- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.578
- 63
- 33
Insallah canim sagolasin. Ekimde olavsk ama bayram sebebiyle. Evet hem devlet indiriminden yararlanmak icin. Hem de ilk asilamada zaten tutma ihtimali zayif. Benim arkadasimin 4. Asilamada tuttu mesela. Ben de oldugu kadar denemek istiyorumAnladm cnm tup bebekte devlet katkisindan yarRlanmak icin mi uc kez deniceksin peki..ya bende yaptiricam ondn soruyrm yanls anlama...bn bi asilamayi yaptirip direk tupe gecerm diyodumda uc kere yaptircam diyen pek nadir ondn soruyrm..bu arada ikinci asilamada sans daha yuksekmis kuzumm insallah eylulde guzel haberleri almak nasip olur
Bence var canim klomen mi kullanmiştin bence koyilasacak bak gor baska agrin varmi :)İğneden sonra ağrımadı canım 2 3 gündür var dua et bana inşallah dediğin gibi hamişimdir
Tmm kuzu saol adet bitiminden iki gün sonra diyo başka bi yerde sanki kabuklarıyla kaynatin8 diyoduO konuda bilgim yok kuzum ya büyük ihtimalle olmaz ama yanıltmak istemem.
Yok kuzu dış kabuğunu soyuyorsun bende o şekilde yapmıştım haziran ayıydı galiba ama devam edemedim midemi rahatsız etmişti.Tmm kuzu saol adet bitiminden iki gün sonra diyo başka bi yerde sanki kabuklarıyla kaynatin8 diyodu
bi zararı yok zaten yapayım bari umut isteYok kuzu dış kabuğunu soyuyorsun bende o şekilde yapmıştım haziran ayıydı galiba ama devam edemedim midemi rahatsız etmişti.
Hayır canım femara kullandım başka da ağrım yok :)Bence var canim klomen mi kullanmiştin bence koyilasacak bak gor baska agrin varmi :)
yakalandık mı yoksaaaaiyi akşamlar şekerler, bakıyorum bensiz muhabbet he
Ayyy ayy :))) süpersinz gebişlerBenimde aklıma direk o geldi bilmiş dedim.Bak sanada senden ümitliyim demişti kuzum ona göreeee :)
İyi akşamlar balımiyi akşamlar şekerler, bakıyorum bensiz muhabbet he
Valla gittim canım kendimi biliyorum ben dayanadımİyi akşamlar kızlar A April wind kuzm naptın acile gittin mi kan vermeye?
Maşallahh kuzuma :)) tescilli gebişsin yaniValla gittim canım kendimi biliyorum ben dayanadım385 çıktı sonuçta..
Nasılsın canım :) benim test sonucu negatifİyi akşamlar balım
Sizlerinde güzel haberlerinizi alcaz inşallahMaşallahh kuzuma :)) tescilli gebişsin yani
Kız dayanamayıp yaptın mııı dur bakılın hele kuzum belki teste çıkmamıstır erken diye iyi canım bizde aqua parka gittik havuza falan soktuk kızçeyi:)Nasılsın canım :) benim test sonucu negatifregli bekliyorum
Benim kazara korunmasız ilşki oldu kuzu suan yoksa korunucam ben hapla artık eşim korunuyordu baktık olmıcak boyle arrtık :)Sizlerinde güzel haberlerinizi alcaz inşallah
hayırlısı olsun o zaman kuzum :)Benim kazara korunmasız ilşki oldu kuzu suan yoksa korunucam ben hapla artık eşim korunuyordu baktık olmıcak boyle arrtık :)
Saol kuşummhayırlısı olsun o zaman kuzum :)
ohh mis valla :) ne güzel kafa dağıtmışsınızdır canım :)Kız dayanamayıp yaptın mııı dur bakılın hele kuzum belki teste çıkmamıstır erken diye iyi canım bizde aqua parka gittik havuza falan soktuk kızçeyi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?