• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun bebişiniz sizin adınıza çok sevindim darısı başıma inşAllah :)
Belirti olarak kabızlığınız varmıydı herkes kabızlıktan bahsediyor da bende hiç kabızlık olmaz neredeyse acaba sizde oldu mu bu ay ?
Teşekkür ederim canım inşallah :) Kabızlık olmadı bende.

oVNZXb.jpg

Bu da testim canım U Umithepvar
Allah'ım bütün isteyenlere tez zamanda nasip eder inşallaaaaaaaaaaahh çok çok amin:KK200:
Ayy masallah ne guzel bir gun bebek haberleri ayy cok sevindim yaa masallah:KK200::deli::halay:

Canım hemen yazayım aslında belirtim yoktu sadece battan 1 hafta önce sol tarafımda akşamüstü batma gibi ağrılarım oldu birkaç gün. Son 2 gündürde göğüs ucuma dokununca acıyordu. Bu şekilde oldu bende. He birde çok su içmeme rağmen idrarım koyu renkliydi normalde bu kadar koyu olmazdı.
kuzum gozun aydın çok sevindim rabbim kucağına akmayialmayı nasip etsin ins

kuzum gozun aydın çok sevindim rabbim kucağına akmayialmayı nasip etsin ins
Amin canım inşallah
Amin insallah kuzum benimmm takvimde cok yakismis..esine soledinmi :))
Kuzum eşim aldı testi zaten, bende direk yaptım testi o heyecanla da ağlaya ağlaya yanına gittim bu gerçek mi diye. Güya süpriz yaparım diye hayaller kuruyordum :)

Amin canım inşallah

Kuzum eşim aldı testi zaten, bende direk yaptım testi o heyecanla da ağlaya ağlaya yanına gittim bu gerçek mi diye. Güya süpriz yaparım diye hayaller kuruyordum :)
ah ahh olsun cnm rabbim bu mutlulugu yaşattı ya binlerce kez şükürler olsun benimde öyle hayallerim var ama korkarım Bn de tutamicam o ağzı :)

ah ahh olsun cnm rabbim bu mutlulugu yaşattı ya binlerce kez şükürler olsun benimde öyle hayallerim var ama korkarım Bn de tutamicam o ağzı :)
Hayal edildiği gibi olmuyormuş demek ki ya yada ben beceremedim kuzum valla :) Benden pay biçin pişman olmayın :KK53:

Kızlar bugün adetimin ikinci günü Bn de yumurta kistleri oluşmuş doktorum adet olursan büyük ihtimalle atılır kendiliğinden dedi ama bu ay soğan kuru yapayım diyorum nasıl yapıldığını bilen varsa yani kaçıncı günü baslaniliyor

Kızlar bugün adetimin ikinci günü Bn de yumurta kistleri oluşmuş doktorum adet olursan büyük ihtimalle atılır kendiliğinden dedi ama bu ay soğan kuru yapayım diyorum nasıl yapıldığını bilen varsa yani kaçıncı günü baslaniliyor
canım hemen google a saraçoğlu soğan kürü yaz direk ondan dinle :) Güzelce anlatıyor..

Back