Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah soyletsin insallah Zeyah3917 arkadasimiz icin..ama B bibliyofil_k arkadasimiz hamile :))
Kendin icinde acele etme kuzum kiminin 6 gun onceden kiminin adet gectikten 6 gun sona cikiyr o yuzdn sabirli ol birazckk bakalim :)

Kuzum inşaallah Allah söyletmiştir benim değil o değer ama sağlıkla olabilir tabi ki

Faydasını görenler oldu canım

Kuzum inşaallah Allah söyletmiştir benim değil o değer ama sağlıkla olabilir tabi k
Hahahahahah bi ark daha buldum kendime bak A April wind ninde oluyodu hamis haberini aldk sira bize geliyooorrrr :))
inşaallah geliyordur canım bu ay Rabbim o kadar çok msj verdi ki yada ben öyle anladım bilmiyorum o yüzden umutluydum bütün belirtiler gidince kaldım öylece:):)
Gitmesin kiz bi dur :) sayin batdas toparlan bakim :) senle konustuktan sona bi arkadasim esinin hamile oldugu haberini verdi firtinalar kopuyr icimde is yerinde zor tutuyrm kndimi sende bole yaparsan olmaz aa :) sen nerdeydin beybi hangi sehir :)
bende bi tane daha haber aldım bilmiyorum neler oluyo bu insanlara cinsiyeti bile belli olmuş kız böyle olunca nasıl duralım ama dur dur iş yerinde milletin ağzına laf verme :):) Ankara’dayım tatlım ben sen İzmir’deki demi yanlış bilmiyorum :)

Yavrm hic hamilelik belirtisi yasamayan bile oluyr kirmizilari gorene kdr biz umudumuzu kaybetmeyelim cnm bnm..aynen izmir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…