- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
Teşekkür ederim canım inşallah :) Kabızlık olmadı bende.Hayırlı olsun bebişiniz sizin adınıza çok sevindim darısı başıma inşAllah :)
Belirti olarak kabızlığınız varmıydı herkes kabızlıktan bahsediyor da bende hiç kabızlık olmaz neredeyse acaba sizde oldu mu bu ay ?
Önce idrar testi koyulaştıysa kan vercem canım :)İlk idrarla yenile canım. Gerçi kan vermeye gitcem dedin ama :)
İnşaallah canım benim içini ferah tutYarına kadar koyulaşır inşallah
Ayy masallah ne guzel bir gun bebek haberleri ayy cok sevindim yaa masallah
Bu da testim canım U Umithepvar
Allah'ım bütün isteyenlere tez zamanda nasip eder inşallaaaaaaaaaaahh çok çok amin
Var canim belli masallah cok.sevindim.yaa benimde yumirtaYarın vereyim artık canım
Teşekkür ederim canımAyy masallah ne guzel bir gun bebek haberleri ayy cok sevindim yaa masallah
İnşallah vardır canım yarın da görürüm inşallah daha koyu bir şekilde 1 yumurtam vardı 22 mm hatta 2. aşılama yapılacaktı vazgectik şans düşük diyeVar canim belli masallah cok.sevindim.yaa benimde yumirtam catladi beklemedeyim kac yumurtan vardi.kac mm di
kuzum gozun aydın çok sevindim rabbim kucağına akmayialmayı nasip etsin insCanım hemen yazayım aslında belirtim yoktu sadece battan 1 hafta önce sol tarafımda akşamüstü batma gibi ağrılarım oldu birkaç gün. Son 2 gündürde göğüs ucuma dokununca acıyordu. Bu şekilde oldu bende. He birde çok su içmeme rağmen idrarım koyu renkliydi normalde bu kadar koyu olmazdı.
Amin insallah kuzum benimmm takvimde cok yakismis..esine soledinmi :))Amiin. Çok çok dua etcem canım bütün isteyenler içinSizinkilerde çok bekletmeden gelir inşallah
Koyulaşir canim ignenin etkisi coktan gecmistir benim yumurtamda 20 mm di bekliyorum ilk hamislerimiz oldunuz masallahİnşallah vardır canım yarın da görürüm inşallah daha koyu bir şekilde 1 yumurtam vardı 22 mm hatta 2. aşılama yapılacaktı vazgectik şans düşük diye
İğneden sonra ağrımadı canım 2 3 gündür var dua et bana inşallah dediğin gibi hamişimdirB bibliyofil_k canim igneden sonra gogus ucu agrin oldumu benim hala gogus uclerim agriyor arada adet sancisi gelip gidiyor agirlik var ama daha cok var benim aonuca :)
Amin canım inşallahkuzum gozun aydın çok sevindim rabbim kucağına akmayialmayı nasip etsin ins
Kuzum eşim aldı testi zaten, bende direk yaptım testi o heyecanla da ağlaya ağlaya yanına gittim bu gerçek mi diye. Güya süpriz yaparım diye hayaller kuruyordum :)Amin insallah kuzum benimmm takvimde cok yakismis..esine soledinmi :))
ah ahh olsun cnm rabbim bu mutlulugu yaşattı ya binlerce kez şükürler olsun benimde öyle hayallerim var ama korkarım Bn de tutamicam o ağzı :)Amin canım inşallah
Kuzum eşim aldı testi zaten, bende direk yaptım testi o heyecanla da ağlaya ağlaya yanına gittim bu gerçek mi diye. Güya süpriz yaparım diye hayaller kuruyordum :)
Hayal edildiği gibi olmuyormuş demek ki ya yada ben beceremedim kuzum valla :) Benden pay biçin pişman olmayınah ahh olsun cnm rabbim bu mutlulugu yaşattı ya binlerce kez şükürler olsun benimde öyle hayallerim var ama korkarım Bn de tutamicam o ağzı :)
yaaa kuzum varsın böyle pişmanlıklar yasayalım ben onada kabulum:)))Hayal edildiği gibi olmuyormuş demek ki ya yada ben beceremedim kuzum valla :) Benden pay biçin pişman olmayın
canım hemen google a saraçoğlu soğan kürü yaz direk ondan dinle :) Güzelce anlatıyor..Kızlar bugün adetimin ikinci günü Bn de yumurta kistleri oluşmuş doktorum adet olursan büyük ihtimalle atılır kendiliğinden dedi ama bu ay soğan kuru yapayım diyorum nasıl yapıldığını bilen varsa yani kaçıncı günü baslaniliyor
tamm cnm saol hsg çekilcem cuma günü sorun olmaz inscanım hemen google a saraçoğlu soğan kürü yaz direk ondan dinle :) Güzelce anlatıyor..
O konuda bilgim yok kuzum ya büyük ihtimalle olmaz ama yanıltmak istemem.tamm cnm saol hsg çekilcem cuma günü sorun olmaz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?