- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.511
- 498
belirsiz mi oluyosun canımolmaz ama gene vereyim canım 5-6 eylül
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belirsiz mi oluyosun canımolmaz ama gene vereyim canım 5-6 eylül
Bir keresinde nette okumuştum kilo verdiriyo diye hahaha doğru yani iyi dayanmışsın o kadar doktor sayı yeterliyse hergün değilse gün aşırı diyor.hergun ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum kuzum :) ben aynı günde bi sabah bi öğle değerlendirdiğimi hatırlıyorum takatten düşüyor insan :/ :))
kız o zaman cahildim 2 aylık evliydim bilmiyordum bu mevzularıBir keresinde nette okumuştum kilo verdiriyo diye hahaha doğru yani iyi dayanmışsın o kadar doktor sayı yeterliyse hergün değilse gün aşırı diyor.
Yaakız o zaman cahildim 2 aylık evliydim bilmiyordum bu mevzuları
Ovulasyonmuş yumurtlamaymış bat sat hiç bilmiyordum sanırdım ki ilk ilişkide hemen hamile kalınacak
Bu Topik De Benden Olsun =)))
Uğur Getirsin Hepimize
Hadi BatlaRı alayım efemm
Ey Rabbim..! Bana Salihlerden Bir Evlat Bağışla .. ( Amin )
1- turko2727 25 Ağustos
2- R4bi4 15 Ağustos
3- @_LiteraRy_ 19 Ağustos
4- @nyks_42 25 Ağustos
5- @Fairytale35 18 Ağustos
6- @compeng 14 Ağustos
7- @Masalim17 20 Ağustos
8- @zynpzn8989 15 Ağustos
9- Zeyah3917 16 Ağustos
10- A April wind
11- @elvin09 11 Ağustos
12- @teacheralla 8 Eylül
13- @AleooVeraa 20 Ağustos
14- @HemDeliHemAsik 22 Ağustos
15- @Mertege123 3 Eylül
16- @isis 21 Ağustos
17- @Umithepvar 16 Ağustos
18- @mine8585 13 Ağustos
19- @Hatice Meryem 11 Eylül
20- @Sivilhulk 24 Ağustos
21- B blanche_ea 31 Ağustos
22- @Cruelangel 10 Eylül
23- papatyam67 4 Eylül
24- @ozlemmms 17 Ağustos
25- Novamber wind 24 Ağustos
26- @cengelliigne 16 Ağustos
27- @Derman00 5 Eylül
28- @Svdmsvdm 18 Ağustos
Hoşgeldin canım belirti var mı :)Bat 17 ağustos:) son dört gün
Hoşgördüm canım..Hoşgeldin canım belirti var mı :)
Hoşgördüm canım..
sol kasığımda batma var fakat gebelikten olduğunu düşünmüyorum. Polikistik over sendromluyum ve yumurtam çatlamadığında böyle batmalar oluyor yani aaa acaba hamile miyim diyebileceğim bir farklılık yok.
Canim benimki catlama ignesi degildi sanirim gonal f ile yumurtalar buyudu kontrole gittim 20 mm kadar olmua catlamak iuzere dedi ve benim bir olgun daha vardi o ne oldu bilmiyorum cok yumurta artmisti catlamak uzere diye ovitrelleyi iptal etti gonapeptyl diye gibekten 2 igne yaptirdi yumurta baskilayici yaziyordu recetede sonraki gun acayip agrim oldu kontrole gittim gozumuz aydin catlamis yumurtlamissin dedi ki agrim coktu amaCanım sen ne zaman iğne vuruldun?
P bahsettigim igneleri ayin 7 sinde yaptim canimCanım sen ne zaman iğne vuruldun?
Hayielisi olsun canim diger ay calişmalara devamgençler benim reglim gelmek üzere .karnım agrımaya başladı, bugün gelir :/
diğer aya hsg çektiricem inşaallah canım, bi de beni korkutuyorlar ( gaibi boyuttan) ondan da olabileceğini düşünüyorum ehli iman birini bulursam ona da uğrayacağımHayielisi olsun canim diger ay calişmalara devam
Ben bu ay ozelde cektirdim hic hissetmedim.diğer aya hsg çektiricem inşaallah canım, bi de beni korkutuyorlar ( gaibi boyuttan) ondan da olabileceğini düşünüyorum ehli iman birini bulursam ona da uğrayacağım
Insallah kuzummmHanımlar iyi sabahlar olsun :) Musmutlu haberler alacağımız bir gün olsun inşaallah :)
Benim de 8’inde işte aynen... Bayram sonrası testte belli olur.P bahsettigim igneleri ayin 7 sinde yaptim canim
Hayır valla senelerdir istiyoruz olmuyor ama bitkisel hiç bir şey denemedim.incir kürü denedin mi canım, yumurtayı büyütüp çatlatıyor