- 4 Ağustos 2018
- 601
- 781
- 33
- 36
bugüne kadar pozitiftim ama bugün gitti hepsi n’oluyo bilmiyorum bi karışığım :):)aramıza hoş geldin canım :) maşaallah diyelim sana, tez zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin Rabbim :)
kuzum, ilk aydan tutturanlar bile var mübarek :)) darısı bize olsun inşallah pozitif olalım :)
Ayy evet film sonrası gebelik şansı yüksek oluyormuş canım, güzel haberlerini bekliyoruz :)
incir ve havuç kürünü muhakkak dene canım.
oldum gibi kuzum valla bide orucluyum yanarım yanarım da bozacagımA yanarım
aa nasıl çektirmedin canım , doktorun istemedi mi
gördüm sanırsam ballışım :))
Güzel haberlerle gel kuzum
Bi catlama igneli daha hadi bakalim.hayirli haberlerin olsun insallah :)Yaa merhabaa beni de yazın bat 16 Ağustos diyorum. İlk testim de o gün yapılacak. Çatlatma iğneliyim.
Hepimizin hayırlı haberleri olsun inşallah. Teşekkür ederim.Bi catlama igneli daha hadi bakalim.hayirli haberlerin olsun insallah :)
Kizz meraktayim banyoya giricem girince yazacakmissin gibi giremiyorum meraktanbir saat sonra falan çıkar herhalde
Gel gel sonucunu buraya da yazbir saat sonra falan çıkar herhalde
4 gun daha dayan zor biliyorum bende dayanicam benimkode 25 agustos bat gunum bir arkadasim catlama gununun 12. Gunu yapti cikmadi uzuldu 14. Gunu yapti ciktiBugün Benim iğnemin 10. günü. Test yapsam saçmalamış mı olurum? Bir tane testim var yanımda gezdiriyorum
24.50 sonucummmmmmmmmmmmKizz meraktayim banyoya giricem girince yazacakmissin gibi giremiyorum meraktan
Bence de bekliyim. Zaten perşembeye ne kaldı.4 gun daha dayan zor biliyorum bende dayanicam benimkode 25 agustos bat gunum bir arkadasim catlama gununun 12. Gunu yapti cikmadi uzuldu 14. Gunu yapti cikti
Ben sana demiştimmmmmm var diye yaa ayy cok sevindimmm cokk gozun aydin canimm24.50 sonucummmmmmmmmmmm
canımmmm çok sağol inşallah sağlıklıca artar inşallahBen sana demiştimmmmmm var diye yaa ayy cok sevindimmm cokk gozun aydin canimm
Gözünaydın canım bak varmış gördün mü hayırlı olsun:):)24.50 sonucummmmmmmmmmmm
Allah razı olsun canım inşallah kimyasal olmaz sağlıklı olurGözünaydın canım bak varmış gördün mü hayırlı olsun:):)
İnşaallah canım için ferahlasın artık :)Allah razı olsun canım inşallah kimyasal olmaz sağlıklı olur
Ne mi kaldı geçmiyo zaman benimde Perşembe ama yok geçmiyoBence de bekliyim. Zaten perşembeye ne kaldı.
Geçer geçer kocaaaaa 10 gün geçirdim 4 gün mü geçmeyecek. Çok stres yapmıyoruz, çok düşünmüyoruz, çok da şaapmıyoruz ben gidiyorum test yapıcamNe mi kaldı geçmiyo zaman benimde Perşembe ama yok geçmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?