- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
Beklemekten çabalamaktan çok yoruldum cidden bana hiç olmucakmış gibi geliyorSen de haklısın canım, şartlara göre değişiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklemekten çabalamaktan çok yoruldum cidden bana hiç olmucakmış gibi geliyorSen de haklısın canım, şartlara göre değişiyor
sanmam balım, test yaptım negatif. :)Gebelik belirtilerindenmiş o da bak :)
Bende ayağımla çorapla geziyorum çıkartınca buz kesiyorum
Daha vakit var yahu, belki pozitife çevirecek belki geç döllenmesanmam balım, test yaptım negatif. :)
Sağlıkla kucağına al inşaallah canım benimGögusler en belirgindi benim sonra var dönmesi isistahtsizlik ama 3 gun adet olmustum.yani hiç hamilelik aklıma gelmesi.ve tamam bayramın 1ci günü hamile oldugumu ograndim 1202 betahcg kan degerim cikmisti
yok canım daha da yapmam artık test :) salladımDaha vakit var yahu, belki pozitife çevirecek belki geç döllenme
Allah razı olsun tesekur ederimSağlıkla kucağına al inşaallah canım benim
Ben adet diye biliyordum meğerse yerleşme kanaması dedikleri seymisNasıl yani normal adet mi
Aynen canım öle olur zaten kafana takmıcaksınYok canım kullanmadım da geçen ay 6 gün gecikmiştim çok umutlanmıştım ve sonuç negatifti. O kafa bozukluğuyla bu ay buraya az girdim, Ovulasyon günümü takip etmedim vs. üstüne düşmedim yani. O yüzden oldu diye düşünüyorum.. Bayağı zamandır gün aşırı deniyorduk bu ay bayağı kafamıza göre takıldık. Klişe olacak ama galiba kafama takmadığım için tutuverdi düzenli ve yeterli ilişki olmamasına rağmen.
Hakediyorlar ki hemde nasıl:):):))))) cakican agzinin ustune bi tane sona dr.a siddet hakediyonuz daaaa :)))) tmm kuzum pzr gideyim ins aile hekimim katkat daha iyi ilgilenecektir eminimmm
Ayyy çok sevindim ya çok güzel bi haber bu kendimin olmuş gibi mutlu oldum vallaha hayırlı olsun bebeğim kucağına almayı da nasip etsin Rabbimİnanamıyorum kızlar sanırım hamileyim kopkoyu ikinci çizgim var
Amin kuzumm inşallah. darısı başınıza çok bekletmez inşallah minikleriniz Rabbim hayırlısıyla bütün isteyenlere nasip etsin tez zamandaaAyyy çok sevindim ya çok güzel bi haber bu kendimin olmuş gibi mutlu oldum vallaha hayırlı olsun bebeğim kucağına almayı da nasip etsin Rabbim
Hayırlı olsun kuzum gelsin bebişler ohh ne güzel bi gün olmuş ya :):)
Amin amin inşaallah :):)Amin kuzumm inşallah. darısı başınıza çok bekletmez inşallah minikleriniz Rabbim hayırlısıyla bütün isteyenlere nasip etsin tez zamandaa
Valla ben pek inanamıyorum((( yarın da yapayım test bakalmHayırlı olsun kuzum gelsin bebişler ohh ne güzel bi gün olmuş ya :):)
İnşaallah inanırsın canım kan testi verseydinValla ben pek inanamıyorum((( yarın da yapayım test bakalm
Yarın vereceğim canım çatlatma iğnesinin 16.günü ondan korkuyorum onun etkisimidir diyeİnşaallah inanırsın canım kan testi verseydin
Ben kullanmadım hiç canım burdan okuduğum kadarıyla 14. Güne kadar geçiyormuş hatta 14.gün adet olnuyomuş herhaldeYarın vereceğim canım çatlatma iğnesinin 16.günü ondan korkuyorum onun etkisimidir diye
Yarına kadar koyulaşır inşallahBen kullanmadım hiç canım burdan okuduğum kadarıyla 14. Güne kadar geçiyormuş hatta 14.gün adet olnuyomuş herhalde
İlk idrarla yenile canım. Gerçi kan vermeye gitcem dedin ama :)Yarına kadar koyulaşır inşallah
Amin kuzumm inşallah. darısı başınıza çok bekletmez inşallah minikleriniz Rabbim hayırlısıyla bütün isteyenlere nasip etsin tez zamandaa