- 24 Temmuz 2016
- 4.231
- 4.199
- 83
Evet çok güzel geçti kızçem suyu çok sevdi :) çıkmak istemedi ayy bide bikini giydi zilliohh mis valla :) ne güzel kafa dağıtmışsınızdır canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çok güzel geçti kızçem suyu çok sevdi :) çıkmak istemedi ayy bide bikini giydi zilliohh mis valla :) ne güzel kafa dağıtmışsınızdır canım :)
Bende gecen ay kullamdim onu ama gebelik olmadi 17mm di catlama ignesi falan yapmadi igneye basladim iste oda her yerimi.maf etti gogus ucu kasik midem her yerim berbat :))Hayır canım femara kullandım başka da ağrım yok :)
ahahhh pek de tatlı olmuştur kuzumEvet çok güzel geçti kızçem suyu çok sevdi :) çıkmak istemedi ayy bide bikini giydi zilli
Evet ben de ayni sekilde karbim sis inmiyor, gogus ucum sizliyor ve bulantim var.Olmazmi mide agrisi cekiyorum kac gundurdu siskinlik bulantida oldu cok halsizim hep yatasim var sorma sen ne kullaniyorsun.ben gonal f kullandim canim
:) saol bebemmmahahhh pek de tatlı olmuştur kuzum
Benimde 2 yumurtam.vardi 20 mm olan catladi digerini sormadim ne zaman test yapacaksin canim sen :)Evet ben de ayni sekilde karbim sis inmiyor, gogus ucum sizliyor ve bulantim var.
Ben overtille igne vuruldum, klomen kullandim 5 gun sonra 20 mm’ye ulasinca catlatma ignesi iste... Ay insallah ise yarar ya heyecanliyim.
Insallah canim :)Evet ben de ayni sekilde karbim sis inmiyor, gogus ucum sizliyor ve bulantim var.
Ben overtille igne vuruldum, klomen kullandim 5 gun sonra 20 mm’ye ulasinca catlatma ignesi iste... Ay insallah ise yarar ya heyecanliyim.
Canım sonucuna üzüldüm hayırlısı olsun..Hemen hemen aynı gibiyiz bizimde 2 yıla yaklaştı 2 aşılama oldum artık çıkmazlardayım..Rabbim yüzümüzü güldürsün artık bende çok yoruldum.Vardir canim evet insallah. Insan üzülmeden yapamiyor ama alistim olmamasina gibi. Bazen hic olmayacak gibi geliyor. 2 seneye yaklasti. Nasip artik elimizden geleni yapiyoruz
valiz bakıyordum canım, yıllık izne çıkıcaz kısmetse :) evdekiler yetmiyorKızçeler napıosunuz bakımm
Uyumaya çalışıyordum kendimi burda buldumKızçeler napıosunuz bakımm
Yaparsın aşkımı izliyoruz canım tutturdu benımkıde bızde katılalım dıe:))valiz bakıyordum canım, yıllık izne çıkıcaz kısmetse :) evdekiler yetmiyor
sen ne yapıyorsun canım :)
Artık süreklı uyku halınde olursun canım havada sıcakUyumaya çalışıyordum kendimi burda buldum
Bayanlara zaten Zor onuda alayım bunuda alayım valız yetmıo:)))valiz bakıyordum canım, yıllık izne çıkıcaz kısmetse :) evdekiler yetmiyor
sen ne yapıyorsun canım :)
Hayırlısı canım belirti olabilir benimde bat 7 gün kaldı merakla beklyoruz:)Bebiş haberlerini veren arkadaşları tebrik ediyorum sağ saglim kucaginiza alın inşallah
Benim bat 8 gün.Bugün tuhaf sancılarım var yorgunluk ve bel ağrım ama şiddetli değil.Belirti midir bilemedim hayırlısı test için direniyorum
benden ziyade eşim çok alıyor canım günde 2-3 kez gömlek değiştirir. tabi ben çilekeş ben gariban ütüle durBayanlara zaten Zor onuda alayım bunuda alayım valız yetmıo:)))
aa valla katılın canım süper olur :)Yaparsın aşkımı izliyoruz canım tutturdu benımkıde bızde katılalım dıe:))
Ayy sorma ya gomlek utulemesı cok gıcık bıde cam silmesi:))benden ziyade eşim çok alıyor canım günde 2-3 kez gömlek değiştirir. tabi ben çilekeş ben gariban ütüle dur
Ay canım yok ya:))izlemesi daha güzelaa valla katılın canım süper olur :)