- 11 Haziran 2017
- 1.560
- 1.195
- 83
- 38
Ay olsun guzel.telaş artacak insallah :)şimdi başlasın değer artacak mı telaşı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay olsun guzel.telaş artacak insallah :)şimdi başlasın değer artacak mı telaşı :)
aramıza hoşgeldin canım :) test için erken bence :)Yaa merhabaa beni de yazın bat 16 Ağustos diyorum. İlk testim de o gün yapılacak. Çatlatma iğneliyim.
Arkadaslar grup cok guzel insallah devam eder ve listedeki tum.arkadaslar mutlu haberleri aliriz. Takipteyim
Kuzenim yıllardır çocuk istiyordu en sonunda oldu otistik yavrum Şimdi bana bişey olursa tek başına ne yapar diye düşünüyor.Bir akrabam da Allahim canimi al yeterki bir cocugum olsun dedi dogumdan 1 hafta sonra kanamadan vefat etti cocuk orda burda buyudu 25 yasina geldi.Yıllarca çocuğu olmayan biri evlatlık alıyor erkek cocuk bu kez şehit acısıyla yikiliyor bir diğeri yine evlatlik alıyor 2 çocuk mal mülk yüzünden her günleri azap... Insanoglu iste o duyguyu tatmak istiyor ama Allah nasip etmiyorsa gercekten hayrimiza oldugu icin ama bugun ama yarin Allahım hayirlisiysa nasip et
Bugün Benim iğnemin 10. günü. Test yapsam saçmalamış mı olurum? Bir tane testim var yanımda gezdiriyorum
24.50 sonucummmmmmmmmmmm
geç döllenme olduysa gayet normal canım, iki gün sonra tekrar verirsin kankızlar 28.güne göre nasıl 24.50 değeri
kimyasalda adetten 1 hafta sonraki değerim 28tigeç döllenme olduysa gayet normal canım, iki gün sonra tekrar verirsin kan
canım testi şimdi yapma, erken.Zeyahcim tebrikler. Insallah saglikla kucagina alirsin. Telas etme artar insallah.
Arkadaslar benimde belirtilerim var yorumlarsaniz mutlu olurum.
Oncelikle ovulasyon takibi yaptim. Onemli gunleri tumuyle degerlendirdik. Ovulasyondan 3 4 gun sonra hafif kasik agrilarim vardi. Batmalar oluyordu noktasal. Yani belli bolgelerde. Sonra durdu ara ara yokluyordu. Adete 5 6 gun kala yine basladi bu kez kasik agrisi bel kalca agrisi da var. Cok siddetli degil ancak surekli devam ediyor. Normalde sadece adet gunu biraz agrim olurdu.
Ovulasyon gununun 4 5 gun sonrasindan bugune kadar devamli agrilarim oldu.
Goguslerde pek birsey yok. Sadece bastirinca var ve etrafinda tomurcuklanmalar oldu. Akinti da.hafif.
Bugun 4 gun kala test yaptim evde negatif cikti.
Sizce umdumu korumaliyim. Cok istiyorum bebegimin olmasini.
Elimde bir test daha var ama gunum gelmeden yapmak istemiyorum.
Sevgiler
Sen şimdi bunları düşünme canım , olumsuz etkilenmesin değerin :)kimyasalda adetten 1 hafta sonraki değerim 28ti
Benim de günüm perşembe bu sabah dayanamayıp test yaptım negatif çıktıNe mi kaldı geçmiyo zaman benimde Perşembe ama yok geçmiyo
içimde iyi hisler var zaten kötüyü düşünmüyorum canı:m:))Sen şimdi bunları düşünme canım , olumsuz etkilenmesin değerin :)
Guzel olmazmi kuzucum yaa gorucez insallahh gorucezzz biraz daha sabir yavrmmAynen ya bizde istiyoruz içim yandı ama bi şey gelmiyor elimizden içerde neler dönüyo bi bilsek takat de kalmadı yani biliyoruz en güzel zamanda vericek Rabbim o zaman gelse bi ab önce ne güzel olur
Hahahahahah bi ark daha buldum kendime bak @Blankinfinity ninde oluyodu hamis haberini aldk sira bize geliyooorrrr :))Ay gelmesin bebiş olsun ya benim de adet zamanı bağırsaklar şaha kalkıyo kalktılar da zaten karnım davul gibi gurul gurul bel kasık ağrısı hafif ümitlendirnişti ama onlarda geçti geliyorum diyor el sallaya sallaya
Benimde cuma bende sabah yaptim nehatif bence erken yaptik sabirli olmak lazim ama sabirda kalmadi arkadasim bizdeBenim de günüm perşembe bu sabah dayanamayıp test yaptım negatif çıktı
Sanırım hastalanicam son günler insan daha da sabırsızlanıyor günler geçmiyor sanki
Gitmesin kiz bi dur :) sayin batdas toparlan bakim :) senle konustuktan sona bi arkadasim esinin hamile oldugu haberini verdi firtinalar kopuyr icimde is yerinde zor tutuyrm kndimi sende bole yaparsan olmaz aa :) sen nerdeydin beybi hangi sehir :)bugüne kadar pozitiftim ama bugün gitti hepsi n’oluyo bilmiyorum bi karışığım :):)
Cnm ornekler ic yaralayici gercektn en guzel de ornekleri Rabbim sag salim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin her birimize insallahh ille de olsun diyemeyiz istedigimiz yer oyle bir yer ki doru duzgun duadan baska bir sey gelmiyr eldenKuzenim yıllardır çocuk istiyordu en sonunda oldu otistik yavrum Şimdi bana bişey olursa tek başına ne yapar diye düşünüyor.Bir akrabam da Allahim canimi al yeterki bir cocugum olsun dedi dogumdan 1 hafta sonra kanamadan vefat etti cocuk orda burda buyudu 25 yasina geldi.Yıllarca çocuğu olmayan biri evlatlık alıyor erkek cocuk bu kez şehit acısıyla yikiliyor bir diğeri yine evlatlik alıyor 2 çocuk mal mülk yüzünden her günleri azap... Insanoglu iste o duyguyu tatmak istiyor ama Allah nasip etmiyorsa gercekten hayrimiza oldugu icin ama bugun ama yarin Allahım hayirlisiysa nasip et
Ben bu forumda sogan kuruyle kistlerinden kurtulani cok okudum.Kızlar selam bende kist var adetim de gittim tekrar doktoruma geçmemiş bu ay gebelik düşünme doğum kont hapı kullan bu ay kistin geçsin dedi doğum kontrol hapı kullanmasam soğan kürü uygulasam olur mu kızlar yardımcı olursanız sevinirim psikolojim bozuldu yeminle yumurtlayamamışım bu ay yumurtlayamadığım için de kiste çevirmiş kasık Ağrı'larım oldu gittim doktora böyle söyledi bana soğan kürü faydası gören var mı
Deli kiz az sabret :) 4 gun daha bekle :))) heyecanini hissettm burdan :)Bugün Benim iğnemin 10. günü. Test yapsam saçmalamış mı olurum? Bir tane testim var yanımda gezdiriyorum
Oyy superrrrrsinnnn :)) katlanarak devam etsin siki siki tutunsun melegin sana insallahh inandiramadik seni beta inandirmistir artk :))24.50 sonucummmmmmmmmmmm