey kalmadı :KK43:

Allah kabul etsın canım R4bi4 R4bi4 sende ne var ne yok bugun son klomenı alıcam yrn doktor kontrolum var bkım eşiminde inşallah değerlerı yukselır kuzum ya bıde ıkız ıstıo beyfendi:)))klomende ole bı ıhtımalde varmıs

Arkadaşlar ben en son 11 haziranda adet oldum 11 temmuzda adet olmam gerekirken 7 temmuzda 2damla pembe 8-9 temmuzda da 2 damla kahverengi lekelenmem oldu 13 temmuzda kan tahlili yapıldı ultrasonla bakıldı negatif çıktı sonuç bu ayın 7 sinde adet olurum diye bekliyorum ama daha olmadım cumartesi test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bugün doktora gittim ve ultrason da ve kanda yine negatif çıktı napicami şaşırdım sol kasıl agrim var arada bel aagrim oluyor ve akintim baya arttı:110:

Allah kabul etsın canım R4bi4 R4bi4 sende ne var ne yok bugun son klomenı alıcam yrn doktor kontrolum var bkım eşiminde inşallah değerlerı yukselır kuzum ya bıde ıkız ıstıo beyfendi:)))klomende ole bı ıhtımalde varmıs

Allah razı olsun canım benim, elbette klomenle üçüz bile doğuran var canım :) ayy inşaallah güzel haberlerini alırız kuzum çok istiyorum :)

Evet iki aydır onu kullanıyorum geçen ay bir gün pik oldu bitti gebelik testinde de silik bile görememiştim. Az önce bir tane daha gebelik yaptım pozitif kafam karıştı
o marka pek güvenilir değilmiş canım ya musluk suyuna tutmuşlar çift çizgi göstermiş, burda okumuştum canım

Back