- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
- 198
Bu arada hoşbuldumHoşgeldin aramıza canım :) topiğimiz sana da hayır ve Uğur Getirsin inşaallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada hoşbuldumHoşgeldin aramıza canım :) topiğimiz sana da hayır ve Uğur Getirsin inşaallah :)
Hoş buldum:)))amin canım inşallah. Hoşgeldin
Kendini bu kadar üzersen olacağı varsada olmaz biliyorum elde değil ama başka çare yok canım sağlıklı bir bebek olsunda yeterki benim bir tanıdığım vardı çok istiyordu birşeyin olmasını (bebek değil burda yazmim) olsun yeterki sonrası örnmli değil diyodu neyse nitekimde oldu ama onun için hiç iyi olmadı sonrasında istediği şey nerdeyse başına bela oldu öyle söylim. Bebek olmadına olsun tabi Allah eşlerimizle huzurumuzu eksik etmesin hayat boyu ayırmasın inşallah gerisi illaki olurOturdum ağlıyorum yemin ederim. 1.5 yil önceki kurtajla sonlanan gebeligimde 2. Denemede hamile kalmistim. Kurtajdan sonra defalarca doktora kontrole gittim. Sorun yok denildi. Simdi hamile kalamıyorum ama. Aglayip rahatlamam lazim
Sen bugünü de değerlendr canım, sabah idrarıula değil ikinci idrarla yapılıyor ovulasyon canım biliyosundur zaten :)Kızlar bana bir el atın ovulasyon testim 11. Gün pik oldu ertesi gün sabah silikleşti akşamda silikti bugün öğlen yaptım koyuydu bu ne demek sizce? Bir gün arayla yumurtlama oluyor mu?
Biliyorum canım erken kalkıyorum beş kere gitmişimdir 12 ye kadar bende şaşırdım akşam tekrarlıcam testi. Test yapmaktanda bıktım hcgde çifti görmek istiyorum artıkSen bugünü de değerlendr canım, sabah idrarıula değil ikinci idrarla yapılıyor ovulasyon canım biliyosundur zaten :)
Biliyorum canım erken kalkıyorum beş kere gitmişimdir 12 ye kadar bende şaşırdım akşam tekrarlıcam testi. Test yapmaktanda bıktım hcgde çifti görmek istiyorum artık
Cok sevındım canım Rabbım tamamına erdırsın bızede dua ett
Bu da testim canım @Umithepvar
Allah'ım bütün isteyenlere tez zamanda nasip eder inşallaaaaaaaaaaahh çok çok amin
Ederim canım etmez miyimmCok sevındım canım Rabbım tamamına erdırsın bızede dua ett
bısı kullandınmı canım hıcEderim canım etmez miyimm
İlk ay test kullanmadım ikinci ay kullandım iki şekilde de olmadı gün aşırı ilişkiye de sürekli şartlar el vermiyor haftada iki gün ailemin yanına gidiyorum iş güç yorgunluk oluyo zırt pırt olmuyor yani olduğu zamanlarda da uyuyorum sabah duş alıyorum oda zor oluyorAslında bu testler gereksiz canım ya, adetin 11. gününden itibaren gün aşırı ilişki daha rahat olur ama gerçi öyle de bıkıyor insan
Yok canım kullanmadım da geçen ay 6 gün gecikmiştim çok umutlanmıştım ve sonuç negatifti. O kafa bozukluğuyla bu ay buraya az girdim, Ovulasyon günümü takip etmedim vs. üstüne düşmedim yani. O yüzden oldu diye düşünüyorum.. Bayağı zamandır gün aşırı deniyorduk bu ay bayağı kafamıza göre takıldık. Klişe olacak ama galiba kafama takmadığım için tutuverdi düzenli ve yeterli ilişki olmamasına rağmen.bısı kullandınmı canım hıc
Sen de haklısın canım, şartlara göre değişiyorİlk ay test kullanmadım ikinci ay kullandım iki şekilde de olmadı gün aşırı ilişkiye de sürekli şartlar el vermiyor haftada iki gün ailemin yanına gidiyorum iş güç yorgunluk oluyo zırt pırt olmuyor yani olduğu zamanlarda da uyuyorum sabah duş alıyorum oda zor oluyor
kuzum ya herşey nasip valla, benim kafaya takmadığım zamanlar da oldu ama gelmedi yumurcakYok canım kullanmadım da geçen ay 6 gün gecikmiştim çok umutlanmıştım ve sonuç negatifti. O kafa bozukluğuyla bu ay buraya az girdim, Ovulasyon günümü takip etmedim vs. üstüne düşmedim yani. O yüzden oldu diye düşünüyorum.. Bayağı zamandır gün aşırı deniyorduk bu ay bayağı kafamıza göre takıldık. Klişe olacak ama galiba kafama takmadığım için tutuverdi düzenli ve yeterli ilişki olmamasına rağmen.
Haklısın kuzum gerçektenkuzum ya herşey nasip valla, benim kafaya takmadığım zamanlarda da oldu ama gelmedi yumurcak
Gebelik belirtilerindenmiş o da bak :)Kızlar ben donuyorum ya, hasta mı olcam acep, battaniye altına girdim valla
Gögusler en belirgindi benim sonra var dönmesi isistahtsizlik ama 3 gun adet olmustum.yani hiç hamilelik aklıma gelmesi.ve tamam bayramın 1ci günü hamile oldugumu ograndim 1202 betahcg kan degerim cikmistiBelirtilerin nelerdi canım , bilgilenelim :)
Inşallah 12 hafta 6 gunluk hamileyim ve ayın 9dada doktorumuz.erkek dedi cinsiyet ama tam net değil dedi.ama erkeğe benziyor dedi.A.selam cnm h.geldin insallah rabbim bekletmesin daha fazla bizleri
Nasıl yani normal adet miGögusler en belirgindi benim sonra var dönmesi isistahtsizlik ama 3 gun adet olmustum.yani hiç hamilelik aklıma gelmesi.ve tamam bayramın 1ci günü hamile oldugumu ograndim 1202 betahcg kan degerim cikmisti