- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
Ben de üçüncü gün bi test yapmıştım gerçekten çift çizgi mi çıkıyor diye. Gerçekten çift çizgi çıkıyormuşBen yapmıştım, saçma gelebilir ama :)
iğneden 10 gün sonra erken gebelik testi yapmıştım. negatifti. iğne etkisi ile bile pozitif değildi:))
canım iki gün sonra tekrar test ver artmıssa gayet normalyarındı bat canım normalmi
İnşaallah görmeyiz kırmızıları da bebişlerimiz gelir kuzum :):)Yavrm hic hamilelik belirtisi yasamayan bile oluyr kirmizilari gorene kdr biz umudumuzu kaybetmeyelim cnm bnm..aynen izmir :)
Sakin kal tatlım :):)Tamam birden gaza gelmiştim. Şimdi sakinim
Faydasını görenler oldu canım
Şifa olsun canımSağol cnm yarından itibaren denicem bugün adet son gün
Cok ozur dilerim dikkatsizlik iste belki de allah soyletti gercekten. Insallah rabbim yuzumuzu guldursun
Canim ya insallah dikkatsizlik etmisim afedersin.Kuzum inşaallah Allah söyletmiştir benim değil o değer ama sağlıkla olabilir tabi ki
Sorun değil tatlım haklısın aramamak gerekiyo aslında ama biz rahat durmuyoruz :)Canim ya insallah dikkatsizlik etmisim afedersin.
Insallah bebisine kavusursun. Bende her ay husrandan yoruldum. Belirti aramaktan psikoloji kalmadi
Kızlar selam bende kist var adetim de gittim tekrar doktoruma geçmemiş bu ay gebelik düşünme doğum kont hapı kullan bu ay kistin geçsin dedi doğum kontrol hapı kullanmasam soğan kürü uygulasam olur mu kızlar yardımcı olursanız sevinirim psikolojim bozuldu yeminle yumurtlayamamışım bu ay yumurtlayamadığım için de kiste çevirmiş kasık Ağrı'larım oldu gittim doktora böyle söyledi bana soğan kürü faydası gören var mı
Ben hiç anlamıyorum canım bunuBen kafayı sıyırmadan biri bana yardım edebilir miiiii?
hala ovulasyon testi pik durumda kaç gün sürüyo bu yumurtlama? Sabah hcg yaptım 10 dkdan sonra böyle bir görüntü çıktı baz almadım o yüzden. Neden hala pik çıkıyor kızlar fotolarda net değil ama controlden daha koyu test çizgisi
testin markası laboquick mi canımBen kafayı sıyırmadan biri bana yardım edebilir miiiii?
hala ovulasyon testi pik durumda kaç gün sürüyo bu yumurtlama? Sabah hcg yaptım 10 dkdan sonra böyle bir görüntü çıktı baz almadım o yüzden. Neden hala pik çıkıyor kızlar fotolarda net değil ama controlden daha koyu test çizgisi
Bence testten kaynaklanıyor canımBen hiç anlamıyorum canım bunuR4bi4 sen anlıyon mu kuzum bi el atıver
Ayy ne guzel olur ayni gun ogreniyomusuz bi de :)İnşaallah görmeyiz kırmızıları da bebişlerimiz gelir kuzum :):)
Cnm sanirim yeni pik olmsBen kafayı sıyırmadan biri bana yardım edebilir miiiii?
Evet iki aydır onu kullanıyorum geçen ay bir gün pik oldu bitti gebelik testinde de silik bile görememiştim. Az önce bir tane daha gebelik yaptım pozitif kafam karıştıtestin markası laboquick mi canım
Canım hepsi çok koyuydu bekleyince dağıldı testler gebelik testi yaptım pozitif çıktı yarın bir doktora uğrayacağımCnm sanirim yeni pik olms
Ayyy ne güzel olur ya olsa da öğrensek ben anlamadım ya yarım saat öncesine kadar göğüs hassasiyeti vardı şimdi yok aniden ağrı girdi sonra gittiAyy ne guzel olur ayni gun ogreniyomusuz bi de :)
bnm kndimden umudum yk kiz dur seninde onune gecmeyeym sendn guzel habwrlwe alalim eylulde bn gelcm arkanizdn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?