Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
diğer aya hsg çektiricem inşaallah canım, bi de beni korkutuyorlar ( gaibi boyuttan) ondan da olabileceğini düşünüyorum ehli iman birini bulursam ona da uğrayacağım
Ben hic cektirmedim.bilmiyorum kolay gecer insallah canim ya

Ah o haberler nasi yakiyo icimizi demi onlar adina tabiki seviniyrz ama bizde artk yasamak istiyrz o gunleri gormek istiyrz tatmak istiyrz Rabbim daha ck bekletmesin bizleri insallah

N’aptın batdaş var mı belirti
Olmazmi beybi adet olcam gibi sizlamalar var alt taraflarda :) bagirsaklar saha kalktigi zaman adet gelecek demektr :) daha o olmadi gelir ama baska hic bi belirti yk kuzucuk gelicekse gununde gelsin diye dua ediyrm memlekete gitcem yapis yapis gezmeyeyim :))) sende durumlar nasil bebisim

kız o zaman cahildim 2 aylık evliydim bilmiyordum bu mevzuları
Bende evlendikten sonra öğrendim bat sat yumurtlama falan sanıyordumki bir kere yapınca hemen hamile kalıcam cahillik belkide en iyisi ya en azından mutlusun

aramıza hoş geldin canım :) maşaallah diyelim sana, tez zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin Rabbim :)

kuzum, ilk aydan tutturanlar bile var mübarek :)) darısı bize olsun inşallah pozitif olalım :)

Ben bu ay ozelde cektirdim hic hissetmedim.
Ilk 3 ay gebelik olur diyorlar ama beklemedeyim
Ayy evet film sonrası gebelik şansı yüksek oluyormuş canım, güzel haberlerini bekliyoruz :)

Hayır valla senelerdir istiyoruz olmuyor ama bitkisel hiç bir şey denemedim.

incir ve havuç kürünü muhakkak dene canım.

Wuuuu kızlar oku oku bıtıremedım hızınıza yetısılmıo valla:)) R4bi4 canımm olmazsın hayırlısıyla ınsallahhh

oldum gibi kuzum valla bide orucluyum yanarım yanarım da bozacagımA yanarım

Ben hic cektirmedim.bilmiyorum kolay gecer insallah canim ya
aa nasıl çektirmedin canım , doktorun istemedi mi

Kirmiziyi gorene kdr umitli ol bnmde az kaldi :)

gördüm sanırsam ballışım :))
kan verdim beklemedeyim dua edin bana

Güzel haberlerle gel kuzum

Bende evlendikten sonra öğrendim bat sat yumurtlama falan sanıyordumki bir kere yapınca hemen hamile kalıcam cahillik belkide en iyisi ya en azından mutlusun
dimi ya çok safmışız bekarken canım

Ah o haberler nasi yakiyo icimizi demi onlar adina tabiki seviniyrz ama bizde artk yasamak istiyrz o gunleri gormek istiyrz tatmak istiyrz Rabbim daha ck bekletmesin bizleri insallah
Aynen ya bizde istiyoruz içim yandı ama bi şey gelmiyor elimizden içerde neler dönüyo bi bilsek takat de kalmadı yani biliyoruz en güzel zamanda vericek Rabbim o zaman gelse bi ab önce ne güzel olur

Ay gelmesin bebiş olsun ya benim de adet zamanı bağırsaklar şaha kalkıyo kalktılar da zaten karnım davul gibi gurul gurul bel kasık ağrısı hafif ümitlendirnişti ama onlarda geçti geliyorum diyor el sallaya sallaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…