• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar benim ovulasyon hala pik üç gün üst üste pik olur mu bu zımbırtı?

yumurtan çatlamamıştır henüz canım çatlarsa silikleşir test
Canım 11. Günde pik oldu sabahına silikleşti ertesi gün kopkoyu oldu yine ve hala koyu bugün 14. Gün bir terslik mi var acaba sıkıldm her akşam değerlendirmektende belim ağrıyor sürekli uyuyakalıyorum

Bncede kuzum ver kan bugun ogrenmis olursun testten testede fark edebilir..o cizgiyi hayalet mayalet gorsem durmam senin durman hata :)
silik görüpte kanda negatif çıkanları gördükçe korkuyorum canım :) 2 yılı geçti negatif göre göre insan cesaret edemiyor

silik görüpte kanda negatif çıkanları gördükçe korkuyorum canım :) 2 yılı geçti negatif göre göre insan cesaret edemiyor
Ah kuzumm bilmemmii bnde 1.5 senedir ugrasiyrm 6 ayi tedavi bunun ama yk..silik bile goremedim :) o yuzdn dedm ama haklisin tabi ole olnlarda var...belirsizlik daha kotu be kuzucuk ver gitsin :) cikmasada zatn biliyodum dersin cikarsa siki siki tutunsun melegin diye dua ederiz :)

Canım 11. Günde pik oldu sabahına silikleşti ertesi gün kopkoyu oldu yine ve hala koyu bugün 14. Gün bir terslik mi var acaba sıkıldm her akşam değerlendirmektende belim ağrıyor sürekli uyuyakalıyorum
bazen 2 yumurta da gelişip çatlayabiliyor canım, istersen bugün ara ver yarın değerlendir. yumurta 24 saat yaşıyor zaten balım

bazen 2 yumurta da gelişip çatlayabiliyor canım, istersen bugün ara ver yarın değerlendir. yumurta 24 saat yaşıyor zaten balım
Eşimin sperm sayısı çok yüksek benimde rahmimde darlık var yani spermler zor geçermiş hergün önerdi doktor cidden sıkıldm üst üste hiç açmıyor :deli:

Eşimin sperm sayısı çok yüksek benimde rahmimde darlık var yani spermler zor geçermiş hergün önerdi doktor cidden sıkıldm üst üste hiç açmıyor :deli:
hergun ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum kuzum :) ben aynı günde bi sabah bi öğle değerlendirdiğimi hatırlıyorum takatten düşüyor insan :/ :))

Back