- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.029
- 133
Ben hic cektirmedim.bilmiyorum kolay gecer insallah canim yadiğer aya hsg çektiricem inşaallah canım, bi de beni korkutuyorlar ( gaibi boyuttan) ondan da olabileceğini düşünüyorum ehli iman birini bulursam ona da uğrayacağım
Kirmiziyi gorene kdr umitli olgençler benim reglim gelmek üzere .karnım agrımaya başladı, bugün gelir :/
N’aptın batdaş var mı belirtiKirmiziyi gorene kdr umitli olbnmde az kaldi :)
Bende halsizlikler arada kasik agrisi devam ediyorum evet bayram sonrasi insallah buraya guzel haber veririm buradaki listenin en başindayim insallah listemizde hamileler.cogalirBenim de 8’inde işte aynen... Bayram sonrası testte belli olur.
Ah o haberler nasi yakiyo icimizi demiNasılsınız Canlar??? Benden sonra denemeye başlayan arkadaşım bugün hamile olduğunu öğrendi bende hala tık yok onun için çok seviniyorum kendim için de üzülüyorum bata 3 kaldı bel kasık ağrım vardı geçti şimdi hiç belirti olmayınca yine tutmadı diyorum ay sıyırdım galiba
Olmazmi beybi adet olcam gibi sizlamalar var alt taraflarda :) bagirsaklar saha kalktigi zaman adet gelecek demektr :) daha o olmadi gelir ama baska hic bi belirti yk kuzucuk gelicekse gununde gelsin diye dua ediyrm memlekete gitcem yapis yapis gezmeyeyim :))) sende durumlar nasil bebisimN’aptın batdaş var mı belirti
Bende evlendikten sonra öğrendim bat sat yumurtlama falan sanıyordumki bir kere yapınca hemen hamile kalıcamkız o zaman cahildim 2 aylık evliydim bilmiyordum bu mevzuları
Ay hadi kuzumm guzel hBerlerle gel insallahhhh ikinci hamisimiz ssn ol :)kan verdim beklemedeyim dua edin bana
Merhaba arkadalar yeni uye oldum. Uzun zamandir takipteydim. Beni de ekler misiniz bat 18 agustos.
10 aydir ugrasiyorum. Hormon testim mukemmmel
Hsg sorunsuz esde de sorun yok.
Doktor olur diyor. Zaten genelde hep bunu diyorlar da iste sabirsisiz.
Insalllah hayirlisi olur
Nasılsınız Canlar??? Benden sonra denemeye başlayan arkadaşım bugün hamile olduğunu öğrendi bende hala tık yok onun için çok seviniyorum kendim için de üzülüyorum bata 3 kaldı bel kasık ağrım vardı geçti şimdi hiç belirti olmayınca yine tutmadı diyorum ay sıyırdım galiba
Ayy evet film sonrası gebelik şansı yüksek oluyormuş canım, güzel haberlerini bekliyoruz :)Ben bu ay ozelde cektirdim hic hissetmedim.
Ilk 3 ay gebelik olur diyorlar ama beklemedeyim
Hayır valla senelerdir istiyoruz olmuyor ama bitkisel hiç bir şey denemedim.
Wuuuu kızlar oku oku bıtıremedım hızınıza yetısılmıo valla:))R4bi4 canımm olmazsın hayırlısıyla ınsallahhh
aa nasıl çektirmedin canım , doktorun istemedi miBen hic cektirmedim.bilmiyorum kolay gecer insallah canim ya
Kirmiziyi gorene kdr umitli olbnmde az kaldi :)
kan verdim beklemedeyim dua edin bana
dimi ya çok safmışız bekarken canımBende evlendikten sonra öğrendim bat sat yumurtlama falan sanıyordumki bir kere yapınca hemen hamile kalıcamcahillik belkide en iyisi ya en azından mutlusun
Guzel.haberle geleceksin insallahkan verdim beklemedeyim dua edin bana
inşallah okadar korkuyorumkiiiiGuzel.haberle geleceksin insallah
Aynen ya bizde istiyoruzAh o haberler nasi yakiyo icimizi demionlar adina tabiki seviniyrz ama bizde artk yasamak istiyrz o gunleri gormek istiyrz tatmak istiyrz Rabbim daha ck bekletmesin bizleri insallah
Ay gelmesin bebiş olsun ya benim de adet zamanı bağırsaklar şaha kalkıyo kalktılar da zaten karnım davul gibi gurul gurul bel kasık ağrısı hafif ümitlendirnişti ama onlarda geçti geliyorum diyor el sallaya sallayaOlmazmi beybi adet olcam gibi sizlamalar var alt taraflarda :) bagirsaklar saha kalktigi zaman adet gelecek demektr :) daha o olmadi gelir ama baska hic bi belirti yk kuzucuk gelicekse gununde gelsin diye dua ediyrm memlekete gitcem yapis yapis gezmeyeyim :))) sende durumlar nasil bebisim
Sonuc saat kacta okadar silik.cikmasi beni umutlandiriyor bence var canim hadi hayirlisiinşallah okadar korkuyorumkiiii
bir saat sonra falan çıkar herhaldeSonuc saat kacta okadar silik.cikmasi beni umutlandiriyor bence var canim hadi hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?