• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vallahi olmadı o şokla :KK1: Sen aklının bi köşesine yaz kuzum benim gibi koşa koşa yetiştirme hemen:halay:Neyse yine doğum günü hediyesi gibi oldu 1 gün önceden :)
sen akşam romantik bir ortam hazırla kuzum :) ölümsüzleştirin bugünü balım, romantik ortamın fotolarını alırız he (:

Belirtilerin nelerdi canım , bilgilenelim :)
Canım hemen yazayım aslında belirtim yoktu sadece battan 1 hafta önce sol tarafımda akşamüstü batma gibi ağrılarım oldu birkaç gün. Son 2 gündürde göğüs ucuma dokununca acıyordu. Bu şekilde oldu bende. He birde çok su içmeme rağmen idrarım koyu renkliydi normalde bu kadar koyu olmazdı.

Canım hemen yazayım aslında belirtim yoktu sadece battan 1 hafta önce sol tarafımda akşamüstü batma gibi ağrılarım oldu birkaç gün. Son 2 gündürde göğüs ucuma dokununca acıyordu. Bu şekilde oldu bende. He birde çok su içmeme rağmen idrarım koyu renkliydi normalde bu kadar koyu olmazdı.
Valla @_LiteraRy_ haklıymış bayağı gebelik belirtisi bu balım :)) ayy inşaallah Sağlıkla gelsin bebişin :)

Benide eklermisiniz bat 5 eylül. Dış gebelikten sonra korunmayı bıraktık ve femara kullanıyorum. Hepinize dua ediyorum. Allah ım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah

Benide eklermisiniz bat 5 eylül. Dış gebelikten sonra korunmayı bıraktık ve femara kullanıyorum. Hepinize dua ediyorum. Allah ım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah
Hoşgeldin aramıza canım :) topiğimiz sana da hayır ve Uğur Getirsin inşaallah :)

Back