• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olmazmi mide agrisi cekiyorum kac gundurdu siskinlik bulantida oldu cok halsizim hep yatasim var sorma sen ne kullaniyorsun.ben gonal f kullandim canim
Evet ben de ayni sekilde karbim sis inmiyor, gogus ucum sizliyor ve bulantim var.
Ben overtille igne vuruldum, klomen kullandim 5 gun sonra 20 mm’ye ulasinca catlatma ignesi iste... Ay insallah ise yarar ya heyecanliyim.

Evet ben de ayni sekilde karbim sis inmiyor, gogus ucum sizliyor ve bulantim var.
Ben overtille igne vuruldum, klomen kullandim 5 gun sonra 20 mm’ye ulasinca catlatma ignesi iste... Ay insallah ise yarar ya heyecanliyim.
Benimde 2 yumurtam.vardi 20 mm olan catladi digerini sormadim ne zaman test yapacaksin canim sen :)

Vardir canim evet insallah. Insan üzülmeden yapamiyor ama alistim olmamasina gibi. Bazen hic olmayacak gibi geliyor. 2 seneye yaklasti. Nasip artik elimizden geleni yapiyoruz
Canım sonucuna üzüldüm hayırlısı olsun..Hemen hemen aynı gibiyiz bizimde 2 yıla yaklaştı 2 aşılama oldum artık çıkmazlardayım..Rabbim yüzümüzü güldürsün artık bende çok yoruldum.

Bebiş haberlerini veren arkadaşları tebrik ediyorum sağ saglim kucaginiza alın inşallah
Benim bat 8 gün.Bugün tuhaf sancılarım var yorgunluk ve bel ağrım ama şiddetli değil.Belirti midir bilemedim hayırlısı test için direniyorum

Bebiş haberlerini veren arkadaşları tebrik ediyorum sağ saglim kucaginiza alın inşallah
Benim bat 8 gün.Bugün tuhaf sancılarım var yorgunluk ve bel ağrım ama şiddetli değil.Belirti midir bilemedim hayırlısı test için direniyorum
Hayırlısı canım belirti olabilir benimde bat 7 gün kaldı merakla beklyoruz:)

Back