• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oturdum ağlıyorum yemin ederim. 1.5 yil önceki kurtajla sonlanan gebeligimde 2. Denemede hamile kalmistim. Kurtajdan sonra defalarca doktora kontrole gittim. Sorun yok denildi. Simdi hamile kalamıyorum ama. Aglayip rahatlamam lazim :KK43:
Kendini bu kadar üzersen olacağı varsada olmaz biliyorum elde değil ama başka çare yok canım sağlıklı bir bebek olsunda yeterki benim bir tanıdığım vardı çok istiyordu birşeyin olmasını (bebek değil burda yazmim) olsun yeterki sonrası örnmli değil diyodu neyse nitekimde oldu ama onun için hiç iyi olmadı sonrasında istediği şey nerdeyse başına bela oldu öyle söylim. Bebek olmadına olsun tabi Allah eşlerimizle huzurumuzu eksik etmesin hayat boyu ayırmasın inşallah gerisi illaki olur

Kızlar bana bir el atın ovulasyon testim 11. Gün pik oldu ertesi gün sabah silikleşti akşamda silikti bugün öğlen yaptım koyuydu bu ne demek sizce? Bir gün arayla yumurtlama oluyor mu?

Kızlar bana bir el atın ovulasyon testim 11. Gün pik oldu ertesi gün sabah silikleşti akşamda silikti bugün öğlen yaptım koyuydu bu ne demek sizce? Bir gün arayla yumurtlama oluyor mu?
Sen bugünü de değerlendr canım, sabah idrarıula değil ikinci idrarla yapılıyor ovulasyon canım biliyosundur zaten :)

Sen bugünü de değerlendr canım, sabah idrarıula değil ikinci idrarla yapılıyor ovulasyon canım biliyosundur zaten :)
Biliyorum canım erken kalkıyorum beş kere gitmişimdir 12 ye kadar bende şaşırdım akşam tekrarlıcam testi. Test yapmaktanda bıktım hcgde çifti görmek istiyorum artık

Biliyorum canım erken kalkıyorum beş kere gitmişimdir 12 ye kadar bende şaşırdım akşam tekrarlıcam testi. Test yapmaktanda bıktım hcgde çifti görmek istiyorum artık

Aslında bu testler gereksiz canım ya, adetin 11. gününden itibaren gün aşırı ilişki daha rahat olur ama gerçi öyle de bıkıyor insan

oVNZXb.jpg

Bu da testim canım @Umithepvar
Allah'ım bütün isteyenlere tez zamanda nasip eder inşallaaaaaaaaaaahh çok çok amin:KK200:
Cok sevındım canım Rabbım tamamına erdırsın bızede dua ett

Aslında bu testler gereksiz canım ya, adetin 11. gününden itibaren gün aşırı ilişki daha rahat olur ama gerçi öyle de bıkıyor insan
İlk ay test kullanmadım ikinci ay kullandım iki şekilde de olmadı gün aşırı ilişkiye de sürekli şartlar el vermiyor haftada iki gün ailemin yanına gidiyorum iş güç yorgunluk oluyo zırt pırt olmuyor yani olduğu zamanlarda da uyuyorum sabah duş alıyorum oda zor oluyor

bısı kullandınmı canım hıc
Yok canım kullanmadım da geçen ay 6 gün gecikmiştim çok umutlanmıştım ve sonuç negatifti. O kafa bozukluğuyla bu ay buraya az girdim, Ovulasyon günümü takip etmedim vs. üstüne düşmedim yani. O yüzden oldu diye düşünüyorum.. Bayağı zamandır gün aşırı deniyorduk bu ay bayağı kafamıza göre takıldık. Klişe olacak ama galiba kafama takmadığım için tutuverdi düzenli ve yeterli ilişki olmamasına rağmen.

İlk ay test kullanmadım ikinci ay kullandım iki şekilde de olmadı gün aşırı ilişkiye de sürekli şartlar el vermiyor haftada iki gün ailemin yanına gidiyorum iş güç yorgunluk oluyo zırt pırt olmuyor yani olduğu zamanlarda da uyuyorum sabah duş alıyorum oda zor oluyor
Sen de haklısın canım, şartlara göre değişiyor

Kızlar ben donuyorum ya, hasta mı olcam acep, battaniye altına girdim valla

Yok canım kullanmadım da geçen ay 6 gün gecikmiştim çok umutlanmıştım ve sonuç negatifti. O kafa bozukluğuyla bu ay buraya az girdim, Ovulasyon günümü takip etmedim vs. üstüne düşmedim yani. O yüzden oldu diye düşünüyorum.. Bayağı zamandır gün aşırı deniyorduk bu ay bayağı kafamıza göre takıldık. Klişe olacak ama galiba kafama takmadığım için tutuverdi düzenli ve yeterli ilişki olmamasına rağmen.
kuzum ya herşey nasip valla, benim kafaya takmadığım zamanlar da oldu ama gelmedi yumurcak :-)

Son düzenleme:
Belirtilerin nelerdi canım , bilgilenelim :)
Gögusler en belirgindi benim sonra var dönmesi isistahtsizlik ama 3 gun adet olmustum.yani hiç hamilelik aklıma gelmesi.ve tamam bayramın 1ci günü hamile oldugumu ograndim 1202 betahcg kan degerim cikmisti

Back