Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah soyletsin insallah Zeyah3917 arkadasimiz icin..ama @compeng arkadasimiz hamile :))
Kendin icinde acele etme kuzum kiminin 6 gun onceden kiminin adet gectikten 6 gun sona cikiyr o yuzdn sabirli ol birazckk bakalim :)
Cok ozur dilerim dikkatsizlik iste belki de allah soyletti gercekten. Insallah rabbim yuzumuzu guldursun

Canım anladigim kadariyla ilac tedevasi goruyosun bende ilac tedavisi goruyorum ilk ay bende de kist yapti qlairista diye bir dogum kontrol ilaci yazdi doktorum bir sonraki ay hic bisey kalmamisti bence doktorunu dinle sogan suyu adet sokulsun diye yapiliyor bilgidim kadariyla ama dogum kontrol habi belkide kistin daha fazla gelismesini engellicek diye dusunuyorum

Ben kafayı sıyırmadan biri bana yardım edebilir miiiii?
hala ovulasyon testi pik durumda kaç gün sürüyo bu yumurtlama? Sabah hcg yaptım 10 dkdan sonra böyle bir görüntü çıktı baz almadım o yüzden. Neden hala pik çıkıyor kızlar fotolarda net değil ama controlden daha koyu test çizgisi

Eklentiler

• 05EF9FBC-62D0-4999-898F-FD4BBA7881B1.jpeg
    63,2 KB · Görüntüleme: 52
  • D9127E79-3ED7-48CD-AF1B-6347761FCFD3.jpeg
    58,3 KB · Görüntüleme: 47
Ben hiç anlamıyorum canım bunu R4bi4 sen anlıyon mu kuzum bi el atıver

testin markası laboquick mi canım

Cnm sanirim yeni pik olms

Ayy ne guzel olur ayni gun ogreniyomusuz bi de :)

bnm kndimden umudum yk kiz dur seninde onune gecmeyeym sendn guzel habwrlwe alalim eylulde bn gelcm arkanizdn
Ayyy ne güzel olur ya olsa da öğrensek ben anlamadım ya yarım saat öncesine kadar göğüs hassasiyeti vardı şimdi yok aniden ağrı girdi sonra gitti o zaman kesin senin vardır biz bekleriz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…