Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa hamilesinnnn gozunaydinnnİşin kötüsü herifin yarın doğum günüydü ve ben yetiştirdim hemen Tutamadım yine ağzımı oysa ki hayaller kuruyordumm
sen akşam romantik bir ortam hazırla kuzum :) ölümsüzleştirin bugünü balım, romantik ortamın fotolarını alırız heVallahi olmadı o şokla Sen aklının bi köşesine yaz kuzum benim gibi koşa koşa yetiştirme hemenNeyse yine doğum günü hediyesi gibi oldu 1 gün önceden :)
Canım hemen yazayım aslında belirtim yoktu sadece battan 1 hafta önce sol tarafımda akşamüstü batma gibi ağrılarım oldu birkaç gün. Son 2 gündürde göğüs ucuma dokununca acıyordu. Bu şekilde oldu bende. He birde çok su içmeme rağmen idrarım koyu renkliydi normalde bu kadar koyu olmazdı.Belirtilerin nelerdi canım , bilgilenelim :)
geldi canım zaten dün geldi ya belliydi yaniMLKn geldi mi kırmızılar canım
Teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallaaahAaa hamilesinnnn gozunaydinnn
Kız 4-12 çalışıyo adam evde şuan işe gitcek şansına küssünYarına artık :)sen akşam romantik bir ortam hazırla kuzum :) ölümsüzleştirin bugünü balım, romantik ortamın fotolarını alırız he
Valla @_LiteraRy_ haklıymış bayağı gebelik belirtisi bu balım :)) ayy inşaallah Sağlıkla gelsin bebişin :)Canım hemen yazayım aslında belirtim yoktu sadece battan 1 hafta önce sol tarafımda akşamüstü batma gibi ağrılarım oldu birkaç gün. Son 2 gündürde göğüs ucuma dokununca acıyordu. Bu şekilde oldu bende. He birde çok su içmeme rağmen idrarım koyu renkliydi normalde bu kadar koyu olmazdı.
Benimde aklıma direk o geldi bilmiş dedim. Bak sanada senden ümitliyim demişti kuzum ona göreeee :)Valla @_LiteraRy_ haklıymış bayağı gebelik belirtisi bu balım :)) ayy inşaallah Sağlıkla gelsin bebişin :)
sağlık olsun kuzum, ben de bekliyorum valla reglimi. pozitif olalım canım :) yeni bat ne zaman tatlımgeldi canım zaten dün geldi ya belliydi yani
Öyle dedi valla :) Hayırlısı olsun hakkımızda balım :)Benimde aklıma direk o geldi bilmiş dedim. Bak sanada senden ümitliyim demişti kuzum ona göreeee :)
Az kaldı az biraz daha sabır gelicek inş :) Bizim bebişler pek nazlı olcak heralde çok beklettilerÖyle dedi valla :) Hayırlısı olsun hakkımızda balım :)
geldiğinde vur poposunaAz kaldı az biraz daha sabır gelicek inş :) Bizim bebişler pek nazlı olcak heralde çok beklettiler
iyi fikirgeldiğinde vur poposuna
yenisi mi bakmadımsağlık olsun kuzum, ben de bekliyorum valla reglimi. pozitif olalım canım :) yeni bat ne zaman tatlım
Hoşgeldin aramıza canım :) topiğimiz sana da hayır ve Uğur Getirsin inşaallah :)Benide eklermisiniz bat 5 eylül. Dış gebelikten sonra korunmayı bıraktık ve femara kullanıyorum. Hepinize dua ediyorum. Allah ım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah
Senin bat tarihin ne zaman canımHoşgeldin canım, bende de aynı ağrılar ve üşüme var, güzel haberlerini bekliyoruz :)
amin canım inşallah. HoşgeldinBenide eklermisiniz bat 5 eylül. Dış gebelikten sonra korunmayı bıraktık ve femara kullanıyorum. Hepinize dua ediyorum. Allah ım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah
15'inde canım, umarım gelmez kırmızılarSenin bat tarihin ne zaman canım
İnşaallahHoşgeldin aramıza canım :) topiğimiz sana da hayır ve Uğur Getirsin inşaallah :)