• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gögusler en belirgindi benim sonra var dönmesi isistahtsizlik ama 3 gun adet olmustum.yani hiç hamilelik aklıma gelmesi.ve tamam bayramın 1ci günü hamile oldugumu ograndim 1202 betahcg kan degerim cikmisti
Sağlıkla kucağına al inşaallah canım benim

Yok canım kullanmadım da geçen ay 6 gün gecikmiştim çok umutlanmıştım ve sonuç negatifti. O kafa bozukluğuyla bu ay buraya az girdim, Ovulasyon günümü takip etmedim vs. üstüne düşmedim yani. O yüzden oldu diye düşünüyorum.. Bayağı zamandır gün aşırı deniyorduk bu ay bayağı kafamıza göre takıldık. Klişe olacak ama galiba kafama takmadığım için tutuverdi düzenli ve yeterli ilişki olmamasına rağmen.
Aynen canım öle olur zaten kafana takmıcaksın

Ayyy çok sevindim ya çok güzel bi haber bu kendimin olmuş gibi mutlu oldum vallaha hayırlı olsun bebeğim kucağına almayı da nasip etsin Rabbim :halay::21:
Amin kuzumm inşallah. darısı başınıza çok bekletmez inşallah minikleriniz:KK200: Rabbim hayırlısıyla bütün isteyenlere nasip etsin tez zamandaa

Amin kuzumm inşallah. darısı başınıza çok bekletmez inşallah minikleriniz:KK200: Rabbim hayırlısıyla bütün isteyenlere nasip etsin tez zamandaa

Hayırlı olsun bebişiniz sizin adınıza çok sevindim darısı başıma inşAllah :)
Belirti olarak kabızlığınız varmıydı herkes kabızlıktan bahsediyor da bende hiç kabızlık olmaz neredeyse acaba sizde oldu mu bu ay ?

Back