Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım inşallah :) Kabızlık olmadı bende.

kuzum gozun aydın çok sevindim rabbim kucağına akmayialmayı nasip etsin ins

kuzum gozun aydın çok sevindim rabbim kucağına akmayialmayı nasip etsin ins
Amin canım inşallah
Amin insallah kuzum benimmm takvimde cok yakismis..esine soledinmi :))
Kuzum eşim aldı testi zaten, bende direk yaptım testi o heyecanla da ağlaya ağlaya yanına gittim bu gerçek mi diye. Güya süpriz yaparım diye hayaller kuruyordum :)

Amin canım inşallah

Kuzum eşim aldı testi zaten, bende direk yaptım testi o heyecanla da ağlaya ağlaya yanına gittim bu gerçek mi diye. Güya süpriz yaparım diye hayaller kuruyordum :)
ah ahh olsun cnm rabbim bu mutlulugu yaşattı ya binlerce kez şükürler olsun benimde öyle hayallerim var ama korkarım Bn de tutamicam o ağzı :)

ah ahh olsun cnm rabbim bu mutlulugu yaşattı ya binlerce kez şükürler olsun benimde öyle hayallerim var ama korkarım Bn de tutamicam o ağzı :)
Hayal edildiği gibi olmuyormuş demek ki ya yada ben beceremedim kuzum valla :) Benden pay biçin pişman olmayın

Kızlar bugün adetimin ikinci günü Bn de yumurta kistleri oluşmuş doktorum adet olursan büyük ihtimalle atılır kendiliğinden dedi ama bu ay soğan kuru yapayım diyorum nasıl yapıldığını bilen varsa yani kaçıncı günü baslaniliyor

canım hemen google a saraçoğlu soğan kürü yaz direk ondan dinle :) Güzelce anlatıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…