• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zeyahcim tebrikler. Insallah saglikla kucagina alirsin. Telas etme artar insallah.
Arkadaslar benimde belirtilerim var yorumlarsaniz mutlu olurum.
Oncelikle ovulasyon takibi yaptim. Onemli gunleri tumuyle degerlendirdik. Ovulasyondan 3 4 gun sonra hafif kasik agrilarim vardi. Batmalar oluyordu noktasal. Yani belli bolgelerde. Sonra durdu ara ara yokluyordu. Adete 5 6 gun kala yine basladi bu kez kasik agrisi bel kalca agrisi da var. Cok siddetli degil ancak surekli devam ediyor. Normalde sadece adet gunu biraz agrim olurdu.
Ovulasyon gununun 4 5 gun sonrasindan bugune kadar devamli agrilarim oldu.
Goguslerde pek birsey yok. Sadece bastirinca var ve etrafinda tomurcuklanmalar oldu. Akinti da.hafif.
Bugun 4 gun kala test yaptim evde negatif cikti.
Sizce umdumu korumaliyim. Cok istiyorum bebegimin olmasini.
Elimde bir test daha var ama gunum gelmeden yapmak istemiyorum.
Sevgiler
Allah soyletsin insallah Zeyah3917 Zeyah3917 arkadasimiz icin..ama B bibliyofil_k arkadasimiz hamile :))
Kendin icinde acele etme kuzum kiminin 6 gun onceden kiminin adet gectikten 6 gun sona cikiyr o yuzdn sabirli ol birazckk bakalim :)

Zeyahcim tebrikler. Insallah saglikla kucagina alirsin. Telas etme artar insallah.
Arkadaslar benimde belirtilerim var yorumlarsaniz mutlu olurum.
Oncelikle ovulasyon takibi yaptim. Onemli gunleri tumuyle degerlendirdik. Ovulasyondan 3 4 gun sonra hafif kasik agrilarim vardi. Batmalar oluyordu noktasal. Yani belli bolgelerde. Sonra durdu ara ara yokluyordu. Adete 5 6 gun kala yine basladi bu kez kasik agrisi bel kalca agrisi da var. Cok siddetli degil ancak surekli devam ediyor. Normalde sadece adet gunu biraz agrim olurdu.
Ovulasyon gununun 4 5 gun sonrasindan bugune kadar devamli agrilarim oldu.
Goguslerde pek birsey yok. Sadece bastirinca var ve etrafinda tomurcuklanmalar oldu. Akinti da.hafif.
Bugun 4 gun kala test yaptim evde negatif cikti.
Sizce umdumu korumaliyim. Cok istiyorum bebegimin olmasini.
Elimde bir test daha var ama gunum gelmeden yapmak istemiyorum.
Sevgiler
Kuzum inşaallah Allah söyletmiştir benim değil o değer ama sağlıkla olabilir tabi ki :KK70:

Kızlar selam bende kist var adetim de gittim tekrar doktoruma geçmemiş bu ay gebelik düşünme doğum kont hapı kullan bu ay kistin geçsin dedi doğum kontrol hapı kullanmasam soğan kürü uygulasam olur mu kızlar yardımcı olursanız sevinirim psikolojim bozuldu yeminle yumurtlayamamışım bu ay yumurtlayamadığım için de kiste çevirmiş kasık Ağrı'larım oldu gittim doktora böyle söyledi bana soğan kürü faydası gören var mı
Faydasını görenler oldu canım

Kuzum inşaallah Allah söyletmiştir benim değil o değer ama sağlıkla olabilir tabi k
Hahahahahah bi ark daha buldum kendime bak A April wind ninde oluyodu hamis haberini aldk sira bize geliyooorrrr :))
inşaallah geliyordur canım bu ay Rabbim o kadar çok msj verdi ki yada ben öyle anladım bilmiyorum o yüzden umutluydum bütün belirtiler gidince kaldım öylece:):)
Gitmesin kiz bi dur :) sayin batdas toparlan bakim :) senle konustuktan sona bi arkadasim esinin hamile oldugu haberini verdi firtinalar kopuyr icimde is yerinde zor tutuyrm kndimi sende bole yaparsan olmaz aa :) sen nerdeydin beybi hangi sehir :)
bende bi tane daha haber aldım bilmiyorum neler oluyo bu insanlara cinsiyeti bile belli olmuş kız böyle olunca nasıl duralım ama dur dur iş yerinde milletin ağzına laf verme :):) Ankara’dayım tatlım ben sen İzmir’deki demi yanlış bilmiyorum :)

inşaallah geliyordur canım bu ay Rabbim o kadar çok msj verdi ki yada ben öyle anladım bilmiyorum o yüzden umutluydum bütün belirtiler gidince kaldım öylece:):)

bende bi tane daha haber aldım bilmiyorum neler oluyo bu insanlara cinsiyeti bile belli olmuş kız böyle olunca nasıl duralım ama dur dur iş yerinde milletin ağzına laf verme :):) Ankara’dayım tatlım ben sen İzmir’deki demi yanlış bilmiyorum :)
Yavrm hic hamilelik belirtisi yasamayan bile oluyr kirmizilari gorene kdr biz umudumuzu kaybetmeyelim cnm bnm..aynen izmir :)

Back