- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Yarın vereyim artık canımacile ya da özele gitme imkanın varsa hemen kan ver derim ben :) iğnenin etkisi geçmiştir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın vereyim artık canımacile ya da özele gitme imkanın varsa hemen kan ver derim ben :) iğnenin etkisi geçmiştir
Hadi bakalım canım var gibi bende gördüm :)Yarın vereyim artık canım
Insallah canım hep beraber alalımAnladm kuzumm..yedigimiz ictigimiz hersey etkiliyr iste duzelir insallah alirsin guzel haberi
Haklısın canım yine de adetime 3 gun var. Insan cok ufak da olsa umitleniyoracele etmeyelim cnm. bir ay sonra bebek guclu olsun. bizimle olsun 9 ay. 2 ay sonra dustukten sonra kiymeti yok hicbir seyin
hayirlisi olsn kuzum saglikli olsn. uzme canini. stres yapma. gzl gunlerin olck daha onunde.Haklısın canım yine de adetime 3 gun var. Insan cok ufak da olsa umitleniyor
sabırsızlıkla bekliyoruz canım :)Yarın vereyim artık canım
Hay masallah yavrm yaa artk yetr cam gibi ciksin derken bebisim seninleymis :) siki siki tutunsun saglikla gelsin melegin sana insallah
Bu da testim canım U Umithepvar
Allah'ım bütün isteyenlere tez zamanda nasip eder inşallaaaaaaaaaaahh çok çok amin
aleykümselam Tabii ki canım benim hoşgeldin :)Selamin aleykum kızlar bende 2019 annesiyim ınşallah bende bu topiginize katilabilirmiyim
Merhaba arkadaşlar ben de aranıza geldim bat 16 ağustos. Dunden beri kasık bel ağrısı ve akıntı var. Ama üşütmüş de olabilirim ayaklarım da üşüyor.Regliden önce hep goguslerimde ağrı ve hassasiyet olurdu bu ay hiç olmadı.
Merakla bekliyorum
Amiin. Çok çok dua etcem canım bütün isteyenler için Sizinkilerde çok bekletmeden gelir inşallahHay masallah yavrm yaa artk yetr cam gibi ciksin derken bebisim seninleymis :) siki siki tutunsun saglikla gelsin melegin sana insallah
A.selam cnm h.geldin insallah rabbim bekletmesin daha fazla bizleriSelamin aleykum kızlar bende 2019 annesiyim ınşallah bende bu topiginize katilabilirmiyim
Maşaallah ya :) Kız eşine hemen yetiştirmedin inşaallah
Bu da testim canım U Umithepvar
Allah'ım bütün isteyenlere tez zamanda nasip eder inşallaaaaaaaaaaahh çok çok amin
İşin kötüsü herifin yarın doğum günüydü ve ben yetiştirdim hemen Tutamadım yine ağzımı oysa ki hayaller kuruyordummMaşaallah ya :) Kız eşine hemen yetiştirmedin inşaallah
Hoşgeldin canım buyurSelamin aleykum kızlar bende 2019 annesiyim ınşallah bende bu topiginize katilabilirmiyim
İşin kötüsü herifin yarın doğum günüydü ve ben yetiştirdim hemen Tutamadım yine ağzımı oysa ki hayaller kuruyordumm
Belirtilerin nelerdi canım , bilgilenelim :)Hoşgeldin canım buyur
Vallahi olmadı o şokla Sen aklının bi köşesine yaz kuzum benim gibi koşa koşa yetiştirme hemenNeyse yine doğum günü hediyesi gibi oldu 1 gün önceden :)Tabii anlık bir heyecanla, ben de olsam söylerdim ama olmadı bu sürpriz hazırlycaktn