• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aramıza hoş geldin canım :) maşaallah diyelim sana, tez zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin Rabbim :)

kuzum, ilk aydan tutturanlar bile var mübarek :)) darısı bize olsun inşallah pozitif olalım :)

Ayy evet film sonrası gebelik şansı yüksek oluyormuş canım, güzel haberlerini bekliyoruz :)

incir ve havuç kürünü muhakkak dene canım.

oldum gibi kuzum valla bide orucluyum yanarım yanarım da bozacagımA yanarım :KK43:

aa nasıl çektirmedin canım , doktorun istemedi mi

gördüm sanırsam ballışım :))

Güzel haberlerle gel kuzum
bugüne kadar pozitiftim ama bugün gitti hepsi n’oluyo bilmiyorum bi karışığım :):)

Kuzenim yıllardır çocuk istiyordu en sonunda oldu otistik yavrum:( Şimdi bana bişey olursa tek başına ne yapar diye düşünüyor.Bir akrabam da Allahim canimi al yeterki bir cocugum olsun dedi dogumdan 1 hafta sonra kanamadan vefat etti cocuk orda burda buyudu 25 yasina geldi.Yıllarca çocuğu olmayan biri evlatlık alıyor erkek cocuk bu kez şehit acısıyla yikiliyor bir diğeri yine evlatlik alıyor 2 çocuk mal mülk yüzünden her günleri azap... Insanoglu iste o duyguyu tatmak istiyor ama Allah nasip etmiyorsa gercekten hayrimiza oldugu icin ama bugun ama yarin Allahım hayirlisiysa nasip et

Bugün Benim iğnemin 10. günü. Test yapsam saçmalamış mı olurum? Bir tane testim var yanımda gezdiriyorum :KK70:
4 gun daha dayan zor biliyorum bende dayanicam benimkode 25 agustos bat gunum bir arkadasim catlama gununun 12. Gunu yapti cikmadi uzuldu 14. Gunu yapti cikti

Back